PDM ###"پروژه دسکتاپ من"####

همون طور که میدونید alan wake یک بازی با تم تاریکی هست و برای اینکه از این محیط تاریک و پر از ترس خارج بشویم این طرح رو براتون زدم...
امیدوارم خوشتون بیاد....

awake-_500x313.jpg

حمید نمیدونم کارات رو چی کار کنم به خدا!یه 30-40 تا مانیتور بفرست هر روز بزارم دسکتاپام این کارای حدید خیلی توپ در از قبلی هاست اون ها هم توپ بودنا فک نکنی نبودن ولی این کارای جدید تو خیییییییییییییییلییییییییییییییی توپه مرسی:blushing::love:

آخرین ویرایش:
حمید نمیدونم کارات رو چی کار کنم به خدا!یه 30-40 تا مانیتور بفرست هر روز بزارم دسکتاپام این کارای حدید خیلی توپ در از قبلی هاست اون ها هم توپ بودنا فک نکنی نبودن ولی این کارای جدید تو خیییییییییییییییلییییییییییییییی توپه مرسی:blushing::love:
چاکریم...شرمنده میکنی!!!:love:

:thanks::hug::birthday::excited::wow:خوب دوستان بالاخره به 10000 بازدید اون هم در کمتر از 3 ماه رسیدیم....
از همه نهایت تشکر رو دارم...انشاا... از اینجا به بعد خیلی بهتر خواهم بود!!همچنان دست تنها....:groupwave::guitar::excited::guitar: :clap: :wow:

ممنون برای عکسهایی که گذاشتی کار ه تون بیسته :blushing: گاد اف وار ها توپ بودن کیل زون و لست گادین چی پس :p بهت وعده بهشت رو داده بودم:cheesygri

:thanks::hug::birthday::excited::wow:خوب دوستان بالاخره به 10000 بازدید اون هم در کمتر از 3 ماه رسیدیم....
از همه نهایت تشکر رو دارم...انشاا... از اینجا به بعد خیلی بهتر خواهم بود!!همچنان دست تنها....:groupwave::guitar::excited::guitar: :clap: :wow:
خوب انتظار دیگه ای نباید داشته باشیم.
یک تاپیک با همچین محتوایی باید این بازدید رو داشته باشه:love:

xمیخوام برات یه شعر بگم برای تاپیکت:دی کم ترین کاریه که میشه در قبال کار های بزرگت بکنم:love:
ولی از الان بگم شعرم جنبه ی شوخی داره و ناراحت نشی اگه یه چیزی گفتم خودت که روحیه ی شوخ طبع تقریبا لطیف منو میشناسی؟:دی
ــــــــــــــــــ
خانمها و آقایان,قصد دارم در تاپیک پر والپیپر کنونی,به برخی صفحات مهم,والپیپرات مهم, اشاره کنم,پیشنهادات خود را ارائه کنم:blushing: :دی

تاپیک ما کاملا LIGHT است,ما میخواهیم بهترین تاپیک ها باشیم,اتفاقا بهترین انگیزه برای خوب شدن تاپیک ها همینه,ما میخواهیم تاپیک های فرعی,گم بشود-ما میخواهیم ALAN WAKE تبدیل به SPLINTER CELL و MODERN WARFARE 2 بشود,اونا دیگه,چیز نیست-من میخواهم به شما عرض کنم-من به(بهتر شدن تاپیک) کمک خواهم کرد-من-علی-اعدای بیکاران را در میاورم:دی-ما(نرو جان و بقیه رفقا)-گرافیست های سنتر-جبهه ی بر تران و جبهه ی باحالان-در مقابل حرکت بقیه(تاپیک ها)-صف آرایی کردیم-کلی در سنتر هارتو پورت کردیم-بک گراند درست کردیم-که یک تاپیک توپ-درست کنیم دددرست کنیم:دی
عامل باحالی سنتر-نرو و بقیه گرافیست ها-استاد گرافیک و اینا-نرو و بقیه گرافیست ها
تاپیک-پروژه دسکتاپ من-نه مکس پینی داره(والپیپرشو)-نه الطایری داره-این دو رو نداره(اگه اشتباه نکرده باشم:دی)-باحالی نرو-والپیپریست(درست کردن والپیپر)-اشکالی نداره-بالاخره بهترین تاپیک شدن-نزدیک است-بهترین تاپیک شدن حساس ترین موضعه-بهترین تاپیک شدن-خیلی مهمه!نرو و بکس-له له میزدن و خیلی تلاش کردن-که یه موقع بازی ای جا نمونه جایی-لطف علی-اورشلیم-الطایر-ازیو چرا والپیپر درست نمیکنه یه نفر؟:دی -بهترین تاپیک شدن طراحی شده پشت انجمن های قفل-بهترین تاپیک شدن واقعیست-والپیپر خیلی خیلی خیلی خیلی...توپ-مال نرو ایناست-یخورده ای هم والپیپراشون بیش از حد توپه-
عامل باحالی سنتر-نرو و بقیه گرافیست ها-استاد گرافیک و اینا-نرو و بقیه گرافیست ها
شما میدانید-که نرو-بهترین گرافیست این تاپیک است-نرو-اومد به من گفت علی-گفتم چی چی؟گفت-علی-انقد مردم عاشق تاپیک شدن-بدون من راه تاپیکو ادامه دادن-گفت-به جای شعر-والپیپر میخوام-تو سایز 17 اینچ میخوام-من گفتم-مخلص شما حمید جون-بتونم چشم-بتونم چشم-آخه من یه گرافیستی هستم-یه والپیپریستی هستم-طرح توپی نشان میدم-کسی هستم؟همین خود بنده یعنی یک علی جون نیمه گیمر مث یک اسپمر درنده-بنده ی علی جون گیمر-با کسی MAC نخواهم داد
و در پایان قصد دارم اشاره کنم-که بهترین تاپیک شدن-نزدیک است-حسابی هم هست-جدی تر از جدی هم هست-اما من دلم چیز نیست به این واقعا راضی نیستم از طرز بیان این شعر...
:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or