PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

Super Steet Fighter IV | مسابقات بازی های رایانه ای برج میلاد
گویا قضیه این مسابقات جدیه. مثکه الان دنبال مجوز برای SSFIV:AE هستن که مسابقاتشو برگذار کنن و گفتن که احتمالا از چند روز دیگه ثبت نامش شروع میشه.
از اونجایی که احتمال زیاد بجز بچه های کلن 10 نفرم توی این مسابقات شرکت نمی کنند,از الان میگم که اعضای کلن, همه آماده باشین و آب دستتونه بندازین و حتما ثبت نام کنین.
حداقل واسه اینکه بازی توی سطح استاندارد رو به ملت نشون بدیم و یا کلا فان قضیه که بلاخره می تونیم همه اعضای کلن رو یجا جمع کنیم ! 8->

خب الان فرض کنیم که بازی مجوز بگیره و ثبت نامش هم شروع بشه. ما الان کدوم ورژنو باید تمرین کنیم؟ AE یا AE v2012؟ بعید میدونم مسئولان فرق این دو رو بدونن...

باور کن اگه کنار خونه اشکانم باشه مسابقه از شدت فخاری نمیاد :دی
خو باو فرصت به این قشنگی :دی
من احتمال میدم کلی آدم واسه کتک زدن هست :دی

خب الان فرض کنیم که بازی مجوز بگیره و ثبت نامش هم شروع بشه. ما الان کدوم ورژنو باید تمرین کنیم؟ AE یا AE v2012؟ بعید میدونم مسئولان فرق این دو رو بدونن...
SSF: AE هستش مثل اینکه

آخرین ویرایش:
فکر نکنم برایه کمتر از 30 یا 40 نفر مسابقه برگزار بشه

=)) کارشناسان احتمال دادن اگه این مسابقات SF برگزار بشه از سطح بالایی برخوردار خواهد بود!

با توجه به اینکه هنوز برای حضور بانوان در مسابقات مجوزهای لازم اخذ نشده، خواهشمند است تا زمان قطعی شدن بانوان در مسابقات(که به سرعت اطلاع رسانی خواهد شد) ، این عزیزان از ثبت نام در بازی ها خودداری نمایند.
خداییش تو ایران مگه چند تا دختر هستن که اهل بازی فایتینگ باشن؟ :))

فکر نکنم برایه کمتر از 30 یا 40 نفر مسابقه برگزار بشه

=)) کارشناسان احتمال دادن اگه این مسابقات SF برگزار بشه از سطح بالایی برخوردار خواهد بود!
من تو کتم نمیره 15 هزار بدم یا 20 هزار برم برج میلاد چی با خودشون فکر کردن اینا:))

من تو کتم نمیره 15 هزار بدم یا 20 هزار برم برج میلاد چی با خودشون فکر کردن اینا
مسابقات اجباری نیست و کسی هم مجبور نیست 20 تومن پول بده. جز اینه؟ هر کسی مایل بود شرکت میکنه و هر کسی هم مایل نبود خب، نمیکنه.

بچه ها این روزشو روز اول انتخاب کنینا!
نام تیم چیه؟
PSF Clan?
آقا اینا کاراکترای زنو حذف نکرده باشن!
بدون juri من تو این مدت نمیتونم یکی دیگرو Main کنم که!

آخرین ویرایش:
من ثبت نام کردم. روز اول
اسم تیم رو زدم PSF.
آقا اینا کاراکترای زنو حذف نکرده باشن!
بدون juri من تو این مدت نمیتونم یکی دیگرو Main کنم که!
فعلا جزئیات مبهمه ولی فکر نکنم کاراکترای زنو حذف کرده باشن. لابد یه مانتو روسری انداختن بهش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or