PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود
و اینست دلیل ما برای پی سی فن بودن!!!!
one pc always pc
nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد
مثه اینکه amd تنش میخاره :d

آخرین ویرایش:
خوب اینکه معلومه پی سی 10 نسل جلوتر هستش از کنسول ها ی فعلی
nope
پی سی 10 نسل جلوتر نیست، این کنسولا هستن که 10 نسل عقبن ;)

- - -ویرایش - - -

لابد اینم چون کنسولهای نسل بعد رو ندادن بهش از روی حرص این حرفها رو زده!!!!:lol:
مگه amd چیپ ست نسل بعد رو نمیزنه؟ :d

این بحث خنده داره
PC یک سیستمی هست که همیشه میشه خرجش کرد و همیشه میشه بهش اضافه کرد ولی کنسول یک پکیج هست

خیلی راحت سونی و یا ماکرو می تونستن دو تا تایتان SL کنن یک CPU خزکی و 16 گیگ رم هم بندازن روش اندازه کنسول هم شد دوبرابر اصلا مهم نیست ولی خوب نتیجه چی می شد..؟ نتیجه میشد یک کنسول 3000 - 4000 دلاری که شاید 4 میلیون نفر هم دنبالش نمی رفتن

الان تبلت و حتی لب تاب هم همین شرایط رو داره اونها هم یک پکیج هستن که با قیمت مناسب فروخته می شن اگر بخوای یک تبلت قوی بگیری باید بری سراغ سرفیس که قیمتش 1000 دلاره ولی ملت سراغ سرفیس نمیرن و با وجود اینکه سفریس از آیپد تو هر زمینه ای 1000 برابر بهتر هست اما میرن سراغ آیپد و امثالهم..

به نظر من کنسولها خیلی راحت نیاز ما گیمرها رو با کمترین هزینه برطرف میکنن و بزرگترین مزیتشون بازیهای انحصاری اونهاست که باعث میشه به خاطر چند فریم بیشتر نریم 3000 دلار پول PC بدیم..

مگه amd چیپ ست نسل بعد رو نمیزنه؟ :d

الان حرف من متلکی بود به کسانی که انویدیا رو ترول می کردن!!!:d:d

انویدیا در این مورد یه کم زیاد مصاحبه می کرد
yahoo_7.gif

مصاحبه هایی که می کرد حرفهای غلطی نمی زد توش!!!
فقط یه عده میگفتن از روی حرص میاد میگه PC برتری داره,الان که AMD هم همین حرف رو زده دیگه جای بحثی نمیمونه!

--------------------------------
این نسل دیگه مثل نسل قبل نیست که همون یه سال دو سال اول هم PC عقب بیوفته,از همون ابتدا جلوتر از کنسولها هست!!!

عجب ناتویی هست این amd تا دیروز کنسول ها بهتر بودن، حالا که radeon x290 را ساخته که با نصف قیمت titan همون عملکرد را داره میگه pc همیشه جلوتر از کنسول هست!!!!! :)
ولی این یه حقیقت تلخ هست که همیشه pc البته به شرط جیب پر پول بهتر از کنسول خواهد بود

اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد
داره دقیقا این قسمت با زیرکی به کد نویسی LOW LEVEL خودش AMD Mantle اشاره میکنه و اولین بازی bf4 که بشددت رو معماری R9290X بهینس

اگه 8 سال بعد زمانی که یه تراشه 200 دلاری شرکتهای انویدیا amd تونستن به تنهایی یه بازی تاپ 4k اجرا کنن (اونم نه sli یا کراسفایر )... بعد تو کنسول 400 دلاری اون موقع تازه میشه در مورد 4k روی کنسول صحبت کرد
رقابت بین انویدیا و amd به نفع کنسول بازان هم هست مگرنه اگه amd مثلا ATI نمیخرید الان کنسول اینی که میدیدید نبود .
پس
pc gaming باید باشه تا کنسول وجود داشته باشه.

آخرین ویرایش:
سلام
یاد سالهای اولی افتادم که یه pc خریدم تقریبا 12 سال پیش بود هر یکماه یه بار دنبال ارتقا و جستجوی کارت گرافیک روز و رم و مادربورد و ... از این پاساژ به اون مغازه چه پدری ازم دراومد واقعا بد بود ولی حالا دارم کیف گیمر بودنم را میکنم
pc خوبه ولی نه توی این جهنم دره ای که داریم به اصطلاح زندگی میکنیم که باید یه قطعه را سه برابر قیمت جهانیش بخریم

واقعا خسته نشدن اینا هزاران بار تا الان از هزارتا کمپانی شنیدیم pc چندین نسل جلوتره اخه کمی هم به فکر اعصاب و روان کنسول فن ها باشید:d

واقعا خسته نشدن اینا هزاران بار تا الان از هزارتا کمپانی شنیدیم pc چندین نسل جلوتره اخه کمی هم به فکر اعصاب و روان کنسول فن ها باشید:d

ما با کنسول های 400 دلاری خود خوشیم،شما نیز با کارت گرافیک های 2000 دلای،سی پی یو های 3000 دلاری و مادربورد های 4000 دلاری خود خوش باشید.

آخرین ویرایش:
سلام
یاد سالهای اولی افتادم که یه pc خریدم تقریبا 12 سال پیش بود هر یکماه یه بار دنبال ارتقا و جستجوی کارت گرافیک روز و رم و مادربورد و ... از این پاساژ به اون مغازه چه پدری ازم دراومد واقعا بد بود ولی حالا دارم کیف گیمر بودنم را میکنم
pc خوبه ولی نه توی این جهنم دره ای که داریم به اصطلاح زندگی میکنیم که باید یه قطعه را سه برابر قیمت جهانیش بخریم
مشکل شما این بوده مثل من 5 سال پیش یک ضرب میرفتی یک 8800GT میخریدی راحت البته اون زمان 8800 نبودا من خودمو میگم
الان بعد از این همه مدت تازه باید عوضش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or