PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

مغزمو خط خطی کردی، یعنی من کومبو نمیفهمم چیه؟:|
یه چیزه جالبی که این SSF:AE داره اینه که میتونی replay های بازیهاتو نگاه کنی:)
Just Watch It!
بی تفاوتی بس نیست؟ بیاین هممون یه کم جدی بگیریم قضیه رو، شاید به یه جایی رسیدیم بالاخره :)
اتفاقا من چون به فکر خودمم دلم می خواد بقیه هم راه درست تر رو برن.
منظورت الان چیه ؟ کیا میخوان راه درست رو برن؟

منظورت الان چیه ؟ کیا میخوان راه درست رو برن؟
منظورم تو نیستی، بحث ِ پلیرهای جدید بود دیگه. می گم همه به هم کمک کنن که بهتر بشن، بی تفاوت نباشن.

حالا که این بحثا شد یه چیزی هم بگم. احتمالا یه دلیلی که پویا یه مقدار موضع داره اینه که اینجا ملت همدیگه رو تحقیر میکنن. یکی که جدید میاد همون شب اول میزنیمش، بعدم بش میگیم تو هیچی حالیت نیست. توقع بی جایی که انتظار داشته باشید طرف بمونه و ادامه بده. بعدشم تا مدت ها این رویه ادامه پیدا میکنه. هم قدمیا یه مقدار تغییر بدن رفتارشون رو، هم جدیدیا یه مقدار ظرفیت شون رو ببرن بالا. کلا بتونیم با هم بحث کنیم و دعوامون نشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dysphoria
فعلا cody و Cammy برداشتم ، در کنارش sagat و C.viper هم تمرین می کنم
یه مقدار هضمش برام سنگینه این...Cody و Cammy به کنار، آخه C.Viper ؟!
این پینگ بازی بر چه اساسیه ، الان با یه نفر بازی کردم ، خیلی بد بود
با خارجیا به هیچ وجه بازی نکن،نه اخلاق درست و حسابی دارن نه اینکه پینگمونم باهاشون خوب نیس :دی
با همین داخلیا هم وضع پینگ اصلا جالب نیس ! به ندرت میتونم یه دونه Uppercut به موقع بزنم...

منظورم تو نیستی، بحث ِ پلیرهای جدید بود دیگه. می گم همه به هم کمک کنن که بهتر بشن، بی تفاوت نباشن.

حالا که این بحثا شد یه چیزی هم بگم. احتمالا یه دلیلی که پویا یه مقدار موضع داره اینه که اینجا ملت همدیگه رو تحقیر میکنن. یکی که جدید میاد همون شب اول میزنیمش، بعدم بش میگیم تو هیچی حالیت نیست. توقع بی جایی که انتظار داشته باشید طرف بمونه و ادامه بده. بعدشم تا مدت ها این رویه ادامه پیدا میکنه. هم قدمیا یه مقدار تغییر بدن رفتارشون رو، هم جدیدیا یه مقدار ظرفیت شون رو ببرن بالا. کلا بتونیم با هم بحث کنیم و دعوامون نشه.
اولین حرف این آبتین که باید از پاییه شروع کرد من حرف بی راه نمیزنم!
یکی مثل Yeralma من جلوش نمیتونستم مقاومت کنم یا ایمان یا از همشون بدتر Hamidos بازیم کم کم خوب شد ولی بعضی از دوستان بعد از اومدنشون یک ماه هم نشده میان میخوان بهترین تو SF باشن انتقاد پذیر نیستن حتی بعضی هاشون ول میکنن میرن از کلن بچه ها راهنماییشون میکنن ولی اینا به این چشم ور میدارن که داریم تحقرشون میکنیم من خودم بازیم معمولیه نه بدم نه خوبم با همه هم بازی میکنم هر کی هر حرفی بزنه قبول دارم!
کلا اینو به اونهایی میگن که فکر میکنن یک شبه میشه SF رو پوکوند من الان 1 سال و 2 ماه دارم بازی میکنم تازه میتونم یه کارایی بکنم تو این بازی !

میگم ، این پینگ بازی بر چه اساسیه ، الان با یه نفر بازی کردم ، خیلی بد بود .
کلا با این وجود زد ریپ ام کرد :دی
قبل از اینکه بازی کنی یه باری اون گوشه هست که 3تا خط داره سبز و زرد و قرمز میشه، U Do The Math

اتفاقا ایمان و حمید و صفا و ..... هیچوقت نگفتن هیچی بارت نیست، کتک زدن، من کلی چیز یاد گرفتم،دمشونم گرم که زدن! حالا یه سری از gestureـها زیاد جالب نیست ولی بازم قابل تحمله.
در ضمن من که اومدم تو کلن کاملا حاضر کتک خوردن بودم، چو تو Evo دیده بودم بازیشون چطوره و میدونستم قضیه از چه قراره.
آبتین هم کاملا درست میگه اگه کسی بدونه زمینه قبلی بیاد تو کلن سریع میپره...
یه چیزه جالبی که این SSF:AE داره اینه که میتونی replay های بازیهاتو نگاه کنی:)
Just Watch It!
من برگردم شمال ریپلی کپچر میکنم و آپ میکنم که همه ببینن تا معلوم شه میفهمم کومبو چیه یا شما درست میگی.

آخرین ویرایش:
  • Like
قبل از اینکه بازی کنی یه باری اون گوشه هست که 3تا خط داره سبز و زرد و قرمز میشه، U Do The Math

اتفاقا ایمان و حمید و صفا و ..... هیچوقت نگفتن هیچی بارت نیست، کتک زدن، من کلی چیز یاد گرفتم،دمشونم گرم که زدن! حالا یه سری از gestureـها زیاد جالب نیست ولی بازم قابل تحمله.
در ضمن من که اومدم تو کلن کاملا حاضر کتک خوردن بودم، چو تو Evo دیده بودم بازیشون چطوره و میدونستم قضیه از چه قراره.
آبتین هم کاملا درست میگه اگه کسی بدونه زمینه قبلی بیاد تو کلن سریع میپره...

من برگردم شمال ریپلی کپچر میکنم و آپ میکنم که همه ببینن تا معلوم شه میفهمم کومبو چیه یا شما درست میگی.
آقایون خانما من گفتم چیزی بارت نیست ! ای بابا
من میگم بازیاتو ببین چه جوری بازی کردی عزیزه من از رون بعد کار کن من خودم آپلود میکنم چند تا بازی رو تو Xfire بازیا رو ببین کجا ضعف داری اون پست اولی هم که نقل کمبو اینا بود برادر حمید با اکانت من نوشت حرفه حمیده(HAMIDHAMID میتونی با اون ادامه بحث کنی!
حرف من اینه درس عبرت!
پویا جا من جایی نگفتم هیچی بارت نیست ما آدمی نیستم از این حرفا بزنیم !

یکی دو تا چیز.
من شخص بخصوصی رو نگفتم البته، منظورم رویه ی کلنمون هست که به نظرم باید تعدیل بشه. خود ِ بچه ها متوجه هستن من چی دارم میگم.
اینکه گفتم به طرف میگن هیچی حالیت نیست، منظورم به طور غیر مستقیم هست بیشتر.

خب چتونه الان خو ! :d
فکر کنم هرچیزی که لازم بود واسه هرکس که لازم بود بدونه تاحالا گفته شده, دیگه هرکس خودش بخواد یاد بگیره گوش می کنه و ادامه میده , یا اینکه توی همین وضعیت می مونه , یکم کتک می خوره بعد خودش خسته میشه و میره...به همین سادگی.
زیاد این موضوع رو کشش ندین !

• Like
این GFLW عجب Auto Update لهــی داره :دی
لامصب 20-30 مگم نیست ، 180مگه :دی
راه دیگه ای نیست بشه این بازی رو آپدیت کرد ؟ :دی
ویرایش : تکبــــیر :دی این مشکل حل شد،واسه این پایینی کمکم کنید :دی
------------------
قبلاً با کرک کیبورد و جوی استیک کار میکردن ، بی کرک رفیتم کار نمیکنن :دی لول

آخرین ویرایش:
والا SFIV رو با کرک CD-key وارد کردم مشکلی نبود.
اینم تا امروز با کرک میرفتم،مشکلی نبود.
امروز CD-key میخواستم بزنم که ایمان گفت دوبار نصبش کن.
بدون کپی کردن کرک هم تو بازی رفت :دی (DRM فرییه بازی ؟) منتها هیچی کار نمیکنه :دی
راستی ، وقتی با کرک میرفتم GFWL غیر فعال بود. (اصن بالا هم نمیومد)

آخرین ویرایش:
والا SFIV رو با کرک CD-key وارد کردم مشکلی نبود.
اینم تا امروز با کرک میرفتم،مشکلی نبود.
امروز CD-key میخواستم بزنم که ایمان گفت دوبار نصبش کن.
بدون کپی کردن کرک هم تو بازی رفت :دی (DRM فرییه بازی ؟) منتها هیچی کار نمیکنه :دی
راستی ، وقتی با کرک میرفتم GFWL غیر فعال بود. (اصن بالا هم نمیومد)
بدون کرک کیبورد توی خود محیط GFWL همون اول کار می کنه خب , یعنی مشکلی نباید سر وارد کردن cdkey باشه , منتها داخل خود بازی کیبورد کار نمیکنه . اگه یه کیبورد قدیمی PS/2 توی خونه داری با اون امتحان کن حتما داخل بازی کار می کنه یا مثلا کیبورد USB استاندارد قدیمی ( یعنی بدون دکمه های اضافه reprogramable و shortcut ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or