xمیخوام برات یه شعر بگم برای تاپیکت
کم ترین کاریه که میشه در قبال کار های بزرگت بکنم
ولی از الان بگم شعرم جنبه ی شوخی داره و ناراحت نشی اگه یه چیزی گفتم خودت که روحیه ی شوخ طبع تقریبا لطیف منو میشناسی؟
ــــــــــــــــــ
خانمها و آقایان,قصد دارم در تاپیک پر والپیپر کنونی,به برخی صفحات مهم,والپیپرات مهم, اشاره کنم,پیشنهادات خود را ارائه کنم:blushing:
تاپیک ما کاملا LIGHT است,ما میخواهیم بهترین تاپیک ها باشیم,اتفاقا بهترین انگیزه برای خوب شدن تاپیک ها همینه,ما میخواهیم تاپیک های فرعی,گم بشود-ما میخواهیم ALAN WAKE تبدیل به SPLINTER CELL و MODERN WARFARE 2 بشود,اونا دیگه,چیز نیست-من میخواهم به شما عرض کنم-من به(بهتر شدن تاپیک) کمک خواهم کرد-من-علی-اعدای بیکاران را در میاورم
-ما(نرو جان و بقیه رفقا)-گرافیست های سنتر-جبهه ی بر تران و جبهه ی باحالان-در مقابل حرکت بقیه(تاپیک ها)-صف آرایی کردیم-کلی در سنتر هارتو پورت کردیم-بک گراند درست کردیم-که یک تاپیک توپ-درست کنیم دددرست کنیم
عامل باحالی سنتر-نرو و بقیه گرافیست ها-استاد گرافیک و اینا-نرو و بقیه گرافیست ها
تاپیک-پروژه دسکتاپ من-نه مکس پینی داره(والپیپرشو)-نه الطایری داره-این دو رو نداره(اگه اشتباه نکرده باشم
)-باحالی نرو-والپیپریست(درست کردن والپیپر)-اشکالی نداره-بالاخره بهترین تاپیک شدن-نزدیک است-بهترین تاپیک شدن حساس ترین موضعه-بهترین تاپیک شدن-خیلی مهمه!نرو و بکس-له له میزدن و خیلی تلاش کردن-که یه موقع بازی ای جا نمونه جایی-لطف علی-اورشلیم-الطایر-ازیو چرا والپیپر درست نمیکنه یه نفر؟
-بهترین تاپیک شدن طراحی شده پشت انجمن های قفل-بهترین تاپیک شدن واقعیست-والپیپر خیلی خیلی خیلی خیلی...توپ-مال نرو ایناست-یخورده ای هم والپیپراشون بیش از حد توپه-
عامل باحالی سنتر-نرو و بقیه گرافیست ها-استاد گرافیک و اینا-نرو و بقیه گرافیست ها
شما میدانید-که نرو-بهترین گرافیست این تاپیک است-نرو-اومد به من گفت علی-گفتم چی چی؟گفت-علی-انقد مردم عاشق تاپیک شدن-بدون من راه تاپیکو ادامه دادن-گفت-به جای شعر-والپیپر میخوام-تو سایز 17 اینچ میخوام-من گفتم-مخلص شما حمید جون-بتونم چشم-بتونم چشم-آخه من یه گرافیستی هستم-یه والپیپریستی هستم-طرح توپی نشان میدم-کسی هستم؟همین خود بنده یعنی یک علی جون نیمه گیمر مث یک اسپمر درنده-بنده ی علی جون گیمر-با کسی MAC نخواهم داد
و در پایان قصد دارم اشاره کنم-که بهترین تاپیک شدن-نزدیک است-حسابی هم هست-جدی تر از جدی هم هست-اما من دلم چیز نیست به این واقعا راضی نیستم از طرز بیان این شعر...