پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
من دسته ایکس باکسم رو ورداشتم با xbox360 wireless game receiver وصل کردمش به pc مثل فرفره داره جواب میدهپچ رو ریختم ولی همچنان بازی جوی استیک ِ استیک رو نمیشناسه ;\
SF ـه داریم ؟
و config هم نمیخواد :d. شما هم اگه داری دسته xbox یکی از اینا بگیر همینکارو بکن.9 تا تریاله دیگرو بقیه دوستان زحمت بکشنb-)
EX Moves
میشه Special Move ها رو EX کرد تا مثلا سرعت اجراشون یا Damage رو بیشتر بشه. به این صورت که وقتی میخواین یک Special Move بزنین به جای یک دکمه،دو دکمه رو با هم بزنین
مثلا برای EX Hadoken زدن به جای یک P (پانچ) دو تا پانچ رو بزنین
QCF + HP LP مثلا
البته دکمه هایی واسه راحتی گذاشته شدهPPP و KKK .
مثلا PPP رو بزنین یعنی هر 3 تا مشت رو با هم زدین.
در واقع فرقی نداره که واسه EX کردن 2 تا کلید رو بزنین یا 3 تا رو (جز EX Shoryuken زدن با آکوما - Evil Ryu)
یه نکته دیگه هم اینکه بعد از EX زدن یه خط از Super متر تون کم میشه
اگر احیانا کسی خواست از این چیزایی که نوشتم سر در بیاره باید گاید قبلی که گذاشتم رو یه نگاه انداخته باشه !![]()
اینم لینک پچ ماله Skidrow هست استفاده کنید ببینید جواب میده؟
http://www.filesonic.com/file/1459151621/Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition.Update.1-
SKIDROW.rar
مگه تو رو استیم نداشتی مال من که کار میکنه آپدیت هم کرد استیم همه چی OK شد
من اپلود نکردم لینک گذاشتم راستی دوستان Cdkey این بازی هم اوردن چند تا سایت ایرانی قیمتش 22 تومان هست فکر کنمآقا لطفا جای دیگه UP کن....ش ی ل ت ر ه
چون ریو بالانس ترین کاراکتر هستش و بهترین برای شروع، 3 تا Special MOve داره که همه چی هستن، Range و AA و کلا همه چی، با همون 3 تا هم میشه خدا تا کمبو زد.
ولی بقیه یه ذره سخت تره دمو دستگا هاشون، حالا این دلیل نمیشه من بقیه رو بخاطر سختی ول کنم برم ریو بگیرم.

خوب مسئله اینجاست که خیلی قبل تر از اینکه من بیام تو کلن داشتم بازی میکردم، Fafe و من روزی که بازی منتشر شد بازیو گرفتیم، خیلی از کمبو ها 5 هیت بلکه هم بیشتر رو خودمون یاد گرفتیم،شارژی رو خودمون یاد گرفتیم، خیلی از حرکات رو انجام میدادیم ولی اسمشو نمیدونیستیم، در ضمن من هنوزم با کن بازی میکنم، بازیمم خیلی بهتره با کن تا ژوری، ولی من نمیخوام کن بگیرم، چون استایل مبارزشو دوست ندارم، اکثر مواقع من ژوری رو میگیرم تا برنن بچه ها منو، اندازه دقیق Hit Boxـها و Weak Pointـهاش دسم بیاد.راستش من نظرم رو کلی میگم ( صلاحیتش رو ندارم که وارد جزییات بشم ). همه ی اینا که گفتی معنی ش اینه که برای بهتر درک کردن گیم پلی، باید با ریو شروع کرد یا مثلا کن. این درک کردن گیم پلی هم، زمان بره و مثلا تو اگه از نظر تئوری یه سری چیزا رو بدونی معنی ش این نیست که گیم پلی رو درک کردی.
علت اینکه من به این بحث گیر دادم اینه که به سهم خودم یه جورایی احساس مسئولیت می کنم نسبت به کلن و این بازی و اینکه اگه قرار هست کسایی به این جمع کوچیک و آسیب پذیر اضافه بشن چه بهتر که از راه های صحیح تر وارد بشن. پویا به نظر من حرف تو ظاهرش منطقیه ولی فقط ظاهرش منطقیه![]()
تعریف کمبو از برادر بسیجی Yeralmaخوب مسئله اینجاست که خیلی قبل تر از اینکه من بیام تو کلن داشتم بازی میکردم، Fafe و من روزی که بازی منتشر شد بازیو گرفتیم، خیلی از کمبو ها 5 هیت بلکه هم بیشتر رو خودمون یاد گرفتیم،شارژی رو خودمون یاد گرفتیم، خیلی از حرکات رو انجام میدادیم ولی اسمشو نمیدونیستیم، در ضمن من هنوزم با کن بازی میکنم، بازیمم خیلی بهتره با کن تا ژوری، ولی من نمیخوام کن بگیرم، چون استایل مبارزشو دوست ندارم، اکثر مواقع من ژوری رو میگیرم تا برنن بچه ها منو، اندازه دقیق Hit Boxـها و Weak Pointـهاش دسم بیاد.
به دقت بخونیدفک کنم لازم باشه اول معنی کومبو رو بدونین تا به Special Move نگین Combo !
کومبو عبارت است از مجموعه ضرباتی که به صورت متوالی به حریف میخورن و در صورت برخورد اولین ضربه ضربات بعدی قابل دفاع نباشن