پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
سلام اگه میخوای آنلاین بازی کنی و همه کارکترهاش آزاد باشه باید از Steam یا Game For Windows live اکانت Live بخریسلام دوستانمن ssf4:ae رو روی سیستمم نصب کردم اما نصف بیشتر شخصیت هاش قابل انتخاب نیستن و موقع انخاب اونا میگه
this character is not available in this version
از دوستان کسی میدونه چرا![]()
ممنون دوست عزیز مشکل کاراکترها حل شد اما یه مشکل بدتر پیش اومدسلام اگه میخوای آنلاین بازی کنی و همه کارکترهاش آزاد باشه باید از Steam یا Game For Windows live اکانت Live بخری
اگه نمی خوای آنلاین بازی کنی میتونی این کرک رو کپی کنی تو جایی که بازی رو نصب کردی
( البته اگه کرک رو کپی کردی دیگه نمیتونی با این بازی که نصب کردی آنلاین بازی کنی باید بازی رو از اول نصب کنی )
Skidrow Crack

:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:ممنون دوست عزیز مشکل کاراکترها حل شد اما یه مشکل بدتر پیش اومد
وقتی بازی رو کرک کردم سرعت بازی فوق العاده کم شد اونقدر کم که نمیشه بازی کرد
تا حالا برای کسی این مشکل پیش اومده؟
مشکل افت فریم ؟ فریم ریت بازی رو بذار رو Variable یا Fixed . رو Smooth نذار
اخه قضیه اینه که قبل از اینکه بازیرو کرک کنم 150 -160 فریم از بازی میگرفتم اما بعد از کرک فریم زیر 10:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

میاد این اصلا طبیعی نیست نه بازی سنگینه نه سیستم من قدیمیدر راستای این بحث شما سی دی کی بگیر ، بذار لایو یه پچ دانلود کنه!اخه قضیه اینه که قبل از اینکه بازیرو کرک کنم 150 -160 فریم از بازی میگرفتم اما بعد از کرک فریم زیر 10میاد این اصلا طبیعی نیست نه بازی سنگینه نه سیستم من قدیمی
من خودم این کرک رو کپی کردماخه قضیه اینه که قبل از اینکه بازیرو کرک کنم 150 -160 فریم از بازی میگرفتم اما بعد از کرک فریم زیر 10میاد این اصلا طبیعی نیست نه بازی سنگینه نه سیستم من قدیمی
این cd key رو از کجا میشه گرفت؟راستی این بازی هیچ کرک دیگه ای به جز skidrow نداره؟در راستای این بحث شما سی دی کی بگیر ، بذار لایو یه پچ دانلود کنه!

شما برو game-ir.com پیدا میکنی سی دی کی رو!این cd key رو از کجا میشه گرفت؟راستی این بازی هیچ کرک دیگه ای به جز skidrow نداره؟
gog یا ...؟![]()
مگه باید طرف حتما اول بشه تا از بازیش خوشت بیاد. از سبکه بازیش خوشم میاد.این Justin که مقامی چیزی نیاورد که ولی بازیها من چند تاشو دیدم معرکه بود !
ولی بعد از اینکه همه مسابقه هارو دیدم ( از You Tube میتونید بگیرید ) هیچکدوم به پایه Poongko نمیرسیدن که با Seth بازی میکنه.
واقعا که معنی RushDown و Mixup واقعی رو اونجا میشه درک کرد.