پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
درسته سخت هست ولی اگه زیاد تمرین کنی، Guide بخونی و ویدئو ببینی کم کم برات آسون میشه من مثلا اصلا دوست ندارم با ریو تمرین کنم دلیلش هم اینه که دارم با آنالوگ بازی میکنم و یه جورایی اگه بخوای باهاش حرفه ای بشی سخته با آنالوگ! ولی باز مثلا برای یه کاراکتر مثل IBuki یا Hakan با آنالوگ کارکردن خیلی بهتره اونقدرها هم که فکر میکنی اینا سخت نیستن الان من ویدئو آدمهای حرفه ای رو با این کاراکترها میبینم اونقدرها هم بازیشون از بازی من یا ... متفاوت تر و عجیب تر نیست.من که همش منتظر بودم یه بار بپرسی که مثلا چرا می گن فلان کرکتر سخته یا برای شروع مناسب نیست یا اینکه اول با ریو تمرین کنید و ...
چون ریو بالانس ترین کاراکتر هستش و بهترین برای شروع، 3 تا Special MOve داره که همه چی هستن، Range و AA و کلا همه چی، با همون 3 تا هم میشه خدا تا کمبو زد.من که همش منتظر بودم یه بار بپرسی که مثلا چرا می گن فلان کرکتر سخته یا برای شروع مناسب نیست یا اینکه اول با ریو تمرین کنید و ...
با کیبورد میشه با تک دسته نمیشه

خب پچ رو گرفتم...با کمال تاسف باید بگم که هنوزم کیبورد تو بازی کار نمیکنه.در واقع هر وقت دلش بخواد کار میکنه![]()
واسه من که اوریجینال دارم داخل بازی آپدیت میشه، اینم عکسشاز کجا گرفتی؟ میشه لینک بدی؟

حالا فعلاً مشکلت رو با XPadder رفع کن تا ببینیم بعد چی میشه.پچ رو ریختم ولی همچنان بازی جوی استیک ِ استیک رو نمیشناسه ;\
مگه تو رو استیم نداشتی مال من که کار میکنه آپدیت هم کرد استیم همه چی OK شدخب پچ رو گرفتم...با کمال تاسف باید بگم که هنوزم کیبورد تو بازی کار نمیکنه.در واقع هر وقت دلش بخواد کار میکنه

بازی 6 جور مشت و لگد داره:
Light Punch,Medium punch,High Punch
Light kick,Medium Kick,High Kick
مختصر بخوام بگم میشه اینجوری :
مثال:Light Punch = LP
آرایش دکمه هارو هم فرض میکنیم به شکل زیر هست :
LP MP HP
LK MK HK
به جز اون 6 تا، 2 دکمه دیگه هم میشه تنظیم کرد
PPP و KKK
یعنی هر 3 تا مشت یا هر 3 تا لگد رو با هم میزنین
میشه گفت اگه شما PPP رو بزنین در واقع LP+MP+HP رو زدین
خب جهت هارو اینطوری بگم
f => forward یا جلو
b=>Back عقب
u=>up بالا
d=>down پایین
حالا اگه گفتن db یعنی down back (پایین عقب با هم)
چند تا اصطلاح دیگه هم داریم تو SF
QCF=Quarter Circle Forward یعنی یک ربع دایره(90 درجه) از پایین به جلو بچرخی یعنی d, df, f
منتها اگه با کیبورد بازی میکنین کافیه d,f رو پشت سر هم خیلی سریع بزنین
یه مثال از حرکت QCF : هادوکن
به این صورت که اول QCF میزنین بعد P (مشت) هر مشتی رو که بزنین فن یه ذره فرق داره مثلا اگه با LP بزنین اون گلوله ی آتشین (!) با سرعت کمتری به جلو میره
QCB = Quarter Circle Backward
یعنی d, db, b
و حالا مهمترین حرکت تو SF یعنی SHORYUKEN !
در وصف این حرکت بگم که بدون این اصلا نمیشه ! یعنی واسه SF حتما باید اینو یاد بگیرین
Shoryuken = f, d, df + P
زیرنویس : یعنی جلو بعدQCF با مشت
HCF = half-circle forward
یعنی نیم دایره به سمت جلو
اگه با کیبورد بازی میکنی برای HCF زدن باید b, d, f بزنی
یعنی خیلی سریع عقب پایین جلو رو پشت سر هم میزنین