pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
دوست عزیز میشه بگی این درصد ها رو چطوری اینقد دقیق حساب کردی؟؟؟
شما 10 تا عنوان انحصاری برای PC رو بگو که طرف حاضر باشه به خاطرش قید کنسول رو بزنه و بره طرف PC!!!
دیدم کسایی رو که به خاطر God of War 3 همه دردسرهای PS3 رو به جون خریدن و مشابه همین موضوع برای X360 ! #:-s
عجیب حرفتون یعنی این کنسولها بر تریشو از همین 15% درصد باقی مونده بازی ها داره ؟ :d
بازی های کنسول براتون ساده هست خیلی ؟ اره؟ :d
تنوع تعریف جدیدش اینی بود که شما گفتی؟:-b

اولا کسی که طرف PC میره فقط برای بازی های انحصاری نمیره مثل شما ها نیستن که با دیدن یه Trailer از GoW یا Geow میره میشه فن یه کنسول زمین و زمان به هم گره میزنه!
کسی که طرق PC میره کیفیت براش مهمه شما میشیند Rage با 60 فریم و اون Res درپیتی و بدون AA بازی میکنید به به چه چه میکنیدبا خودتون میگید ببین این گرافیک با 60 فریم! بعد یکی مثل ما با Res بالاتر و AA 8x 16x بازی میکنه از کیفیت بازی میناله!
من منکر عالی بودن بازی های انحصاری کنسول ها نمیشم خودم عاشق Geow هستم:d
ولی شما بیاین انحصاری های خوب کنسول ها رو نام ببرید تو سال میگریم 100 تا بازی میاد از این 100 تا شاید فقط 10 15 تاش انحصاری خوب باشن! دیگه آخر عمر کنسول هاس انحصاری ساختن و راضی نگه داشتن گیمر سخت شده مثلا Epic دیگه میخواد چی جلو شما بداره؟ اینم برا آمار!
همون Crysis 2 رو DX9 و High دقت کنید High قشنگ کنسول قورت میده من خیلی کنسول فن ها رو میشناسم به خاطر بازی کردن Crysis 2 و SCII( فقط به خاطر گیم پلی بی نظیر بازی و قسمت مولتی اعتیاد آورش) اومدن PC خودشون رو آپدیت کردن!
وقتی یه بازی مثل Dragon Age که رو PC غوغا کرد شماره بعدی این بازی رو فقط به خاطر شما عزیزان و راحتی بازی کردن با اون گیم پد عزیزتون میترکونن و دیالوگ ها رو به خاطر شما میکنن جک که فقط گزینه اول رو بزنید تا همه چی به خوبی خوشی تموم بشه همه چی معلوم هست هیچ وقت AutoAim بازی CoJ Bound in Blood یادم نمیره! پس از سادگی بازی حرف نزنید که کاملا مشخص هست همین الان ما تو فکر Skyrim هستم که چه بلای سرش آوردن! به وفور دیدم کسانی که Dragon Age II عالی خطاب کردن چون تنوع تو اکشن ها و سیستم دیالوگ ها نسبت به شماره قبل داشته=))!ین برا شما میشه تنوع!

آخرین ویرایش:
باو تو گفتی داشتن ِ دوتاشون بهتر از اینه که یکیشون رو داشته باشی ، خب واضحه که هر دوتاش رو داشته باشی بهتره ،این چه ربطی به این داره که من دستم تو جیب خودمه و شما دستتون تو جیب کسه دیگه؟ :d

داداش بیخیال نمیخوام بن شم :d
ایشالا بمونه برا بعد یه جوابی براتون داشتم که یه جا دیگه خرجتون میکنم

این نظر تو هست الان 85% گیم های که هر سال ریلیز میشن مولتی پلتفرم هست و باز 90% از نظر کیفیت یه سر گردن بالاتر هست فقط Res و AA رو حساب کنید میفهمید! حالا می مونه بازی های انحصاری که در اصل کنسول رو زنده نگه میداره مثلا Halo - Geow - AW از 360 بگیری هیچ کس نمیره طرفش اگه AutoAim و سادگی بیش از اندازه بازی ها رو برای راحتی گیمر ها تنوع میدونی پس خوش باشید!
حاضرم شزط ببندم یه بازی مثل Hard Reset رو درجه Hard جلوی شما کنسول فن های عزیز بذاری 5 دقیقه هم نمیتونن بازی کنید!
برای PC انحصاری کم هست ولی همون تعداد کم از خیلی از عنوان های کنسول سرتره! همین شما کنسول فن ها با دیدن دو تا اسکرین از Crysis 2 GF3 Witcher 2 روی PC میبینی چه اتفاقی براتون میوفته؟:d
ببین عزیز من این نظر من نیستش.شما الان چنتا عنوان انحصاری شاخ برای PC نام ببر که در حد انچارتد یا گیرز باشه.همین هیلو که شما ازش نام میبری از نظر فروش خیلی از بازی های Pc رو میزاره تو جیب بغلش.طرف میره کنسول میخره برای بازی کردن حالا حالا ها خیالش راحت.تازه حرص اینو نمیخوره که کی این بازی کرک میشه و ایا سیستم توان اجرای این بازی رو داره و از این حرفا.من خودم خیلی ها میشناسم که سر ایم قضیه قید Pc رو زدن و رفتن طرف کنسول.طرف میاد کلی هزینه سیستم میکنه دوباره 1 سال میگزره باید غم اینو داشته باشه که برای فلان بازی باید سیستمشو ارتقاع بده.از طرفی همون باز هایی که بالا نام بردی برای کنسول هم میزنن.پس با دیدن چنتا اسکرین شات اتفاقی برامون نمیوفته.:dاین Pc فن ها هستن که با دیدن اسکرین شات های بازی هایی مثل U3 و GEOW3 و K3 و F4 و... یه اتفاقاتی براشون میوفته.:d
بعدم عزیز من شما اگر بازی مثل K3 رو اخرین حالت بازی کنی نمیایی بگی که یه بازی مثل Hard Reset رو درجه Hard جلوی شما کنسول فن های عزیز بذاری 5 دقیقه هم نمیتونن بازی کنید.

اولا کسی که طرف PC میره فقط برای بازی های انحصاری نمیره مثل شما ها نیستن که با دیدن یه Trailer از GoW یا Geow میره میشه فن یه کنسول زمین و زمان به هم گره میزنه!
کسی که طرق PC میره کیفیت براش مهمه شما میشیند Rage با 60 فریم و اون Res درپیتی و بدون AA بازی میکنید به به چه چه میکنیدبا خودتون میگید ببین این گرافیک با 60 فریم! بعد یکی مثل ما با Res بالاتر و AA 8x 16x بازی میکنه از کیفیت بازی میناله!
من منکر عالی بودن بازی های انحصاری کنسول ها نمیشم خودم عاشق Geow هستم:d
ولی شما بیاین انحصاری های خوب کنسول ها رو نام ببرید تو سال میگریم 100 تا بازی میاد از این 100 تا شاید فقط 10 15 تاش انحصاری خوب باشن! دیگه آخر عمر کنسول هاس انحصاری ساختن و راضی نگه داشتن گیمر سخت شده مثلا Epic دیگه میخواد چی جلو شما بداره؟ اینم برا آمار!
همون Crysis 2 رو DX9 و High دقت کنید High قشنگ کنسول قورت میده من خیلی کنسول فن ها رو میشناسم به خاطر بازی کردن Crysis 2 و SCII( فقط به خاطر گیم پلی بی نظیر بازی و قسمت مولتی اعتیاد آورش) اومدن PC خودشون رو آپدیت کردن!
وقتی یه بازی مثل Dragon Age که رو PC غوغا کرد شماره بعدی این بازی رو فقط به خاطر شما عزیزان و راحتی بازی کردن با اون گیم پد عزیزتون میترکونن و دیالوگ ها رو به خاطر شما میکنن جک که فقط گزینه اول رو بزنید تا همه چی به خوبی خوشی تموم بشه همه چی معلوم هست هیچ وقت AutoAim بازی CoJ Bound in Blood یادم نمیره! پس از سادگی بازی حرف نزنید که کاملا مشخص هست همین الان ما تو فکر Skrym هستم که چه بلای سرش آوردن! به وفور دیدم کسانی که Dragon Age II عالی خطاب کردن چون تنوع تو اکشن ها و سیستم دیالوگ ها نسبت به شماره قبل داشته=))!ین برا شما میشه تنوع!

کلا بعضی از pc بازا خودشونو با کیفیت بالای بازی ها ( بخونید گرافیک خیلی خیلی خیلی خفن (اصلن یه چیزی می شنوی ) dx11 ,.... ) دارن خفه می کنن این بحث به کنار #:-s
تنوع یعنی سبک فایتینگ درست درمون براتون هست ؟ سبک ریسینگ ؟ اکشن سوم شخص ؟ و ....
اگه به اندازه کافی هست که خوش به حالتون اگه نیستم اشکال نداره شما با با لا ترین کیفیت بازی می کنید پس غم یه چنتا دونه بازی (بازی های بی ارزشی مثل mgs:d ) رو می خورید و حال گیمری رو می برید
بحثی ام توش نیس به هر حال هرکی یه طوری حال می کنه دیگه نه؟:-b

---------- نوشته در 01:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 AM ارسال شده بود ----------

ببین عزیز من این نظر من نیستش.شما الان چنتا عنوان انحصاری شاخ برای PC نام ببر که در حد انچارتد یا گیرز باشه.همین هیلو که شما ازش نام میبری از نظر فروش خیلی از بازی های Pc رو میزاره تو جیب بغلش.طرف میره کنسول میخره برای بازی کردن حالا حالا ها خیالش راحت.تازه حرص اینو نمیخوره که کی این بازی کرک میشه و ایا سیستم توان اجرای این بازی رو داره و از این حرفا.من خودم خیلی ها میشناسم که سر ایم قضیه قید Pc رو زدن و رفتن طرف کنسول.طرف میاد کلی هزینه سیستم میکنه دوباره 1 سال میگزره باید غم اینو داشته باشه که برای فلان بازی باید سیستمشو ارتقاع بده.از طرفی همون باز هایی که بالا نام بردی برای کنسول هم میزنن.پس با دیدن چنتا اسکرین شات اتفاقی برامون نمیوفته.:dاین Pc فن ها هستن که با دیدن اسکرین شات های بازی هایی مثل U3 و GEOW3 و K3 و F4 و... یه اتفاقاتی براشون میوفته.:d
بعدم عزیز من شما اگر بازی مثل K3 رو اخرین حالت بازی کنی نمیایی بگی که یه بازی مثل Hard Reset رو درجه Hard جلوی شما کنسول فن های عزیز بذاری 5 دقیقه هم نمیتونن بازی کنید.

طرف میره کنسول میخره برای بازی کردن حالا حالا ها خیالش راحت.تازه حرص اینو نمیخوره که کی این بازی کرک میشه و ایا سیستم توان اجرای این بازی رو داره و از این حرفا
همین به نظرتون مزیت کمیه؟:d هر سال که بگذره کیفیت بازی هاش بالتر میره

عزیز دوست گرامی بنده که عرض کردم PC انحصاری زیادی نداره همون چندتای هم که داری با پول های شرکت ها مثل MS یا EA از دست PC در میارن. گفتم هم کنسول ها فقط به خاطر این چند انحصاری خوبشون هست که زنده هستن. کسی که طرف PC میره برای کیفیت خوب میره این بحث های سیستم میلیونی و قطعات هم کاملا بچه گانه هست الان من با یه گرافیک معمولی و مانیتور 19 اینچ کیفیتی به مراتب بالاتر از شما ها میگریم! هرکی بیشتر پول بده بیشتر لذت میبره وگرنه الان با یه گرافیک 8800 یا 9600 یا 3870 میشه راحت رو PC بازی های کنسول اجرار کرد!
این بحث کرک باز هم بچه گانه هست پول بده بازی اورجینال بخر نه مشکل کرک داری نه اجرا نشدن بازی!
بله میزنن Crysis 2 که گفتم رو High به مراتب کیفتی بیشتر داره BF3 هم که در موردش بحث نکنیم بهتره Witcher 2 هم گه رو Medium اسکرین ازش اومد بیرون تاپیکش رو دیدم:d
بعد این جملت شوخی بود دیگه؟!
این Pc فن ها هستن که با دیدن اسکرین شات های بازی هایی مثل U3 و GEOW3 و K3 و F4 و... یه اتفاقاتی براشون میوفته
شدیدا بهت توصیه میکنم اون سه بازی که نام بردم رو PC بازی کنی بعد این حرفو بزنی:d
برادر من مگه یه PCGamer مرض داره موس کیبورد Sens و دقتش رو ول کنه با گیم پد بازی کنه:d Hard Reset هم بازی کنی ببین راست میگم یا دروغ:d

کلا بعضی از pc بازا خودشونو با کیفیت بالای بازی ها ( بخونید گرافیک خیلی خیلی خیلی خفن (اصلن یه چیزی می شنوی ) dx11 ,.... ) دارن خفه می کنن این بحث به کنار #:-s
تنوع یعنی سبک فایتینگ درست درمون براتون هست ؟ سبک ریسینگ ؟ اکشن سوم شخص ؟ و ....
اگه به اندازه کافی هست که خوش به حالتون اگه نیستم اشکال نداره شما با با لا ترین کیفیت بازی می کنید پس غم یه چنتا دونه بازی (بازی های بی ارزشی مثل mgs:d ) رو می خورید و حال گیمری رو می برید
بحثی ام توش نیس به هر حال هرکی یه طوری حال می کنه دیگه نه؟:-b

کسی خودش رو خفه نمیکنه! وقتی میتونیم رو DX11 و بهترین کیفیت بازی کنیم در موردش حرف نزنیم؟! یه UC دارین هر سال یه چیزی ازش میگین میذارین تو امضاتون حالا اصلا خبر ندارید بازی به مراتب بهتر از نظر گرافیک از این بازی وجود داره! و به خاطرش غیر منطقی هم نظر میدین!
فایتنیگ که از اولش برا کنسول ها بوده هیچ! بد شما جز GT5 یا Forza چی دارید که بهش مینازید ریسنگ های بزرگ دیگه هم مولتی پلتفرم هست در مورد سوم شخص هم نخندون ما رو!

آخرین ویرایش:
من منکر این نیستم که pc قویتره ولی پولشم قویتره شما باید پول 3 تا کنسولو برای یه pc عالی خرج کنی خب بایدم توقع داشته باشی کیفیت بهتری نسبت به کنسول ها بهت بده این طبیعیه بیایی 3 برابر پول بدی بعد گرافیک و بقیه چیزا کمتر از کنسول باشه که نمیشه

مشکل کسایی که به کنسولشون خیلی اعتقاد دارن اینه که فکر میکنن کنسول 500 تومنیشون از یک PC هفتصد تومنی خیلی بهتر بازی اجرا میکنه.در حالی که اینطور نیست.من کیسم رو حدود 2.5 سال پیش حدود 800 تومن خریدم و هنوز هم همه ی بازی ها رو با رزولوشن و کیفیت بیشتر از کنسول بازی میکنم. به نظر من خرید کنسول فقط اوایل نسل یعنی 2-3 سال اول کار عاقلانه ای هست.البته مزیتی که کنسول ها دارن عناوین اختصاصیشون هست که برای خود من جذابیت خاصی ندارن.(به جز God of Warو دو سه تا بازی دیگه)

بحث ما الان تو ضمینه بازی هست درسته ؟ نمی خوایم استفاده های دیگرو بسنجیم فقط در باره گیم صحبت می کنیم شما pc رو در نظر بگیر که فقط برای گیم بسته شده ...!
*درسته اما ایا همه ی پولی که میدی فقط میره پای بازی
طرف میره کنسول میخره برای بازی کردن حالا حالا ها خیالش راحت.تازه حرص اینو نمیخوره که کی این بازی کرک میشه و ایا سیستم توان اجرای این بازی رو داره و از این حرفا
همین به نظرتون مزیت کمیه؟ هر سال که بگذره کیفیت بازی هاش بالتر میره
بشینید همونجا تا نسل بعد کنسولا هک شن مخصوصا ps4خلاصه این ماییم که تا دو سه سال اول عرضه کنسول های جدید خیالمون راحته این نسل که دیگه تمومه تا اون موقه هم که هک شد انشالله یدونه میندازیم زیر پا

آخرین ویرایش:
عزیز دوست گرامی بنده که عرض کردم PC انحصاری زیادی نداره همون چندتای هم که داری با پول های شرکت ها مثل MS یا EA از دست PC در میارن. گفتم هم کنسول ها فقط به خاطر این چند انحصاری خوبشون هست که زنده هستن. کسی که طرف PC میره برای کیفیت خوب میره این بحث های سیستم میلیونی و قطعات هم کاملا بچه گانه هست الان من با یه گرافیک معمولی و مانیتور 19 اینچ کیفیتی به مراتب بالاتر از شما ها میگریم! هرکی بیشتر پول بده بیشتر لذت میبره وگرنه الان با یه گرافیک 8800 یا 9600 یا 3870 میشه راحت رو PC بازی های کنسول اجرار کرد!
این بحث کرک باز هم بچه گانه هست پول بده بازی اورجینال بخر نه مشکل کرک داری نه اجرا نشدن بازی!
بله میزنن Crysis 2 که گفتم رو High به مراتب کیفتی بیشتر داره BF3 هم که در موردش بحث نکنیم بهتره Witcher 2 هم گه رو Medium اسکرین ازش اومد بیرون تاپیکش رو دیدم:d
بعد این جملت شوخی بود دیگه؟!
شدیدا بهت توصیه میکنم اون سه بازی که نام بردم رو PC بازی کنی بعد این حرفو بزنی:d
برادر من مگه یه PCGamer مرض داره موس کیبورد Sens و دقتش رو ول کنه با گیم پد بازی کنه:d Hard Reset هم بازی کنی ببین راست میگم یا دروغ:d

کسی خودش رو خفه نمیکنه! وقتی میتونیم رو DX11 و بهترین کیفیت بازی کنیم در موردش حرف نزنیم؟! یه UC دارین هر سال یه چیزی ازش میگین میذارین تو امضاتون حالا اصلا خبر ندارید بازی به مراتب بهتر از نظر گرافیک از این بازی وجود داره! و به خاطرش غیر منطقی هم نظر میدین!
فایتنیگ که از اولش برا کنسول ها بوده هیچ! بد شما جز GT5 یا Forza چی دارید که بهش مینازید ریسنگ های بزرگ دیگه هم مولتی پلتفرم هست در مورد سوم شخص هم نخندون ما رو!
ولشون کن بابا بعضی از کسول فنا بهشون بگی GTX 590 QUAD SLI قویتره یا کنسول میگن کنسول:|

خیلی خب من دوباره اومدم!!! دوستان عزیز PC فن من میتونن خستگی در کنن تا من یه ذره با این حلبی پرستا گپ بزنم!!!
اره دیگه هزار نفر به یه نفر ولی اشکالی نداره،بخونین و بترسین!!!
نه اصلا!!! فقط ما گرافیک گرافیک میکنیم!!!
کی میاد گرافیک انچارتد رو به رخ ما میکشه؟
کی میاد میگه KILLZONE اخرشه؟
کی میاد پز گرافیک F4 رو میده؟
حتما من، نه؟ یا ........................؟
اما از تنوع حرف زدین:
یه بابایی راست گفت که باید تمام کنسولا رو داشنه باشی تا بتونی تنوع رو ببینی!!!پس با این حساب تو که wii نداری پس تنوعی تو بازیات نیست!!!=))
اما بازی انحصاری از کجا میاد؟ اره از PC!!! گرافیک از کجا میاد؟ PC!!! انچارتد با چی ساخته شده؟ بازم PC!!! بقیشو نمیگم چون از شرمندگی میمیرین!!!
استاد من شخصا از طرفداران سرسخت PC Gaming هستم ولی حالم از WOW بهم میخوره و اگه مجانی هم باشه بازیش نمیکنم چه برسه که بخوام بابتش پول بدم ! رسما در کنار Stronghold جزو مستهجن ترین بازیای تاریخ میدونمش ! :d
اگر شما دامنه سبک بازیایی که میکنین اندازه یه قاشق چایی خوریه دلیل نمیشه که همه مثل شما باشن!!! تو حالت به هم میخوره از WOW منم از دیدن انچارتد حالم به هم میخوره چون تقلیدی از TOMB RAIDER هست.
اگر انچارتد رو PC نیومد خواهر بزرگش رو PC هست و میاد!!! (TOMB RAIDER)
انگار بازی مال 10 سال پیشه (WoW)
اره مال 10 سال که سهله مال 1000 سال پیشه!!! ولی چرا حسودیتون میشه که بازیای انحصاریتون نمیتونن مثل این بازی بعد از 1000 سال بازی بشن؟
درسته PC بهترین پلتفرمه ولی قرار نیست همه از WOW خوششون بیاد , همونجوری که من این بازی رو مایه ی ننگ PC Gaming میدونم !
کلا من طرفدارای کنسولا رو مایه ننگ میدونم!!!
درثانی یه بار گفتم بازم میگم کسی که کنسول داشته باشه یه PC ذغالی تو خونش پیدا میشه که بتونه WOW بزنه.مگه اینکه اون WOW که شما بازی میکنی Super PC بخاد.
بحث سر اینه که PC بهتره یا کنسول!!! اون وقت این چه ربطی داره؟
فقط بازیهای انحصاری کنسول رو سر پا نگه داشته. وگرنه کنسول ها شوتن. :biggrin1:
دقیقا!!! که اونم میترسن رو PC بازی بدن بیرون!!!
الان بحث Pc Gaming و PC ها مخصوص گیمه. حالا کاری نداریم به یه pCـه 5000$ چه کارهای میشه کرد، مهم اینکه ارزشش رو داره اینقدر خرج کنیم برای گیم یا نه؟
اره ارزش داره!!! نمیدونم چرا هیچکس جواب منو نداد:
شما کنسول دارا هزینه اپدیت+هزینه تعمیر خرابی های کنسول رو با هم جمع بزنین تا یه رقم تر و تمیز گیرتون بیاد.
یه نگاه به تاریخ ساخت WOW بندازین و بعدش از 2011 کمش کنید و ضربدر فروشش کنید تا بار دیگر ......................error!!!
این چهارمین باره که دارم اینو نقل قول میکنم اما جوابی نیست.پس این برتری این حرف رو میرسونه.
به ولاااااااااااااااااااا من هردوشو دارم به پیر به پیغنبر حالم از بازی کردن با pc بهم میخوره
حالا لازم نکرده حالتو به ما نشون بدی!!! اگه مردین،منطقی باشین!!!
انصافا نظر شما طرفداران PC چیه؟بگید.
دقیقا همون نظر شما درباره کنسول!!!
2009= uncharted2 بهترین بازی و بهترین گرافیک
2010= RDR بهترین بازی و GOD3 بهترین گرافیک

PC نمیبینم این وسط =))
خب مراجعه به چشم پزشکی رو به شما پیشنهاد میکنم!!!=))
قبل از اینکه ادامه بدم لطفا حرف از X360 نزنید که به سلامتی عقلتون شک میکنم!!!
دوستان توجه کنید این کنسول‌ها در صورتی که همین چند بازی انحصاری ناب رو نداشتند از زباله هم پست تر بودند!
شمایی که میفرمایید جمع کردن یک PC خوب برای گیم هزینه بره و ده‌ها برابر قیمت کنسول میشه این رو دقت کنید که هر چی بیشتر پول بدید همون قدر آش میخورید، شما توجه به این نکته نکردید که کسی که سراغ کامپیوترهای گران قیمت میره کیفیت بازی رو در اولویت قرار میده، چون میدونه به اندازه ده‌ها برابر کیفیت بهتری رو در بازی با PC تجربه می‌کنه.
همیشه منطقی و با استناد---یه اعتبار نوش جونت!!!;)
چی میگید هی پای گرافیک رو میکشین وسط مگه همه چیز برای بازی گرافیک هست.؟ اتفاقا ما تو این نسل به خاطر همین تمرکز بیش از حد به گرافیک بازی رو تا حدودی نابود کردیم و دیگر کمتر میبینیم بازی سازی روی نو آوری ها و جذابیت های بازی کار کنن

نمونش هم B.F3 و Crysis و Metro و... هستن که با وجود اینکه گرافیکشون یک سیستم 2 میلیونی میخواد ولی نه جذابیت دارن نه نو آوری نه داستان و نه هزار تا چیز دیگه..! که این رو میشه مرگ گیم دونست..

در کل اگر گیم رو به چند قسمت تقسیم کنیم یکی از بی ارزش ترین قسمتهای اون گرافیک است چون همه گیم رو با جذابیت و سرگرمی میشناسند..
باور کن اعتبار نداشتم وگرنه بهت تا 3 روز اعتبار میدادم!!! اره دیگه این وسط ANGRY BIRDS و PLANTS VS ZOMBIES رو نمیبینن!!!
خوب آفرین به کنسول‌ها! اگر این بازی‌ها وجود نداشتند جای تعجب بود، و همچنین احمق بودن کمپانی‌های سازندش رو نشون میداد!
به هر حال من میدونم که حتی خودتون هم منکر کیفیت برتر PC برای اجرای بازی‌های رایانه‌ای نیستید، که همین کیفیت دلیلی بر برتر بودن پلت فرم PC هست.
از یه مشت خسیس گدا گشنه چه انتظاری میره؟ روزی هزارتا بازی میدن بیرون و طرفدارای کنسول افتخار میکنن بهش!!!
یه بنده خدایی یه زمانی،یه جایی،یه مکانی گفت:
همیشه اخر نسل کنسولا PC بازها شادن... شادی کنین که وقت تنگه...
اتفاقا اخر نسل، کنسولا همیشه بیشترین قدرت رو نشون میدن تا اولای نسل که بازم حریف قدرت PC نمیشن!!!
حالا میخوام همه چیو جمع بندی میکنم:
شما کنسولیا هزارتا کمپانی سازنده بازی انحصاری دارین ولی ما یه دونه داریم و بهش افتخار میکنیم BLIZZARD!!!
بازیای انحصاریتون مثل حلوا خیرات میکنن ولی BLIZZARD برای یه STARCRAFT 2 ده سال همه رو گذاشت تو خماری!!!
یه بازی دیگه که قراره تو تاریخ بمونه نه فقط به مدت یک یا نهایتا دو سال!!!
یه تنه جلوی تمام انحصاریای شما واستاده!!!
اینقدر بزرگه که برای خودش همایش داره-----BLIZZCON!!!
چه قدر جالب که بقیه شرکتا هم میان تو این همایش و بازی معرفی میکنن!!!
اما اگر خیلی زیاد شد حرفام تقصیر خودتون هست که تاپیک رو 5 صفحه از اخرین پست من جلو بردین!!!

شاعر میفرماید:
اکتی و بلیز متحدن کاراشون محکمه حلبیا مضطربن!!!
خودتون رو اماده کنید که BLIZZARD داره میاد (این ایهام داره.هم یعنی خود شرکت و هم یعنی معنیش که میشه کولاک!!!)
DIABLO3 داره میاد!!!
همین الان زانو بزنید و التماس کنید که برای حلبی بیادش!!!
خلاصه کلوم:
PC WILL LIVE FOREVER......CONSOLE WILL DIE SOON
خوش باشین!!!

آقایون سلام.
من یه فن PC ام. یه نیگا به سیستمم بندازین متوجه میشین. البته باز قراره یه تغییراتی هم توش بدم.
اما ..... فن بازی باعث نشده خودمو از لذت بازی کردن محروم کنم.
من نمی تونم بشینم ببینم کی راک استار RDR رو واسه PC ریلیز میکنه. واسه همین به فکر خرید کنسول افتادم. با توجه به کیفیت بالای بازی های مولتی کنسولی تو 360، رفتم XBOX خریدم. و اینو صادقانه میگم لذتی که با این بازی تو xbox بردم تو هیچ گیم کامپیوتری نبرده بودم. من حتی جرات جایگزین کردن موس و کیبورد با دسته رو نداشتم ولی الان دسته 360 جزو وسایل جدایی ناپذیر گیمینگ من شده.
این مسئله بود تا اینکه فقط و فقط و فقط 3 تا عکس از Kill Zone 3 رو دیدم که رامین از تلویزیون خودش گرفته بود. و چون تفریح اصلیم تماشای فیلم و انیمیشن فول اچ دی هستش واسه همین عاشق گرافیک این بازی انحصاری شدم. حدود 5 گیگ ویدیو واسش دانلود کردم. مردد بودم که سونی بخرم یا نه که U3 از راه رسید. به قدری عاشق گیم پلی این بازی شدم که با هزار مصیبت 2 نسخه قبلیش رو هم خریدم. تازه پک اکسپلورش رو هم سفارش دادم.
با تمام این اوصاف الانش هم هر گیم مولتی که بیاد باز ورژن PCش رو میخرم.
الان هم به هیچ عنوان پشیمون نیستم از خرید کنسولها. PC فقط و فقط میتونه کنسولها رو توی گرافیک شکست بده. اونم فقط برای مولتی ها صادق هست. وگرنه اگر انحصاری های کنسول مخصوصا سونی رو در نظر بگیریم اونم گیم پلی و داستان ، PC حداقل تا الان حرفی واسه گفتن نداشته.
به نظر من فقط کسی میتونه عادلانه و صادقانه در مورد وجوه تمایز کامپیوتر و کنسولها بحث کنه که همه شون رو داشته باشه، و گرنه دچار تعصب میشن. پستهای قبلی دوستان کاملا گویای این مطلبه.
ممنون

من خودم تا دو سال پیش pcباز بودم وهیچ وقت طرف کنسول نمی رفتم ولی خدا وکیلی دیگه از بازی کردن با موس وکیبورد خسته شده بودم و دوست داشتم رو مبل لم بدن ودسته رو بگیرم تو دستم بازی کنم وبه خاطر همین هم 360 گرفتم هم ps3 وبه جرات میگم بازی کردن با کنسول هزار برابر لذت بخش تر از pc بوده برام وازموقعی که با کنسولها بازی میکنم دیگه حتی نمی تونم ده دقیقه با pc بازی کنم،البته اینم قبول دارم که گرافیک pc بهتر از کنسوله ولی در عوض مزیتهایی که کنسول داره صد برابر بیشتر از pc هستش.

Red Dead: Redemption

It was the best game of my life

PC فقط و فقط میتونه کنسولها رو توی گرافیک شکست بده.
خوب نظرات شما البته محترمه، ولی اولا شما شرح حال و داستان عجیب و خیلی استثنایی ئی رو تجربه کردید و اکثر افراد این طور نیستند (در واقع بهترین توضیح شرایط فعلی تون اینه که تازه کنسول خریدید و هنوز هیجان اولیه اش رو دارید)، دوما هر چند گرافیک بسیار مساله بزرگیه، ولی تنها مزیت PC به کنسول نیست. مزایای دیگه ای هم هست که فکر می کنم بحثش بارها مطرح شده و کاملا هم انکارناپذیره:

- لذت و قدرت مانور بسیار بالاتر بازی با ماوس و کی برد و قابلیت اجرای عالی هر نوع گیم از قبیل استراتژی و FPS و ...
- تنوع بسیار بالا در هر نوع وسیله جانبی که به هر دلیل فکر می کنید لازم میشه (هارد - هر نوع وسیله صوتی و تصویری با هر نوع رابط - دسته و گیم پد و ...).
- قیمت پایین تر بازی ها و این که مجبور نیستید حتما روی یه نوع دیسک (مدیا)ی خاص تحویل شون بگیرید و روی هر چی دوست داشتید می خریدشون و 3-2 سال بعد همه شون خراب نیستند.
- همه کاره بودن PC در آن واحد. هزار تا مثال میشه زد! مثلا بازی یی که زبان انگلیسی قوی می خواد اگر کلمه ای رو نمی دونستیم سریع از بازی میایم بیرون، دیکشنری رو اجرا می کنیم، چک می کنیم و برمی گردیم توی بازی و کلش هم 5 ثانیه بیشتر طول نمی کشه (حدود یک میلیون بار خودم این کارو کردم). :دی
- راحت تر بودن PC برای کسی که اطلاعات اولیه کار باهاش رو داشته باشه (مثلا مجبور نیستید دیسک بگذارید، و از لحظه تصمیم به بازی تا لحظه شروعش فقط دو تا کلیک فاصله است).

و خیلی چیزای دیگه...

توضیح نهایی هم این که من هم خودم مثل شما سارا (ایکس باکس 360 ام) رو خیلی دوز دارم، ولی بیشتر برای بازی هایی مثل تکن و مرتال کمبت و دنس سنترال و ... که روی PC نمیاد میرم سراغش. برای بقیه چیزها:
a025.gif

من خودم تا دو سال پیش pcباز بودم وهیچ وقت طرف کنسول نمی رفتم ولی خدا وکیلی دیگه از بازی کردن با موس وکیبورد خسته شده بودم و دوست داشتم رو مبل لم بدن ودسته رو بگیرم تو دستم بازی کنم وبه خاطر همین هم 360 گرفتم هم ps3 وبه جرات میگم بازی کردن با کنسول هزار برابر لذت بخش تر از pc بوده برام وازموقعی که با کنسولها بازی میکنم دیگه حتی نمی تونم ده دقیقه با pc بازی کنم،البته اینم قبول دارم که گرافیک pc بهتر از کنسوله ولی در عوض مزیتهایی که کنسول داره صد برابر بیشتر از pc هستش.

Red Dead: Redemption

It was the best game of my life
این هم نفر دوم با یک شرح حال استثنایی! :دی
من نمی دونم این همه آدم با داستان ها و سرگذشت های استثنایی از کجا میان! :دی

خب محمود جان با حرفات موافقم !
اما کنسول صرفا واسه گیمینگ طراحی میشه !
به نظرم توی تمام سبک ها جز شوتر کنسول برتری داره نسبت به پی سی !
ورزشی، رانندگی، خلبانی، شبیه سازی ! و بازی های ارکید و ادونچر و اکشن
هر چند سبک های اصلی متعلق به پی سی هستن، مثل نقش افرینی و شوتر اول شخص !
اما با وجود امکاناتی نظیر کینکت، موو، Wii ، و یا کنسول های دستی و تنوع بازی هاشون میشه گفت تقریبا پی سی هیچ جرفی برا زدن نداره در زمینه ی گیم !!!

آقایون سلام.
من یه فن PC ام. یه نیگا به سیستمم بندازین متوجه میشین. البته باز قراره یه تغییراتی هم توش بدم.
اما ..... فن بازی باعث نشده خودمو از لذت بازی کردن محروم کنم.
من نمی تونم بشینم ببینم کی راک استار RDR رو واسه PC ریلیز میکنه. واسه همین به فکر خرید کنسول افتادم. با توجه به کیفیت بالای بازی های مولتی کنسولی تو 360، رفتم XBOX خریدم. و اینو صادقانه میگم لذتی که با این بازی تو xbox بردم تو هیچ گیم کامپیوتری نبرده بودم. من حتی جرات جایگزین کردن موس و کیبورد با دسته رو نداشتم ولی الان دسته 360 جزو وسایل جدایی ناپذیر گیمینگ من شده.
این مسئله بود تا اینکه فقط و فقط و فقط 3 تا عکس از Kill Zone 3 رو دیدم که رامین از تلویزیون خودش گرفته بود. و چون تفریح اصلیم تماشای فیلم و انیمیشن فول اچ دی هستش واسه همین عاشق گرافیک این بازی انحصاری شدم. حدود 5 گیگ ویدیو واسش دانلود کردم. مردد بودم که سونی بخرم یا نه که U3 از راه رسید. به قدری عاشق گیم پلی این بازی شدم که با هزار مصیبت 2 نسخه قبلیش رو هم خریدم. تازه پک اکسپلورش رو هم سفارش دادم.
با تمام این اوصاف الانش هم هر گیم مولتی که بیاد باز ورژن PCش رو میخرم.
الان هم به هیچ عنوان پشیمون نیستم از خرید کنسولها. PC فقط و فقط میتونه کنسولها رو توی گرافیک شکست بده. اونم فقط برای مولتی ها صادق هست. وگرنه اگر انحصاری های کنسول مخصوصا سونی رو در نظر بگیریم اونم گیم پلی و داستان ، PC حداقل تا الان حرفی واسه گفتن نداشته.
به نظر من فقط کسی میتونه عادلانه و صادقانه در مورد وجوه تمایز کامپیوتر و کنسولها بحث کنه که همه شون رو داشته باشه، و گرنه دچار تعصب میشن. پستهای قبلی دوستان کاملا گویای این مطلبه.
ممنون

به نظر من فقط کسی میتونه عادلانه و صادقانه در مورد وجوه تمایز کامپیوتر و کنسولها بحث کنه که همه شون رو داشته باشه، و گرنه دچار تعصب میشن.

حرفتو قبول دارم کسی که تا حالا با کنسول بازی نکرده چطور می تونه نظر بده در بارش؟
:d
واسه خودم همیشه جای تعجب داشت که چطور می شه با دسته xbox بازی مثل call of duty رو بازی کرد اما وقتی تجربش کردم پی به قدرت این دسته بردم :-b
واقعا چیزه نازیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or