پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
![]()
CHARGE DOWNBACK, DOWN FORWARD, DOWNBACK, UP FORWARD + THREE KICKS
شارژ پایین + عقب ، پایین + جلو ، پایین + عقب ، بالا + جلو + 3 لگد
منظور از شارژ کردن : اون جهتی رو که گفته حدود 2 ثانیه میگیری
باید دستت رو بکشی رویه این جهتایی که گفته و از اول تا آخره حرکت رو پیوسته و پشت سر هم ادامه بدی ، البته بعد از شارژ کرد
یعنی از شارژ پایین + عقب که گرفتی بعد از اون دستت رو به سمت پایین + جلو و بعد بر میگردی دوباره به سمتپایین + عقب و بعدش به سمتبالا + جلو و 3 لگد رو هم بهش اضافه میکنی
Ultra 2 هم زیاد فرقی نداره با این فقط جهتایی رو که میزنی عوض میشه
شارژ پایین + عقب ، جلو ،عقب ، جلو + 3 مشت
ویدئو رو هم از YouTube بگیر ، اسم Vega Ultra Combo 1 رو بنویسی ویدئو زیاد هست
امیدوارم گیج تر نشده باشی :d
اگه کسی بهتر میتونه توضیح بده بیاد به کمک دوستمون
دمت گرم گیج که بودم گیج ترم شدم!![]()
برم امتحان کنم ببینم چی میشه ؛ البته فک کنم اون 3 لگد همون دکمه LT یا RT باشه رو X360 رو PC هم احتمالا یکی از همین دو تاست.
پس با این حساب دو سه تا دسته رو شکستم دیگه![]()
3 لگد = L2 تویه پد PS2 یا PS3 ، مشت 3 = L1 تویه پد PS2 یا PS3
3 لگد = LT تویه پد Xbox ، مشت 3 = LB
البته اینا ارجینالش اینجور باید باشه ، خودت میتونی تغییر بدی
یکم تمرین کنی دستت میاد چطوریه . با آنالوگ راحت تره تویه پد XBOX چون D-Pad دسته XBOX آشغال هست
بعضی چیزا رو سخته با نوشتن توضیح داد تویه SF یا باید حضوری یادت بدن یا تصویری ببینی یا خودت با تمرین دستت بیاد چطوریه
گمونم تنظیمات Modem ِت ردیف نیست. مودمت چیه؟ از کدوم شرکت اینترنت میگیری؟اقا یکی بگه جان من چطوری این بازیو اوریجینال کنم من سی دی کی رو میزنم بعدش میگه باید گیم فور ویندوز آپدیت شه ولی ارور x80072751 میده میگه could not update make sure you're network connection is online
از پارس آنلاین آدمین ش رو میتونم برم با همون 192.168 اینا ولی تنظیماتشو نمیدونم
---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------
مدلشم symphony
نه اونجا نه... شاید توی یه بخش به اسم Virtual Servers یا همچنین چیزی باشه. بگرد دنبال DMZ Host. آیپی کامپیوترت رو به عنوان DMZ Host بهش معرفی کن.رفتم قسمت Wan یه گزینه داره بنام bridging منظورت اینه؟ خب بزنم بعدش باید چیکار کنم

توی NAT یه جا هست بنام DMZ HOST این منظورته؟ بعدش چی؟
---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:46 PM ارسال شده بود ----------
اقا به هیچ صراطی مستقیم نی 2 تا آی پی مختلفم زدم دی ام زی
---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:15 PM ارسال شده بود ----------
دوستان ما که بی بهره موندیم برید لذت ببرید حیف میخواستیم با برو بچ آنلاین بزنیم)x![]()