پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
:d:d Rolentoـم هست !چیز دیگه فراموش نشد ؟ تعارف نکنی !
همون بایسن و گای کاملا" تشریحت میکنن نیازی به بقیه نداری
فک نکنم از جنگ خیر و شر خبری باشه هرچی هست همش شرِّ ـه ! :d نمی دونم چجوری بگم ولی هر کدوم اینها خصوصیات جالب زیادی دارن که میشه مثال زد.شاید در درونت یه جور جنگ خیر و شرّ ـه :d از یه طرف بایسن و سث، از یه طرف گوی و دادلی ( البته تو نگفتی الان دادلی). در عین حال در درونت طنازی و شیطنت ( به معنای مثبتش) هم هست، با استناد به دی جی و خود بایسن حتی.
ولی الان احتمالا بخاطر دادلی ورداشتنم بوده که حالا یه دوستی مسالمت آمیز داریم ! (مثلا) bison + dudleyاین ایمان خودشم میدونه هیچ شباهتی با دادلی در رفتارش نیس !!![]()
همون دیـــی جی خوبشه !
دادلی یک انسان آرمان گرا و جنتلمن که از زندگیش با داشتنِ یک شاخه گُل شـــاد ِ و لذت میبره .
با کسی هم کاری نداره تا بهش کاری نداشته باشن !
کاملا" در کارش ریلکس و آرومه بر عکس بَلراگ که وحشی و عصبی و عجول و مضحکه !
خب راستش لازم نیست ویژگی های کرکتر در رفتار فرد کاملا عینی باشن. من فک میکنم وقتی می ری سراغ یه کرکتر به هر حال یه قرابتی با اون کرکتر احساس می کنی، یه جور تشابه بین اون و خودت که شاید خیلی هم به چشم نیاد.
حالا می رسیم به بحث خودت آقا رضا!
کلا تو آدم خاطره بازی هستی. یعنی ادمایی که علایق ویژه ای دارن و خیلی هم اون علایق براشون مهم و دوست داشتنی و خاطره انگیزه. به گذشته شون صرفا به عنوان یه زمان سپری شده نگاه نمی کنن. مثلا تک تک علایق دوران کودکی شون رو دائما مرور می کنن و اونها رو به زندگی بزرگسالی شون تسری میدن. کلا این ادما با علایق و خاطراتشون زندگی می کنن.
حالا برید دادلی رو برسی کنید. اون ژستی که گل ها رو بو میکنه و بهشون عشق می ورزه. اونوخ مشابهت دادلی و رضا پیدا می کنید.
یکی بیاد این T.Hawak رو جمع کنه![]()
خفن تعجب خور شدم آبتین , چون کاملا در مورد رضا درست گفتی ! wtf 0o کاملا تایید می کنم![]()
در مورد خودم فقط می تونم بگم کلا آدم عجیبی هستم و یجورایی چند لایه. درست نمی دونم چجوری بگم![]()
خفن تعجب خور شدم آبتین , چون کاملا در مورد رضا درست گفتی ! wtf 0o کاملا تایید می کنم :-o
در مورد خودم فقط می تونم بگم کلا آدم عجیبی هستم و یجورایی چند لایه. درست نمی دونم چجوری بگم![]()
دقیقا خودته آرمان !
Native American Boss جزو همون مردمی که همیشه زندگیشون رو با عقایدشون جلو میبرن !
الان به جای Sf بحث انسان شناسی شده؟یکم برید تمرین کنید ملت
![]()
بچه ها من هرموقع Xfireم روشنه توی بازی هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه
راهی نداره هم تو XF آن باشم هم بازی رو بازی کنم؟!؟!
ما که با فی لانگ شوخی داریم چطور ؟ o:-)فی لانگ زود جوشه، با کسی شوخی نداره
بچه ها من هرموقع Xfireم روشنه توی بازی هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه
راهی نداره هم تو XF آن باشم هم بازی رو بازی کنم؟!؟!
ما که با فی لانگ شوخی داریم چطور ؟ o:-)
خوب این چان لی که ربطی به من نداره
البته ساگات آره !
بعدشم همه کارکترایه SF رو دوست دارم
جریان چیه الان ؟ لطفا توضیح دهید !