PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

چیز دیگه فراموش نشد ؟ تعارف نکنی !
همون بایسن و گای کاملا" تشریحت میکنن نیازی به بقیه نداری
:d:d Rolentoـم هست !
شاید در درونت یه جور جنگ خیر و شرّ ـه :d از یه طرف بایسن و سث، از یه طرف گوی و دادلی ( البته تو نگفتی الان دادلی). در عین حال در درونت طنازی و شیطنت ( به معنای مثبتش) هم هست، با استناد به دی جی و خود بایسن حتی.
فک نکنم از جنگ خیر و شر خبری باشه هرچی هست همش شرِّ ـه ! :d نمی دونم چجوری بگم ولی هر کدوم اینها خصوصیات جالب زیادی دارن که میشه مثال زد.
در مورد دادلی هم رضا راست میگه =)) ولی الان احتمالا بخاطر دادلی ورداشتنم بوده که حالا یه دوستی مسالمت آمیز داریم ! (مثلا) bison + dudley

این ایمان خودشم میدونه هیچ شباهتی با دادلی در رفتارش نیس !! :D
همون دیـــی جی خوبشه !
دادلی یک انسان آرمان گرا و جنتلمن که از زندگیش با داشتنِ یک شاخه گُل شـــاد ِ و لذت میبره .
با کسی هم کاری نداره تا بهش کاری نداشته باشن !
کاملا" در کارش ریلکس و آرومه بر عکس بَلراگ که وحشی و عصبی و عجول و مضحکه !

خب راستش لازم نیست ویژگی های کرکتر در رفتار فرد کاملا عینی باشن. من فک میکنم وقتی می ری سراغ یه کرکتر به هر حال یه قرابتی با اون کرکتر احساس می کنی، یه جور تشابه بین اون و خودت که شاید خیلی هم به چشم نیاد.

حالا می رسیم به بحث خودت آقا رضا!
کلا تو آدم خاطره بازی هستی. یعنی ادمایی که علایق ویژه ای دارن و خیلی هم اون علایق براشون مهم و دوست داشتنی و خاطره انگیزه. به گذشته شون صرفا به عنوان یه زمان سپری شده نگاه نمی کنن. مثلا تک تک علایق دوران کودکی شون رو دائما مرور می کنن و اونها رو به زندگی بزرگسالی شون تسری میدن. کلا این ادما با علایق و خاطراتشون زندگی می کنن.
حالا برید دادلی رو برسی کنید. اون ژستی که گل ها رو بو میکنه و بهشون عشق می ورزه. اونوخ مشابهت دادلی و رضا پیدا می کنید.

خب راستش لازم نیست ویژگی های کرکتر در رفتار فرد کاملا عینی باشن. من فک میکنم وقتی می ری سراغ یه کرکتر به هر حال یه قرابتی با اون کرکتر احساس می کنی، یه جور تشابه بین اون و خودت که شاید خیلی هم به چشم نیاد.

حالا می رسیم به بحث خودت آقا رضا!
کلا تو آدم خاطره بازی هستی. یعنی ادمایی که علایق ویژه ای دارن و خیلی هم اون علایق براشون مهم و دوست داشتنی و خاطره انگیزه. به گذشته شون صرفا به عنوان یه زمان سپری شده نگاه نمی کنن. مثلا تک تک علایق دوران کودکی شون رو دائما مرور می کنن و اونها رو به زندگی بزرگسالی شون تسری میدن. کلا این ادما با علایق و خاطراتشون زندگی می کنن.
حالا برید دادلی رو برسی کنید. اون ژستی که گل ها رو بو میکنه و بهشون عشق می ورزه. اونوخ مشابهت دادلی و رضا پیدا می کنید.

واسم جا جالب شدن داره عجیب میشه ,
دوستام میدونن من کلاّ" از خاطراتم دل نمیکنم و گفته ی بالات درست نبود آبتین یه چی اونورتر از درست بود اصلا" گیج شدم اونجوری :D
این که با گذشته زندگی میکنن نمونه ی بارزش خودمم ! حالا اینجا این کاراکتر دقیقا " همینه !
به این مورد دقّت نکرده بودم دادلی گل رو که بو میکنه و چشاشو میبنده کاملا" داره فلش بک میزنه !

خفن تعجب خور شدم آبتین , چون کاملا در مورد رضا درست گفتی ! wtf 0o کاملا تایید می کنم :-o
در مورد خودم فقط می تونم بگم کلا آدم عجیبی هستم و یجورایی چند لایه. درست نمی دونم چجوری بگم ;))

یکی بیاد این T.Hawak رو جمع کنه :دی

Native American Boss جزو همون مردمی که همیشه زندگیشون رو با عقایدشون جلو میبرن و اجازه نمیدن دیگران تو کارشون دخالت کنن و وارد حریمشون بشن !
البته توضیح دست ِ آبتین خان رو میبوسه :D

خفن تعجب خور شدم آبتین , چون کاملا در مورد رضا درست گفتی ! wtf 0o کاملا تایید می کنم
yahoo_13.gif

در مورد خودم فقط می تونم بگم کلا آدم عجیبی هستم و یجورایی چند لایه. درست نمی دونم چجوری بگم
yahoo_71.gif

کرکتر بایسن به نظرم بهترین کارکتره واست ایمان چون همون که نمیدونی حرکت بعدی از کجا میخواد بیاد نشون میده ذهنیتت رو که هیچ کس نمیتونه فردات رو پیش بینی کنه !

آخرین ویرایش:
خفن تعجب خور شدم آبتین , چون کاملا در مورد رضا درست گفتی ! wtf 0o کاملا تایید می کنم :-o
در مورد خودم فقط می تونم بگم کلا آدم عجیبی هستم و یجورایی چند لایه. درست نمی دونم چجوری بگم ;))

بحث شخصیت آدما تو تاپیک عمومی یه مقدار کار نادرستیه. ولی بهرحال جالب هم هست. حالا بعدن بقیه رو هم تشریح میکنیم! :-b

بچه ها من هرموقع Xfireم روشنه توی بازی هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه
راهی نداره هم تو XF آن باشم هم بازی رو بازی کنم؟!؟!

تا حالا همچنین مشکلی نداشتم !
بعضی مواقع استیم اینجور میشه ولی یه بار که ALT+TAB بزنی درست میشه

فی لانگ زود جوشه، با کسی شوخی نداره
ما که با فی لانگ شوخی داریم چطور ؟ o:-)
خوب این چان لی که ربطی به من نداره
البته ساگات آره !
بعدشم همه کارکترایه SF رو دوست دارم
جریان چیه الان ؟ لطفا توضیح دهید !

آخرین ویرایش:
بچه ها من هرموقع Xfireم روشنه توی بازی هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه
راهی نداره هم تو XF آن باشم هم بازی رو بازی کنم؟!؟!

برو بــــه ایکس فایر > آپشن > گیم > دتکشن رو واسه اس اف Disable کن یا اینکه ingame رو غیر فعال کن ,اگه فقط میخوای On باشی
اگه بحث کپچر باشه که باس دنبال راه دیگه بگردی

آخرین ویرایش:
ما که با فی لانگ شوخی داریم چطور ؟ o:-)
خوب این چان لی که ربطی به من نداره
البته ساگات آره !
بعدشم همه کارکترایه SF رو دوست دارم
جریان چیه الان ؟ لطفا توضیح دهید !

به نظر من که چون لی هم بخشی از تو هست اوس حمید.
حمید دو روی متفاوت و مجزا داره:

یک
آدم با نشاط، بذله گو و خوش رویی هست. در درونش انرژی مثبت زیادی جریان داره. احساس سبک بال بودن می کنه. زندگی رو جای امنی می بینه، از روابط خوب استقبال می کنه و لذت می بره.

دو
آدم اجتماعی ای به نظر نمی آد. گاهی اوقات انگار همه ی اون احساس های خوب ناپدید میشن و دنیا تا حدودی به نظر ناامن میرسه. یکجور احساس تنها بودن و جدایی سراغش میاد. هر چند از تنهایی لذت هم می بره.

چون لی و ساگات رو نمی شه به آسونی بهم وصل کرد و ما اینجا به یه حلقه مفقوده بر می خوریم. یه علامت سوال که ما جوابش رو نمی دونیم و احتمالا خود حمید هم داره دنبال جوابش می گرده.

آخرین ویرایش:
شده مثله قسمت فاله ماه تو مجله ها ( شوخی بود ) :)
Sagat نسبت اخلاقی زیادی با من داره .
کسی که از تنهایی خوشش میاد ،از تنها مبارزه کردن بیشتر لذت میبره ، و آماده رودرروشدن با بقیه هست و ...
راستش تا بحال هیچ وقت احساس تنهایی نکردم و نمیکنم . عمرا ( البته تا حضوری من رو نبینی این توضیحات رو درک نمیکنی )
دنبال حلقه گمشده نبودم از امروز میگردم ببینم کجاست :d
آدم اجتماعی هستم ، فقط از بودن کنار آدمهای Looser بدم میاد ، اونایی که هیچ چیز از خودشون ندارن و فقط حرف میزنن . اگه میتونی کاری انجام بدی ، انجام بده نمیتونی حرف نزن . شاید دلیل ناپدید شدن اون اخلاق ، روبرو شدنم با اون آدم مریض بوده ! کلا از آدم بی قاعده و اصول بدم میاد
( البته Troll کردن از این قاعده جداست . این Troll خیلی حال میده )
Chun Li هم تویه Interpol هست . شاید دنبال عدالت رفتنش ربط داشته باشه #:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or