پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
آقا چیکار دارین با بنده خدا ؟![]()
به فکر خودتون باشین![]()
مغزمو خط خطی کردی، یعنی من کومبو نمیفهمم چیه؟تعریف کمبو از برادر بسیجی Yeralma
به دقت بخونید

یه چیزه جالبی که این SSF:AE داره اینه که میتونی replay های بازیهاتو نگاه کنیمغزمو خط خطی کردی، یعنی من کومبو نمیفهمم چیه؟![]()
منظورت الان چیه ؟ کیا میخوان راه درست رو برن؟بی تفاوتی بس نیست؟ بیاین هممون یه کم جدی بگیریم قضیه رو، شاید به یه جایی رسیدیم بالاخره
اتفاقا من چون به فکر خودمم دلم می خواد بقیه هم راه درست تر رو برن.
منظورم تو نیستی، بحث ِ پلیرهای جدید بود دیگه. می گم همه به هم کمک کنن که بهتر بشن، بی تفاوت نباشن.منظورت الان چیه ؟ کیا میخوان راه درست رو برن؟
یه مقدار هضمش برام سنگینه این...Cody و Cammy به کنار، آخه C.Viper ؟!فعلا cody و Cammy برداشتم ، در کنارش sagat و C.viper هم تمرین می کنم
با خارجیا به هیچ وجه بازی نکن،نه اخلاق درست و حسابی دارن نه اینکه پینگمونم باهاشون خوب نیساین پینگ بازی بر چه اساسیه ، الان با یه نفر بازی کردم ، خیلی بد بود
اولین حرف این آبتین که باید از پاییه شروع کرد من حرف بی راه نمیزنم!منظورم تو نیستی، بحث ِ پلیرهای جدید بود دیگه. می گم همه به هم کمک کنن که بهتر بشن، بی تفاوت نباشن.
حالا که این بحثا شد یه چیزی هم بگم. احتمالا یه دلیلی که پویا یه مقدار موضع داره اینه که اینجا ملت همدیگه رو تحقیر میکنن. یکی که جدید میاد همون شب اول میزنیمش، بعدم بش میگیم تو هیچی حالیت نیست. توقع بی جایی که انتظار داشته باشید طرف بمونه و ادامه بده. بعدشم تا مدت ها این رویه ادامه پیدا میکنه. هم قدمیا یه مقدار تغییر بدن رفتارشون رو، هم جدیدیا یه مقدار ظرفیت شون رو ببرن بالا. کلا بتونیم با هم بحث کنیم و دعوامون نشه.
قبل از اینکه بازی کنی یه باری اون گوشه هست که 3تا خط داره سبز و زرد و قرمز میشه، U Do The Mathمیگم ، این پینگ بازی بر چه اساسیه ، الان با یه نفر بازی کردم ، خیلی بد بود .
کلا با این وجود زد ریپ ام کرد![]()
اتفاقا ایمان و حمید و صفا و ..... هیچوقت نگفتن هیچی بارت نیست، کتک زدن، من کلی چیز یاد گرفتم،دمشونم گرم که زدن! حالا یه سری از gestureـها زیاد جالب نیست ولی بازم قابل تحمله.منظورم تو نیستی، بحث ِ پلیرهای جدید بود دیگه. می گم همه به هم کمک کنن که بهتر بشن، بی تفاوت نباشن.
حالا که این بحثا شد یه چیزی هم بگم. احتمالا یه دلیلی که پویا یه مقدار موضع داره اینه که اینجا ملت همدیگه رو تحقیر میکنن. یکی که جدید میاد همون شب اول میزنیمش، بعدم بش میگیم تو هیچی حالیت نیست. توقع بی جایی که انتظار داشته باشید طرف بمونه و ادامه بده. بعدشم تا مدت ها این رویه ادامه پیدا میکنه. هم قدمیا یه مقدار تغییر بدن رفتارشون رو، هم جدیدیا یه مقدار ظرفیت شون رو ببرن بالا. کلا بتونیم با هم بحث کنیم و دعوامون نشه.
من برگردم شمال ریپلی کپچر میکنم و آپ میکنم که همه ببینن تا معلوم شه میفهمم کومبو چیه یا شما درست میگی.یه چیزه جالبی که این SSF:AE داره اینه که میتونی replay های بازیهاتو نگاه کنی
Just Watch It!
آقایون خانما من گفتم چیزی بارت نیست ! ای باباقبل از اینکه بازی کنی یه باری اون گوشه هست که 3تا خط داره سبز و زرد و قرمز میشه، U Do The Math
اتفاقا ایمان و حمید و صفا و ..... هیچوقت نگفتن هیچی بارت نیست، کتک زدن، من کلی چیز یاد گرفتم،دمشونم گرم که زدن! حالا یه سری از gestureـها زیاد جالب نیست ولی بازم قابل تحمله.
در ضمن من که اومدم تو کلن کاملا حاضر کتک خوردن بودم، چو تو Evo دیده بودم بازیشون چطوره و میدونستم قضیه از چه قراره.
آبتین هم کاملا درست میگه اگه کسی بدونه زمینه قبلی بیاد تو کلن سریع میپره...
من برگردم شمال ریپلی کپچر میکنم و آپ میکنم که همه ببینن تا معلوم شه میفهمم کومبو چیه یا شما درست میگی.
اتفاقا ایمان و حمید و صفا و ..... هیچوقت نگفتن هیچی بارت نیست، کتک زدن، من کلی چیز یاد گرفتم،دمشونم گرم که زدن! حالا یه سری از gestureـها زیاد جالب نیست ولی بازم قابل تحمله.
بدون کرک کیبورد توی خود محیط GFWL همون اول کار می کنه خب , یعنی مشکلی نباید سر وارد کردن cdkey باشه , منتها داخل خود بازی کیبورد کار نمیکنه . اگه یه کیبورد قدیمی PS/2 توی خونه داری با اون امتحان کن حتما داخل بازی کار می کنه یا مثلا کیبورد USB استاندارد قدیمی ( یعنی بدون دکمه های اضافه reprogramable و shortcut ).والا SFIV رو با کرک CD-key وارد کردم مشکلی نبود.
اینم تا امروز با کرک میرفتم،مشکلی نبود.
امروز CD-key میخواستم بزنم که ایمان گفت دوبار نصبش کن.
بدون کپی کردن کرک هم تو بازی رفت(DRM فرییه بازی ؟) منتها هیچی کار نمیکنه
راستی ، وقتی با کرک میرفتم GFWL غیر فعال بود. (اصن بالا هم نمیومد)