pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
ضمنا کنسول تا رزولوشن 720 رو ساپورت میکنه که خودش وقتی رو یه تلویزیون 21 به بالا اجرا میشه ، کلی از کیفیتش کم میکنه حالا چه برسه به 52 اینچ که احتمالا برا دیدن کیفیت مطلوب باید یه هفت فرسخی از تلویزیون فاصله بگیری تا بشه اون کیفیت رو تحمل کرد...

خیر اینطور نیست که شما بگی اگر میگی هست حتما هست دیگه ما سنگرمون سکوت.

در یه کلام بازی زیاد رو PC نمیاد چون 3 سوته هک و تحویل گیمر ها داده میشه.
بازم اینم بی معنی هست.چرا؟ یعنی بازی های کنسولا هک نمیشن نه؟

فعلا تو کف دیابلو و استار کرافت و مخصوصا وارکرافت بمونین تا شاید یه فرجی بشه و رو کنسول بیاد که زهی خیال باطل!!!

البته شما به این موضوع اشاره نکردین که اگه بیشتر از دوساعت کنسول روشن باشه میسوزه!!!

خودتون رو اماده کنین که قراره رو ویندوز 8 بازیای X360 بیان!!!
دوباره خودتون رو اماده کنین که قراره مبدلشون بیاد و هیچکس وقتشو برای نگاه کردن به مبدل تلف نمیکنه!!!

آقا کلا چند تا جمله گفتی فکر نکنم خودتم فهمیدی!

نه کسی تو کف بازی نمی مونه مطمئن باش.

خودمون آماده میکنیم که ما X720 بازی میکنیم شما برید X360 بازی کنید البته این فقط برای جواب شماست.

نه بابا یک ساعت روشن بمونه میسوزه. دیگه از این شوخی ها نکن.

نه طرفدار کنسول نه طرفدار PC.
هر چیزی رو برای کاری ساختن پس کنسول برای بازی بهتر هست چون منطق میگه.
اما قدرت PC پس فراموش نکنیم این PC هست که کنسول رو میسازه.
زیاد تاسبی نباشم بهتره.

---------- نوشته در 09:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

ضمنا کنسول تا رزولوشن 720 رو ساپورت میکنه که خودش وقتی رو یه تلویزیون 21 به بالا اجرا میشه ، کلی از کیفیتش کم میکنه حالا چه برسه به 52 اینچ که احتمالا برا دیدن کیفیت مطلوب باید یه هفت فرسخی از تلویزیون فاصله بگیری تا بشه اون کیفیت رو تحمل کرد...

خیر اینطور نیست که شما بگی اگر میگی هست حتما هست دیگه ما سنگرمون سکوت.

در یه کلام بازی زیاد رو PC نمیاد چون 3 سوته هک و تحویل گیمر ها داده میشه.
بازم اینم بی معنی هست.چرا؟ یعنی بازی های کنسولا هک نمیشن نه؟

فعلا تو کف دیابلو و استار کرافت و مخصوصا وارکرافت بمونین تا شاید یه فرجی بشه و رو کنسول بیاد که زهی خیال باطل!!!

البته شما به این موضوع اشاره نکردین که اگه بیشتر از دوساعت کنسول روشن باشه میسوزه!!!

خودتون رو اماده کنین که قراره رو ویندوز 8 بازیای X360 بیان!!!
دوباره خودتون رو اماده کنین که قراره مبدلشون بیاد و هیچکس وقتشو برای نگاه کردن به مبدل تلف نمیکنه!!!

آقا کلا چند تا جمله گفتی فکر نکنم خودتم فهمیدی!

نه کسی تو کف بازی نمی مونه مطمئن باش.

خودمون آماده میکنیم که ما X720 بازی میکنیم شما برید X360 بازی کنید البته این فقط برای جواب شماست.

نه بابا یک ساعت روشن بمونه میسوزه. دیگه از این شوخی ها نکن.

نه طرفدار کنسول نه طرفدار PC.
هر چیزی رو برای کاری ساختن پس کنسول برای بازی بهتر هست چون منطق میگه.
اما قدرت PC پس فراموش نکنیم این PC هست که کنسول رو میسازه.
زیاد تاسبی نباشیم بهتره.

من PC بازم و طرفدار سخت PC اما حقیقت و میگم هنوزم بعد از 1 سال تو کف RDR هستم و لعنت راک استار.....به امید عرضه ی این بازی برای PC ...
از همه PC بازها معذرت میخوام اما نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم
من که سال ها با جنسیس MK زدم چطوری میتونم تحمل کنم شماره 9 رو بازی نکنم آخه PC ....
+ Rayman Origins
کاش واسه PC هم میومد موتور استورم رو هم در نظر نگرفتم....!!!

آخرین ویرایش:
شما کنسول میگیری 400 تومن؟درسته؟خوب همینو 2 برابر کن 100 تومن بش اضافه کن میشه یه PC متوسط که قدرتش 5-6 برابره;)10 برابر کجا بود اخه:-/5 برابر میگفتی میشد قبول کرد البته پی سی 4 میلیونی 590 روش میبندن 580 خرجش میشه 3 تومن
ما یه جائی هستم خارج از جهان (سمت Hell و اون ورآ) پس خواهشان مغلطه نفرمائید. یه ps3 میخرید 249$ یا یه 360 به قیمت 199$ درحالی که یه pc مناسب برای گیم 3000$ باید براش پول داد که بشه فیل بتل 3 و Crysis رو با اخرین تنظیمات اجرا کرد.

اصلا علت اینکه یه سری بازی ها رو پی سی نمی دن این نیست که خودشون می گن یعنی اینکه فروش نداره، می دونن آمار فروش کنسول با مغز می خوره زمین و یه ترغیبیه برای خرید کنسول برای پی سی باز ها.

راستش من این صفحه رو باز کردم فقط برای اینکه این یه جمله رو بنویسم: نه بابا! :d

pc در خیـــــــــــــــــــــلی از ضمینه ها بدرد میخوره
اما هرچیزی را بحر کاری ساختن
برای بازی فقط کنسول و بس

یه زمانی میگفتن که: "پسر PS2 رو نگاه کن!!! چیه!!! PC همچین گرافیکی نداره و ....."
ولی الان با ایکه مبدل PS2 هست،هیچکس نگاه بهش نمیندازه!!!
کنسول زیر مجموعه ای از PC هست و کاملا تایید میشه که قویتر هم هست.
چقدر جالب که شما کنسول بازا برای یه وارکرافت هزار سال هست که دارین دعا میکنین!!! بازی مال هزار سال پیش هنوزم داره بازی میشه.
دو روز دیگه مبدل PS3 و X360 هم میاد مطمئن باش که بازم هیچکس نگاه بهشون نمیکنه.
این ماکروسافت که اینقدر ادعا میکنه تازگیا اومده گفته که ویندوز 8 قابلیت اجرای بازیای X360 رو داره.
اون از کلیف بی سازنده GEARS که میاد میگه من به BLIZZARD حسودی میکنم!!!
اون از EPIC که میاد خبر از 5تا IP جدید میگه که پلتفرم اصلیش PC هست.
اره PC قویتره ولی یه مشت کنسول مانع پیشرفتشن.

درسته.حرف شما کاملا درست ولی نه 4 میلیون بلکه 1 یا نهایت 2 میلیون.
شما کنسول دارا هزینه اپدیت+هزینه تعمیر خرابی های کنسول رو با هم جمع بزنین تا یه رقم تر و تمیز گیرتون بیاد.
طی این مدت که کنسول دارین چند بار در سال اپدیت میکنین؟ چند بار میرین دسته هاشو تعمیر میکنین یا خود کنسول رو؟
راستی بازیای اورجینالش چندن؟ اگر این هکر ها نبودن که ...................
(خبرا تو همین BC هست و بعدا نیایید بگین چرت و پرته!!!)

بخوای قبول کنی یا نکنی باور کنی یا نه کنسول مخصوص بازیه بازی هایی روش ساخته می شه که هر کدومش یه دنیاست مثل سری متال گیر ! حالا شما صبر ایوبو داشته باش که بعد x سال بشینی با مبدل بازی شون کنی ! :))
خیلی ها بودن که این نظرات و داشتن اما کی می تونه بعضی از بازی های شاخ و ببینه و به رو خودش نیاره :d (MK) ! داشتن یه کنسول واسه کسی که اهل بازیه یه چیز مسلمه هرچیزی رو واسه کاری ساختن یه پولی میدی یه کنسول می گیری دیگه دقدقه آپگرید کردنشو نداری بازیها هم سال به سال سعی می کنن بهترین کیفیتو ارائه کنن چون می دونن با چی دارن کار می کنن ... باید تنوع گیم های رو کنسولو دید بعد قضاوت کرد (همه چی رو گرافیک نمی چرخه )/:)

تعطیلی به خدا.[/SPOILER]

:(:(:(
ازت دفاع کردم به خدا...
اصلا pc اشغال

مطمئنم تو همین یه زمینه تفاهم نداشتیم که اینم درست میکنم
ابجی پای شما وسط باشه کنسول که هیچی قوطی باز هم میشم:">

چرا همیشه میخوای بگی ما به هم نمیخوریم...؟

مدیر عزیز شرمندم پی ام هام رو جواب نمیده
مجبور شدم تو تاپیک بگم
اخرین بارمه

سلام بر همگی!! ایول عجب بحث باحالی!! آقا ما هم بازی بدید... یه کی به ما بگه اینجا چه خبره!!!
درضمن:

-= ONE PC; ALWAYS PC =-

==========================================

خب فهمیدم قضیه از چه خبره!!! به دور از سوپر فن بازی بگم که:
فقط کافیه نقطه طلاقی زمانیکه یه کنسول جدید میاد رو با PC مقایسه کنید... مثلاً وقتی PS1 اوومد PC چه وضعیتی داشت...
به هر حال... تو این نقطه طلاقی تو نگاه اول PC ممکنه کم بیاره جلو کنسول؛ گرچه به هر حال اون بازی ها رو اجرا میکنه... ولی اینم قبول که با کیفیت پایین تر اما فقط کافیه 2-3ماه بعدش رو مقایسه کنید... کارت گرافیکایه خفن تر از کنسولا که اوومد؛ اون موقع نه تنها بازی هایه کنسول رو بهتر اجرا میکنه بلکه بازی هایی که واسه PC از این برهه به بعد میان مسلماً بهتر و شاختر هستن!!! در یک کلام! کنسول تاریخ انقضا داره ولی PC او او!!! عمراً :دی

آخرین ویرایش:
بخوای قبول کنی یا نکنی باور کنی یا نه کنسول مخصوص بازیه بازی هایی روش ساخته می شه که هر کدومش یه دنیاست مثل سری متال گیر ! حالا شما صبر ایوبو داشته باش که بعد x سال بشینی با مبدل بازی شون کنی ! :))
خیلی ها بودن که این نظرات و داشتن اما کی می تونه بعضی از بازی های شاخ و ببینه و به رو خودش نیاره :d (MK) ! داشتن یه کنسول واسه کسی که اهل بازیه یه چیز مسلمه هرچیزی رو واسه کاری ساختن یه پولی میدی یه کنسول می گیری دیگه دقدقه آپگرید کردنشو نداری بازیها هم سال به سال سعی می کنن بهترین کیفیتو ارائه کنن چون می دونن با چی دارن کار می کنن ... باید تنوع گیم های رو کنسولو دید بعد قضاوت کرد (همه چی رو گرافیک نمی چرخه )/:)
اره کنسول مال فقط مال بازیه ولی PC هم برای بازیه و هم برای هزارتا کار دیگه!!!
حالا شما صبر ایوب که سهله صبر شیطان هم داشته باشی بعد از Y سال نمیتونی WOW رو روی قوطی حلبی بازی کنی!!!=))
دقیقا!!! کی میتونه WOW رو ببینه و اه از نهادش در نیاد!!!
منظورت دغدغه هست نه؟
نه اصلا!!! اپگرید که نه ولی نظرت در مورد اپدیت چیه؟ یا خراب شدنش؟؟؟ جای بسی تامل هست!!!
اره؟ راستی؟ پس چرا شما کنسولیا یه بند میایین گرافیک انچارتد رو تو چش و چال ما فرو میکنین؟
فعلا دوتا از دوستام جای منو میگیرن تا من فردا صبح بیام تا دوباره بحث کنیم!!!
خوش باشین با قوطی حلبیتون!!!

آخرین ویرایش:
حداقل اینه که اگه با PCبشه بصورت مبدل بازی کرد؛ عمراً بتونید بازی هایه PC رو با کنسول بازی کنید... یعنی عکسش نیست
درضمن احتیاجی به گفتن نداره که ژانر استراتژیک رو PC برترینه... آپ گرید دغ دغه نمیخواد بلکه اطلاعات میخواد و تحقیق...
تنوع گیم؟! خب اگه اینجوری نه تنها باید PC داشت! بلکه باید مولتی پلت فرم بود تا تنوع گیم رو مزه کنی...

حالا شما صبر ایوب که سهله صبر شیطان هم داشته باشی بعد از Y سال نمیتونی WOW رو روی قوطی حلبی بازی کنی!!!=))
منظورت دغدغه هست نه؟
نه اصلا!!! اپگرید که نه ولی نظرت در مورد اپدیت چیه؟ یا خراب شدنش؟؟؟ جای بسی تامل هست!!!
اره؟ راستی؟ پس چرا شما کنسولیا یه بند میایین گرافیک انچارتد رو تو چش و چال ما فرو میکنین؟

استاد من شخصا از طرفداران سرسخت PC Gaming هستم ولی حالم از WOW بهم میخوره و اگه مجانی هم باشه بازیش نمیکنم چه برسه که بخوام بابتش پول بدم ! رسما در کنار Stronghold جزو مستهجن ترین بازیای تاریخ میدونمش ! :d
کی میگه هرکی WOW میبینه آه از نهادش بر میاد ؟! من هم دیدم هم بازی کردم هم به جای AAH بلند شدن از نهادم Ah بلند شد ! انگار بازی مال 10 سال پیشه ... :-& هیچی نداره این بازی با این گیم پلی مسخرش ! :-&
درسته PC بهترین پلتفرمه ولی قرار نیست همه از WOW خوششون بیاد , همونجوری که من این بازی رو مایه ی ننگ PC Gaming میدونم ! یه بازیه بسیار چیپ که ارزش 10 دلارم نداره ! میگن 20 میلیون یا بیشتر کاربر داره (دقیق نمیدونم) , اگه 20 میلیون باشن , 31 میلیونشون تو ایرانن خو ! :|
:d آقایون ترور شخصیت نکنید , اینا همه نظرات شخصی بنده در مورد PC Gaming بود ! :d

منظورت دغدغه هست نه؟

عزیز دل اینجا هم فروم بازیه و بحث ما هم در مورد بازیه نه اون 1000 تا کار دیگه.
درثانی یه بار گفتم بازم میگم کسی که کنسول داشته باشه یه PC ذغالی تو خونش پیدا میشه که بتونه WOW بزنه.مگه اینکه اون WOW که شما بازی میکنی Super PC بخاد.

منظورت دغدغه هست نه؟
فعلا دوتا از دوستام جای منو میگیرن تا من فردا صبح بیام تا دوباره بحث کنیم!!!
خوش باشین با قوطی حلبیتون!!!

خب شاید یکی با بازی استراتژیک حال نکنه باید تو کفش بمونه؟ عجب منطقه جالبیه :))
قوطی حلبی چیزایی داره که با سیستم 2 تومنیم باید حصرتشو بخوری :d
یه یاداوریه ساده هست که کنسولو دسته کم نگیرید
:p

حرفه شما درسته اما ما بحثمون بازیه نه ارزش افزوده درسته ؟:x

---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 PM ارسال شده بود ----------

حداقل اینه که اگه با PCبشه بصورت مبدل بازی کرد؛ عمراً بتونید بازی هایه PC رو با کنسول بازی کنید... یعنی عکسش نیست
درضمن احتیاجی به گفتن نداره که ژانر استراتژیک رو PC برترینه... آپ گرید دغ دغه نمیخواد بلکه اطلاعات میخواد و تحقیق...
تنوع گیم؟! خب اگه اینجوری نه تنها باید PC داشت! بلکه باید مولتی پلت فرم بود تا تنوع گیم رو مزه کنی...

دوسته من کنسول کمبود گیم نداره که بخواد این کارو انجام بده کسی بازی استراتزیک و با کنسول نمی زنه متوجه مطلب که می شید ;)
آپگرید علاوه بر اون چیزایی که فرمودید یه هزینهای هم می خواد دیگه نمی خواد آیا !؟:-b

آقا من کاری به این بحث مسخره ندارم... ولی توی اون نمودار بالا قدرت کارت گرافیکی پی سی 9 عنوان شده قدرت کارت گرافیکی کنسول 1 چه جوری حساب کردن که شده 10 برابر!!!؟؟؟
ریاضیات نوین پایه ریزی شده 9 ده برابر یکه....!!!!!!!!!

مگه pc فقط ماله بازیه؟؟
شما اون 1000 دلاری که میدی علاوه بر بازی امکانات بینهایتی بهت میده
شما اون 1000 دلاری که میدی فوقش 500 تاش بابت بازیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or