PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

سلام دوستان:)من ssf4:ae رو روی سیستمم نصب کردم اما نصف بیشتر شخصیت هاش قابل انتخاب نیستن و موقع انخاب اونا میگه
this character is not available in this version:((
از دوستان کسی میدونه چرا;)

سلام دوستان:)من ssf4:ae رو روی سیستمم نصب کردم اما نصف بیشتر شخصیت هاش قابل انتخاب نیستن و موقع انخاب اونا میگه
this character is not available in this version:((
از دوستان کسی میدونه چرا;)
سلام اگه میخوای آنلاین بازی کنی و همه کارکترهاش آزاد باشه باید از Steam یا Game For Windows live اکانت Live بخری
اگه نمی خوای آنلاین بازی کنی میتونی این کرک رو کپی کنی تو جایی که بازی رو نصب کردی
( البته اگه کرک رو کپی کردی دیگه نمیتونی با این بازی که نصب کردی آنلاین بازی کنی باید بازی رو از اول نصب کنی )
Skidrow Crack

آخرین ویرایش:
سلام اگه میخوای آنلاین بازی کنی و همه کارکترهاش آزاد باشه باید از Steam یا Game For Windows live اکانت Live بخری
اگه نمی خوای آنلاین بازی کنی میتونی این کرک رو کپی کنی تو جایی که بازی رو نصب کردی
( البته اگه کرک رو کپی کردی دیگه نمیتونی با این بازی که نصب کردی آنلاین بازی کنی باید بازی رو از اول نصب کنی )
Skidrow Crack
ممنون دوست عزیز مشکل کاراکترها حل شد اما یه مشکل بدتر پیش اومد:((:((:((:((:((
وقتی بازی رو کرک کردم سرعت بازی فوق العاده کم شد اونقدر کم که نمیشه بازی کرد:(:(:(:(:(:(
تا حالا برای کسی این مشکل پیش اومده؟

ممنون دوست عزیز مشکل کاراکترها حل شد اما یه مشکل بدتر پیش اومد:((:((:((:((:((
وقتی بازی رو کرک کردم سرعت بازی فوق العاده کم شد اونقدر کم که نمیشه بازی کرد:(:(:(:(:(:(
تا حالا برای کسی این مشکل پیش اومده؟
:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:
مشکل افت فریم ؟ فریم ریت بازی رو بذار رو Variable یا Fixed . رو Smooth نذار

اخه قضیه اینه که قبل از اینکه بازیرو کرک کنم 150 -160 فریم از بازی میگرفتم اما بعد از کرک فریم زیر 10 =))=))=))=))میاد این اصلا طبیعی نیست نه بازی سنگینه نه سیستم من قدیمی
در راستای این بحث شما سی دی کی بگیر ، بذار لایو یه پچ دانلود کنه!

اخه قضیه اینه که قبل از اینکه بازیرو کرک کنم 150 -160 فریم از بازی میگرفتم اما بعد از کرک فریم زیر 10 =))=))=))=))میاد این اصلا طبیعی نیست نه بازی سنگینه نه سیستم من قدیمی
من خودم این کرک رو کپی کردم
این کرک رو هم به کسی دادم
ولی هیچ کس مشکلی نداشته

ویدئو بازی های EVO رو گرفتم
... فقط تویه این موندم این WolfKrone چه طور با Viper بازی میکنه اونم با پد PS2.
... تو این مدت که SF بازی میکنم خیلی ویدئو از Daigo دیدم ولی هیچ وقت اینقدر بد بازی نکرده بود.
ولی بعد از اینکه همه مسابقه هارو دیدم ( از You Tube میتونید بگیرید ) هیچکدوم به پایه Poongko نمیرسیدن که با Seth بازی میکنه.
واقعا که معنی RushDown و Mixup واقعی رو اونجا میشه درک کرد.
... این Latif هم خیلی خوب بازی میکرد. یکی از این بازیکن های خارجی تویه یه سایت گفته بود که این Daigo و بقیه چقدر ضعیفن که نتونستن Burning Kick این Viper رو دفاع کنن. ولی واقعا موقعی که این Burning Kick رو تویه Mixup استفاده میکنی به سختی میشه دفاع کرد.
( من خودم بعد از بازی با Chun li از C.Viper خوشم میاد ولی بسیار سخته که باهاش خوب بازی کنی)
... این Fuudo هم که Champ شد خیلی باهوش بازی میکرد مثلا با Poongko که بازی میکرد فقط با 4 تا اشتباه حریف بازی رو برد. ولی همه بازی دسته Poongko بود با اون فشاری که تویه بازی به حریف تحمیل میکرد ( هر دفعه که بازیه Poongko رو میبینم واقعا لذت میبرم )
این اصوله بازی هست که از اشتباهات حریف بهترین استفاده رو بکنی.
... البته مسیری رو که Latif طی کرد خیلی سختر از Fuudo بود. به نظزم بازیکن های بهتر از Fuudo هم بود که لیاقت اول شدن داشتن.
... این Juicebox با Juri بازی میکرد خیلی حرکتاش خنده دار بود. خیلی هم خوب بازی میکرد.
(من خودم از بازی Justin Wong خوشم میاد )

ولی بعد از اینکه همه مسابقه هارو دیدم ( از You Tube میتونید بگیرید ) هیچکدوم به پایه Poongko نمیرسیدن که با Seth بازی میکنه.
واقعا که معنی RushDown و Mixup واقعی رو اونجا میشه درک کرد.

کاملا موافقم. اتفاقا چند وقت پیش به آستاروص و یرالما می گفتم پونگکو از همه بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or