خیلی خب من دوباره اومدم!!! دوستان عزیز PC فن من میتونن خستگی در کنن تا من یه ذره با این حلبی پرستا گپ بزنم!!!
اره دیگه هزار نفر به یه نفر ولی اشکالی نداره،بخونین و بترسین!!!
کلا بعضی از pc بازا خودشونو با کیفیت بالای بازی ها ( بخونید گرافیک خیلی خیلی خیلی خفن (اصلن یه چیزی می شنوی ) dx11 ,.... ) دارن خفه می کنن این بحث به کنار #
نه اصلا!!! فقط ما گرافیک گرافیک میکنیم!!!
کی میاد گرافیک انچارتد رو به رخ ما میکشه؟
کی میاد میگه KILLZONE اخرشه؟
کی میاد پز گرافیک F4 رو میده؟
حتما من، نه؟ یا ........................؟
اما از تنوع حرف زدین:
یه بابایی راست گفت که باید تمام کنسولا رو داشنه باشی تا بتونی تنوع رو ببینی!!!پس با این حساب تو که wii نداری پس تنوعی تو بازیات نیست!!!

اما بازی انحصاری از کجا میاد؟ اره از PC!!! گرافیک از کجا میاد؟ PC!!! انچارتد با چی ساخته شده؟ بازم PC!!! بقیشو نمیگم چون از شرمندگی میمیرین!!!
استاد من شخصا از طرفداران سرسخت PC Gaming هستم ولی حالم از WOW بهم میخوره و اگه مجانی هم باشه بازیش نمیکنم چه برسه که بخوام بابتش پول بدم ! رسما در کنار Stronghold جزو مستهجن ترین بازیای تاریخ میدونمش ! :d
اگر شما دامنه سبک بازیایی که میکنین اندازه یه قاشق چایی خوریه دلیل نمیشه که همه مثل شما باشن!!! تو حالت به هم میخوره از WOW منم از دیدن انچارتد حالم به هم میخوره چون تقلیدی از TOMB RAIDER هست.
اگر انچارتد رو PC نیومد خواهر بزرگش رو PC هست و میاد!!! (TOMB RAIDER)
انگار بازی مال 10 سال پیشه (WoW)
اره مال 10 سال که سهله مال 1000 سال پیشه!!! ولی چرا حسودیتون میشه که بازیای انحصاریتون نمیتونن مثل این بازی بعد از 1000 سال بازی بشن؟
درسته PC بهترین پلتفرمه ولی قرار نیست همه از WOW خوششون بیاد , همونجوری که من این بازی رو مایه ی ننگ PC Gaming میدونم !
کلا من طرفدارای کنسولا رو مایه ننگ میدونم!!!
درثانی یه بار گفتم بازم میگم کسی که کنسول داشته باشه یه PC ذغالی تو خونش پیدا میشه که بتونه WOW بزنه.مگه اینکه اون WOW که شما بازی میکنی Super PC بخاد.
بحث سر اینه که PC بهتره یا کنسول!!! اون وقت این چه ربطی داره؟
فقط بازیهای انحصاری کنسول رو سر پا نگه داشته. وگرنه کنسول ها شوتن. :biggrin1:
دقیقا!!! که اونم میترسن رو PC بازی بدن بیرون!!!
الان بحث Pc Gaming و PC ها مخصوص گیمه. حالا کاری نداریم به یه pCـه 5000$ چه کارهای میشه کرد، مهم اینکه ارزشش رو داره اینقدر خرج کنیم برای گیم یا نه؟
اره ارزش داره!!! نمیدونم چرا هیچکس جواب منو نداد:
شما کنسول دارا هزینه اپدیت+هزینه تعمیر خرابی های کنسول رو با هم جمع بزنین تا یه رقم تر و تمیز گیرتون بیاد.
یه نگاه به تاریخ ساخت WOW بندازین و بعدش از 2011 کمش کنید و ضربدر فروشش کنید تا بار دیگر ......................error!!!
این چهارمین باره که دارم اینو نقل قول میکنم اما جوابی نیست.پس این برتری این حرف رو میرسونه.
به ولاااااااااااااااااااا من هردوشو دارم به پیر به پیغنبر حالم از بازی کردن با pc بهم میخوره
حالا لازم نکرده حالتو به ما نشون بدی!!! اگه مردین،منطقی باشین!!!
انصافا نظر شما طرفداران PC چیه؟بگید.
دقیقا همون نظر شما درباره کنسول!!!
2009= uncharted2 بهترین بازی و بهترین گرافیک
2010= RDR بهترین بازی و GOD3 بهترین گرافیک
PC نمیبینم این وسط
خب مراجعه به چشم پزشکی رو به شما پیشنهاد میکنم!!!
قبل از اینکه ادامه بدم لطفا حرف از X360 نزنید که به سلامتی عقلتون شک میکنم!!!
دوستان توجه کنید این کنسولها در صورتی که همین چند بازی انحصاری ناب رو نداشتند از زباله هم پست تر بودند!
شمایی که میفرمایید جمع کردن یک PC خوب برای گیم هزینه بره و دهها برابر قیمت کنسول میشه این رو دقت کنید که هر چی بیشتر پول بدید همون قدر آش میخورید، شما توجه به این نکته نکردید که کسی که سراغ کامپیوترهای گران قیمت میره کیفیت بازی رو در اولویت قرار میده، چون میدونه به اندازه دهها برابر کیفیت بهتری رو در بازی با PC تجربه میکنه.
همیشه منطقی و با استناد---یه اعتبار نوش جونت!!!
چی میگید هی پای گرافیک رو میکشین وسط مگه همه چیز برای بازی گرافیک هست.؟ اتفاقا ما تو این نسل به خاطر همین تمرکز بیش از حد به گرافیک بازی رو تا حدودی نابود کردیم و دیگر کمتر میبینیم بازی سازی روی نو آوری ها و جذابیت های بازی کار کنن
نمونش هم B.F3 و Crysis و Metro و... هستن که با وجود اینکه گرافیکشون یک سیستم 2 میلیونی میخواد ولی نه جذابیت دارن نه نو آوری نه داستان و نه هزار تا چیز دیگه..! که این رو میشه مرگ گیم دونست..
در کل اگر گیم رو به چند قسمت تقسیم کنیم یکی از بی ارزش ترین قسمتهای اون گرافیک است چون همه گیم رو با جذابیت و سرگرمی میشناسند..
باور کن اعتبار نداشتم وگرنه بهت تا 3 روز اعتبار میدادم!!! اره دیگه این وسط ANGRY BIRDS و PLANTS VS ZOMBIES رو نمیبینن!!!
خوب آفرین به کنسولها! اگر این بازیها وجود نداشتند جای تعجب بود، و همچنین احمق بودن کمپانیهای سازندش رو نشون میداد!
به هر حال من میدونم که حتی خودتون هم منکر کیفیت برتر PC برای اجرای بازیهای رایانهای نیستید، که همین کیفیت دلیلی بر برتر بودن پلت فرم PC هست.
از یه مشت خسیس گدا گشنه چه انتظاری میره؟ روزی هزارتا بازی میدن بیرون و طرفدارای کنسول افتخار میکنن بهش!!!
یه بنده خدایی یه زمانی،یه جایی،یه مکانی گفت:
همیشه اخر نسل کنسولا PC بازها شادن... شادی کنین که وقت تنگه...
اتفاقا اخر نسل، کنسولا همیشه بیشترین قدرت رو نشون میدن تا اولای نسل که بازم حریف قدرت PC نمیشن!!!
حالا میخوام همه چیو جمع بندی میکنم:
شما کنسولیا هزارتا کمپانی سازنده بازی انحصاری دارین ولی ما یه دونه داریم و بهش افتخار میکنیم BLIZZARD!!!
بازیای انحصاریتون مثل حلوا خیرات میکنن ولی BLIZZARD برای یه STARCRAFT 2 ده سال همه رو گذاشت تو خماری!!!
یه بازی دیگه که قراره تو تاریخ بمونه نه فقط به مدت یک یا نهایتا دو سال!!!
یه تنه جلوی تمام انحصاریای شما واستاده!!!
اینقدر بزرگه که برای خودش همایش داره-----BLIZZCON!!!
چه قدر جالب که بقیه شرکتا هم میان تو این همایش و بازی معرفی میکنن!!!
اما اگر خیلی زیاد شد حرفام تقصیر خودتون هست که تاپیک رو 5 صفحه از اخرین پست من جلو بردین!!!
شاعر میفرماید:
اکتی و بلیز متحدن کاراشون محکمه حلبیا مضطربن!!!
خودتون رو اماده کنید که BLIZZARD داره میاد (این ایهام داره.هم یعنی خود شرکت و هم یعنی معنیش که میشه کولاک!!!)
DIABLO3 داره میاد!!!
همین الان زانو بزنید و التماس کنید که برای حلبی بیادش!!!
خلاصه کلوم:
PC WILL LIVE FOREVER......CONSOLE WILL DIE SOON
خوش باشین!!!