PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

روی سیتستم ما که بازی خیلی لگ داره

ولی ورژن قبلی خیلی خوب اجرا میشد.باآخرین جزئیات ..

CPU : 2.11 Dual Core
RAM : 3GIG
VGA : ATi 4670 DDr3

روی Windows XP SP3
نظر شما چیه ؟

ازین که بیشتره فک کنم ...نه ؟

Recommended Hardware:
Processor: Intel Core2 Duo 2.0 GHz and up
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c/Shader3.0 and up supported (operation on-board is not guaranteed)
Video: NVIDIA GeForce 8600 and up, VRAM: 512MB and up (operation sharing with main memory is not guaranteed)

آخرین ویرایش:
روی سیتستم ما که بازی خیلی لگ داره

ولی ورژن قبلی خیلی خوب اجرا میشد.باآخرین جزئیات ..

CPU : 2.11 Dual Core
RAM : 3GIG
VGA : ATi 4670 DDr3

روی Windows XP SP3
نظر شما چیه ؟

ازین که بیشتره فک کنم ...نه ؟
چند صفحه پیش اشاره شده بود یه تنظیم داره Framerate اونو بذار رو Fixate رو Smooth هستش الان برای شما احتمالا.

آخرین ویرایش:
سلام ، یه تشکر از آثتارت بابت توضیحاتش که خیلی خوب بودن و رسما خیلی هاشو بطور دقیق نمیدونستم رسما اگه همینجوری بری جلو و خوب توضیح بدی به بهتر شدن بازی من و خیلی های دیگه کمک بزرگی میشه.
من هنوز ADSLــم وصل نشده رفتم AE رو برای PC گرفتم اما همون اول نصب بعد از اینکه Location نصب رو انتخاب میکنم ارور میده ربطی به اتصال به اینترنت داره؟
یه سوال دیگه هم اینکه Trial بیست و یکم Ibuki اون Raida ــی آخریش رو هرکاری کردم نتونستم به EX Tsumuji لینک بکنم با LP و MP و HP امتحان کردم نشد سرعت من کمه یا قلق خاصی داره؟

کامنتم صفحه قبل افتاد،دوباره میگم :
هر کسی از عزیزان میخواد AE رو از استیم بگیره مارو هم در جریان بزاره،هستیم :دی
ممنان
دوست من بچه های کلن تقریبا همه میخرن من و 4 تا دیگه از بچه ها که Pre order کردیم بقیه هم دارن میگیرن یواش یواش ;) شما هم خواستی بگیری بگیر بازیکن زیاد من رو اد کن تو استیم تا بیشتر بهت توضیح بدم

سلام ، یه تشکر از آثتارت بابت توضیحاتش که خیلی خوب بودن و رسما خیلی هاشو بطور دقیق نمیدونستم رسما اگه همینجوری بری جلو و خوب توضیح بدی به بهتر شدن بازی من و خیلی های دیگه کمک بزرگی میشه.
من هنوز ADSLــم وصل نشده رفتم AE رو برای PC گرفتم اما همون اول نصب بعد از اینکه Location نصب رو انتخاب میکنم ارور میده ربطی به اتصال به اینترنت داره؟
یه سوال دیگه هم اینکه Trial بیست و یکم Ibuki اون Raida ــی آخریش رو هرکاری کردم نتونستم به EX Tsumuji لینک بکنم با LP و MP و HP امتحان کردم نشد سرعت من کمه یا قلق خاصی داره؟
یکمی باید سریع بزنی شما Time ضربات دستت بیاد حله
آخه هی از هرکی نظر میخوایی میگه اول ریو بگیر با اصول آشنا شو
پویا جان ریو هم انچنان آسون نیست Trial هاش که من که دهنم مورد عنایت قرار گرفت تا 24 تا رو زدم
ریو کلا از همه برای شروع کردن بهتره شما هم با هر کی تونستی بازی کنی با اون بزن خیالی نیست

Trial بیست و یکم Ibuki
فک کنم اینو فقط تو گوشه ی زمین میشه رفت. یه ذره تایمینگ کوچولو هم لازم داره
ویرایش : هیچ گونه تایمینگی نمیخواد !

آخرین ویرایش:
خو در ادامه بحث آموزشی :d , یسری انتقادات شد که اینا چیه به خورد ملت میدی یکمی پیچییدست و اینا...واسه همین ادامه اون نکات و اصطلاحات رو فعلا بی خیال میشیم تا حالا بعدا کاملشون کنم (حتما این نکات رو یبار دسته بندی می کنیم که همه اسفاده کنن)
الان می خوام بگم از این چیزهایی که تا حالا یاد گرفتیم چطور توی match استفاده کنیم :

واسه شروع توی بخش Beginner فهمیدیم که مثلا cMK ریو (crouching) به Tatsumaku یا QCB K کمبو میشه یا shoryuken مثلا f,d,f Pـه. خب الان این یعنی هرجا دلمون خواست می تونیم از Tatsu یا Shoryuken یا کمبویی که به این حرکت ها ختم میشه استفاده کنیم ؟

نه , چون اصل اول درست بازی کردن SF اینه که "Safe" بازی کنیم , Tatsu و Srk اصلا حرکت سیفی نیستن چون اگه به حریف نخورن بخاطر تایم Recovery زیادشون راحت این فرصت رو به حریف میدن که هرطوری خواست شما رو Punish کنه.همه کرکتر ها حداقل یک Special دارن که تا حد زیادی یا کاملا سیف باشه. مثلا hadoken در کمبو ها کاملا سیفِ , برای همین تا وقتی که از فرصت Punish کردن مطمئن نیستین نباید از special هایی که سیف نیستن استفاده کنین.مثلا قضیه شوریوکن زدن بعد از Knockdown(زمین خوردن) که هم زیاد دیده میشه کار فوق العاده خطرناکیه و ریسک بالایی داره , کار عاقلانه اینه که همیشه سعی کنین Super Bar ذخیره داشته باشین تا برای همچین موقعیت هایی بعد از شوریوکن بتونین با FADC حرکت رو کاملا سیف کنین , FADC علاوه بر سیف کردن حرکت فرصت کمبو های بسیار موثر و خوبی هم میده.

این قضیه فقط برای حرکات نیست , jump کردن در اکثر شرایط برای بیشتر کرکتر ها سیف نیست و راحت با normal ها یا special های Antiair پانیش میشه.
حالا این ها یعنی هیچوقت نباید جامپ کنیم یا از حرکت های آن سیف استفاده کنیم ؟ نه چون اینا همه بستگی به شرایط و همینطور Mixup داره که چطور و کی از اینها استفاده کنیم مثلا Safe Jump/Maximum Range یا Cross Up یا مثلا شرایطی که میشه از حرکت های آن سیف بصورت سیف استفاده کرد و ...

حالا در پست های بعدی بیشتر توضیح میدم.

پ.ن: یسری اصطلاحات بود که دیگه نگفتم بیشتر گیج نشین , حالا اونها رو هم باید یکاریش بکنم:-s

خو در ادامه بحث آموزشی :d , یسری انتقادات شد که اینا چیه به خورد ملت میدی یکمی پیچییدست و اینا...واسه همین ادامه اون نکات و اصطلاحات رو فعلا بی خیال میشیم تا حالا بعدا کاملشون کنم (حتما این نکات رو یبار دسته بندی می کنیم که همه اسفاده کنن)
الان می خوام بگم از این چیزهایی که تا حالا یاد گرفتیم چطور توی match استفاده کنیم :

واسه شروع توی بخش Beginner فهمیدیم که مثلا cMK ریو (crouching) به Tatsumaku یا QCB K کمبو میشه یا shoryuken مثلا f,d,f Pـه. خب الان این یعنی هرجا دلمون خواست می تونیم از Tatsu یا Shoryuken یا کمبویی که به این حرکت ها ختم میشه استفاده کنیم ؟

نه , چون اصل اول درست بازی کردن SF اینه که "Safe" بازی کنیم , Tatsu و Srk اصلا حرکت سیفی نیستن چون اگه به حریف نخورن بخاطر تایم Recovery زیادشون راحت این فرصت رو به حریف میدن که هرطوری خواست شما رو Punish کنه.همه کرکتر ها حداقل یک Special دارن که تا حد زیادی یا کاملا سیف باشه. مثلا hadoken در کمبو ها کاملا سیفِ , برای همین تا وقتی که از فرصت Punish کردن مطمئن نیستین نباید از special هایی که سیف نیستن استفاده کنین.مثلا قضیه شوریوکن زدن بعد از Knockdown(زمین خوردن) که هم زیاد دیده میشه کار فوق العاده خطرناکیه و ریسک بالایی داره , کار عاقلانه اینه که همیشه سعی کنین Super Bar ذخیره داشته باشین تا برای همچین موقعیت هایی بعد از شوریوکن بتونین با FADC حرکت رو کاملا سیف کنین , FADC علاوه بر سیف کردن حرکت فرصت کمبو های بسیار موثر و خوبی هم میده.

این قضیه فقط برای حرکات نیست , jump کردن در اکثر شرایط برای بیشتر کرکتر ها سیف نیست و راحت با normal ها یا special های Antiair پانیش میشه.
حالا این ها یعنی هیچوقت نباید جامپ کنیم یا از حرکت های آن سیف استفاده کنیم ؟ نه چون اینا همه بستگی به شرایط و همینطور Mixup داره که چطور و کی از اینها استفاده کنیم مثلا Safe Jump/Maximum Range یا Cross Up یا مثلا شرایطی که میشه از حرکت های آن سیف بصورت سیف استفاده کرد و ...

حالا در پست های بعدی بیشتر توضیح میدم.

پ.ن: یسری اصطلاحات بود که دیگه نگفتم بیشتر گیج نشین , حالا اونها رو هم باید یکاریش بکنم:-s
تو الان بدتر بقیه رو گیج کردی تو اول بیا QCB یعنی چی اخه بعد مثلا بگو Punish چیه یا قضیه ریکاوری چیه :دی الیکی تند تند فقط تایپ کردی

آقا میگم بگو همه نکاتو،کسی نفهمیدم میپرسه دیگه..... خوب من یه سوال دارم اگه کاراکتر انتخابی من Cross Up نداشته باشه باید حریف رو Grounded کنم یا یا اصلا نپرم و فقط Anti Air بزنم؟
بعد این FADC خیلی بحثه عظیمیه. من بعد از EX اش اصلا نمنیتونم Cancel کنم دیگه.... میخوام مثلا یه Upper Cut رو کنسل کنم به FADC بعد Ultra بزنم، اصلا نمیشه :(

تو الان بدتر بقیه رو گیج کردی تو اول بیا QCB یعنی چی اخه بعد مثلا بگو Punish چیه یا قضیه ریکاوری چیه :دی الیکی تند تند فقط تایپ کردی

اون موقع که امید بتونه معلم خوبی بشه...حمیدوس زن گرفته،سیب زمینی به درسش بیشتر از بازی اهمیت میده و من هم سربازیم رو تموم کردم!

تو الان بدتر بقیه رو گیج کردی تو اول بیا QCB یعنی چی اخه بعد مثلا بگو Punish چیه یا قضیه ریکاوری چیه الیکی تند تند فقط تایپ کردی
ای بابا :d
QCB o QCF o HCF و ... رو قبلا گفته بودیم فک کنم , منظور همون حرکت جهت هاست ( QCB K منظورم موشنِ Tatsuبود)
QCB= Quarter Circle Back یعنی همون یک ربع دایره بطرف عقب
HCF=Half Circle Forward نیم دایره بطرف جلو
...
اخه چی بگم در مورد اینا مشخص ِ:d
Punish رو هم که توی پست قبلی گفتم.
Recovery هم مدت زمان یا تعداد فریمی هست که کرکتر از انیمیشن حرکت به حالت اولیه یا Neutral برمیگرده...ریکاوری تایم HP Shoryuken نسبت به LP مثلا شاید 3 برابر بیشتر باشه.(هرجی بیشتر , راحت تر پانیش میشه)
خوب من یه سوال دارم اگه کاراکتر انتخابی من Cross Up نداشته باشه باید حریف رو Grounded کنم یا یا اصلا نپرم و فقط Anti Air بزنم؟
حتی اگه crossup هم داری قرار نیست همیشه بزنی , اینجا بستگی به mixup داره , می تونی آره Knockdownـش کنی و بهش نزدیک بشی.
Overhead بزنی(overhead ضربه ایه که باید در حالت ایستاده بلاک بشه و در حالت نشسته قابل بلاک کردن نیست مثل f+MP ریو)
لینک کمبو بزنی تا بلاک حریف رو باز کنی , throw کنی , با special های سیف به حریف فشار وارد کنی , آماده antiair زدن یا Focus Attack باشی و ... راه زیادِ

این Dudley همه Special اش سیفن انگار....فقط نرمال هاش خطری میزنه (ابته غیر از Rocket Upper که ریکاوریش بالاست) بقیه سریع ریکاوری میشه،مخصوصا Machine Gun Blow :دی
حالا یه سوال دیگه، موشن Tatsu چیه؟ :دی؟ همون شوریوکن ایناست؟ ربطی به اون ساتسو نو هادو (اون قدرت Oni و Akuma ) داره؟ :دی
میگم این Gouken و Akuma و Oni برادرن دیگه؟ چنتان اینا؟ عجب کمری داشته باباهه :دی بعد چتو شده اون دوتا اونجوری شدن؟ داستانش چیه؟ کسی میدونه؟
ویرایش: Oni همون Akuma هستش :دی
یه سوال دیگه :دی
این Ability دفاعی هست که Juri و Dudley دارن......وقتی ضربه بهشون میخوره یه حرکتی انجام میدن :دی مثلا Juri میپره یا میره اونور و Dudley یه مشت خفن نثاره طرف میکنه:دی اینا کارایشون چجوریه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or