پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
آخه هی از هرکی نظر میخوایی میگه اول ریو بگیر با اصول آشنا شوبابا چرا قسم میخوری بیخیال حمید هر کی دوست داشتی بازی کن

Recommended Hardware:
Processor: Intel Core2 Duo 2.0 GHz and up
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c/Shader3.0 and up supported (operation on-board is not guaranteed)
Video: NVIDIA GeForce 8600 and up, VRAM: 512MB and up (operation sharing with main memory is not guaranteed)
چند صفحه پیش اشاره شده بود یه تنظیم داره Framerate اونو بذار رو Fixate رو Smooth هستش الان برای شما احتمالا.روی سیتستم ما که بازی خیلی لگ داره
ولی ورژن قبلی خیلی خوب اجرا میشد.باآخرین جزئیات ..
CPU : 2.11 Dual Core
RAM : 3GIG
VGA : ATi 4670 DDr3
روی Windows XP SP3
نظر شما چیه ؟
ازین که بیشتره فک کنم ...نه ؟
آخه هی از هرکی نظر میخوایی میگه اول ریو بگیر با اصول آشنا شو![]()
دوست من بچه های کلن تقریبا همه میخرن من و 4 تا دیگه از بچه ها که Pre order کردیم بقیه هم دارن میگیرن یواش یواشکامنتم صفحه قبل افتاد،دوباره میگم :
هر کسی از عزیزان میخواد AE رو از استیم بگیره مارو هم در جریان بزاره،هستیم
ممنان
شما هم خواستی بگیری بگیر بازیکن زیاد من رو اد کن تو استیم تا بیشتر بهت توضیح بدمیکمی باید سریع بزنی شما Time ضربات دستت بیاد حلهسلام ، یه تشکر از آثتارت بابت توضیحاتش که خیلی خوب بودن و رسما خیلی هاشو بطور دقیق نمیدونستم رسما اگه همینجوری بری جلو و خوب توضیح بدی به بهتر شدن بازی من و خیلی های دیگه کمک بزرگی میشه.
من هنوز ADSLــم وصل نشده رفتم AE رو برای PC گرفتم اما همون اول نصب بعد از اینکه Location نصب رو انتخاب میکنم ارور میده ربطی به اتصال به اینترنت داره؟
یه سوال دیگه هم اینکه Trial بیست و یکم Ibuki اون Raida ــی آخریش رو هرکاری کردم نتونستم به EX Tsumuji لینک بکنم با LP و MP و HP امتحان کردم نشد سرعت من کمه یا قلق خاصی داره؟
پویا جان ریو هم انچنان آسون نیست Trial هاش که من که دهنم مورد عنایت قرار گرفت تا 24 تا رو زدمآخه هی از هرکی نظر میخوایی میگه اول ریو بگیر با اصول آشنا شو

تو الان بدتر بقیه رو گیج کردی تو اول بیا QCB یعنی چی اخه بعد مثلا بگو Punish چیه یا قضیه ریکاوری چیهخو در ادامه بحث آموزشی :d , یسری انتقادات شد که اینا چیه به خورد ملت میدی یکمی پیچییدست و اینا...واسه همین ادامه اون نکات و اصطلاحات رو فعلا بی خیال میشیم تا حالا بعدا کاملشون کنم (حتما این نکات رو یبار دسته بندی می کنیم که همه اسفاده کنن)
الان می خوام بگم از این چیزهایی که تا حالا یاد گرفتیم چطور توی match استفاده کنیم :
واسه شروع توی بخش Beginner فهمیدیم که مثلا cMK ریو (crouching) به Tatsumaku یا QCB K کمبو میشه یا shoryuken مثلا f,d,f Pـه. خب الان این یعنی هرجا دلمون خواست می تونیم از Tatsu یا Shoryuken یا کمبویی که به این حرکت ها ختم میشه استفاده کنیم ؟
نه , چون اصل اول درست بازی کردن SF اینه که "Safe" بازی کنیم , Tatsu و Srk اصلا حرکت سیفی نیستن چون اگه به حریف نخورن بخاطر تایم Recovery زیادشون راحت این فرصت رو به حریف میدن که هرطوری خواست شما رو Punish کنه.همه کرکتر ها حداقل یک Special دارن که تا حد زیادی یا کاملا سیف باشه. مثلا hadoken در کمبو ها کاملا سیفِ , برای همین تا وقتی که از فرصت Punish کردن مطمئن نیستین نباید از special هایی که سیف نیستن استفاده کنین.مثلا قضیه شوریوکن زدن بعد از Knockdown(زمین خوردن) که هم زیاد دیده میشه کار فوق العاده خطرناکیه و ریسک بالایی داره , کار عاقلانه اینه که همیشه سعی کنین Super Bar ذخیره داشته باشین تا برای همچین موقعیت هایی بعد از شوریوکن بتونین با FADC حرکت رو کاملا سیف کنین , FADC علاوه بر سیف کردن حرکت فرصت کمبو های بسیار موثر و خوبی هم میده.
این قضیه فقط برای حرکات نیست , jump کردن در اکثر شرایط برای بیشتر کرکتر ها سیف نیست و راحت با normal ها یا special های Antiair پانیش میشه.
حالا این ها یعنی هیچوقت نباید جامپ کنیم یا از حرکت های آن سیف استفاده کنیم ؟ نه چون اینا همه بستگی به شرایط و همینطور Mixup داره که چطور و کی از اینها استفاده کنیم مثلا Safe Jump/Maximum Range یا Cross Up یا مثلا شرایطی که میشه از حرکت های آن سیف بصورت سیف استفاده کرد و ...
حالا در پست های بعدی بیشتر توضیح میدم.
پ.ن: یسری اصطلاحات بود که دیگه نگفتم بیشتر گیج نشین , حالا اونها رو هم باید یکاریش بکنم![]()

تو الان بدتر بقیه رو گیج کردی تو اول بیا QCB یعنی چی اخه بعد مثلا بگو Punish چیه یا قضیه ریکاوری چیهالیکی تند تند فقط تایپ کردی
ای بابا :dتو الان بدتر بقیه رو گیج کردی تو اول بیا QCB یعنی چی اخه بعد مثلا بگو Punish چیه یا قضیه ریکاوری چیه الیکی تند تند فقط تایپ کردی
حتی اگه crossup هم داری قرار نیست همیشه بزنی , اینجا بستگی به mixup داره , می تونی آره Knockdownـش کنی و بهش نزدیک بشی.خوب من یه سوال دارم اگه کاراکتر انتخابی من Cross Up نداشته باشه باید حریف رو Grounded کنم یا یا اصلا نپرم و فقط Anti Air بزنم؟