PDM ###"پروژه دسکتاپ من"####

اینم از پرینس 5....
امیدوارم خوشتون بیاد...

1.jpg

آخرین ویرایش:
گاد اف وار دمت گرم به تعداد زیاد:blushing: هاروست مون کیل زون به تعداد 2 عدد :p اگه اینم بزار یه ضرب میری بهشت لست گاردین :cheesygri
میگم شما چیزه دیگه نمیخواهی؟؟!!!جون من طارف نکن!!!شوخی کردم...
اتفاقا تو ذهن داشتم چندتا از god of war بسازم...
از بقیه چیزهایی هم که گفتی سعی خودم رو میکنم بسازم!!!(فن ps3 هم هستی ها....!!!!)

اینم در خواست اون دوستمون که از splinter cell میخواستن...
امیدوارم خوشتون بیاد...

sc-1-_500x313.jpg

sc-2-_500x313.jpg

sc-3-_500x313.jpg

آخرین ویرایش:
حمید طرحات عالین.
از وقتی که با این تاپیک آشناشدم backgroundه pc ایم به جز طرح های تو چیزه دیگه ای نبود.:love:
ممنون.
چاکرتم علی...:love:
نظر لطفته...به قول امیر کبیر تو سریال "سالهای مشروطه" انشاا... پایدار باشه!!!:biggrin1:
ممنون علی جون...

حمید جون یکم هم فقط یکم و یکم اگه میشه از طرح جناب بازی:دی AC BLOOD LINES بگذار فیضی از تاپیکت ببریم و دسکتاپمون رو به جمال والپیپر های زیبای جدیدت روشن نماییم:دی

خوب امروز بالاخره براتون چندتا طرح که شاید هیچ حای دیگه به جز بازی سنتر ندیده باشید رو براتون ساختم!!!!
امیدوارم خوشتون بیاد...همچنین تو این طرح های جدید از پروژه تغییر چهره هم استفاده کردم....
8تا طرح براتون اماده کردم براتون اونم از بازی جنجال بر انگیز GOD OF WAR..
البته این 3 تا طرحی که از همه بهتر شده به دلیل کوچیک بودن والپیپرهای اصلی کمی کم کیفیت شاید باشند...بدین منظور من رو ببخشید...
این بار قرار شده بود به درخواست یکی از دوستان با رزولوشن 1900 هم بذاریم که به دلیل کم بودن رزولوشن عکسها موافقت نشد!!!

gow3--_500x313.jpg

این همون بالایی هست ولی این برای اون دسته افرادی هست که از بکگراند روشن خوششون میاد....

gow3-2-_500x313.jpg

gow3-3-_500x313.jpg

gow3-4-_500x313.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or