پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
دوست عزیز من که دارم نسخه ایکس باکش رو بازی میکنم چنین کاراکترهایی که شما میگی همه ـش رو ندیدم. مخصوصا اون Evil Ryu !!!
شما crimson viper روون باش بقیه حله منکه عاشقشم :d:dاینکه اندازه ی بازی اصلی کارکتر اضافه کرده :d
ما با یه Abel هنوز روون نشدیم ، خدا به دادمون برسه با این همه ...

:dهنوز که بازی عرضه نشده :d
Evil Ryu و Oni و Yun و Yang برای نسخه آرکید بازی(روی دستگاه های ارکید) بصورت آپدیت عرضه شدند و توی نسخه کنسولی حضور نداشتند، اونایی که نسخه کنسولی SSF IV رو دارند میتونن این شخصیت ها رو بصورت DLC دانلود کنند و دیگه لازم نیست SSFIV: AE رو خریداری کنن.دوست عزیز من منظورم Super Street Fighter IV هست که واسه Xbox 360 و Ps3 اومده.
Evil Ryu و Oni و Yun و Yang برای نسخه آرکید بازی(روی دستگاه های ارکید) بصورت آپدیت عرضه شدند و توی نسخه کنسولی حضور نداشتند، اونایی که نسخه کنسولی SSF IV رو دارند میتونن این شخصیت ها رو بصورت DLC دانلود کنند و دیگه لازم نیست SSFIV: AE رو خریداری کنن.
خو هنوز نیومده که:d فکر کنم توی July دی ال سی نسخه های کنسولی عرضه میشه و یه چند روز بعدش هم نسخه Retail واسه هر سه پلتفرم.والاما که دی ال سی ندیدیم!:d شما اگه لینکی چیزی داری بزار تا ما هم فیض ببریم.:d
فکر کنم گفته بودن که اون 10 درصد تخفیف(یا 10 $ ) رو به اونایی میدن کهSF4 رو از استیم گرفتنSteam از امروز بازی رو پیش فروش میکنه ، دوستانی که قصد خرید اوریجینال دارند میتونند 10 $ تخفیف بگیرند .
فکر کنم گفته بودن که اون 10 درصد تخفیف(یا 10 $ ) رو به اونایی میدن کهSF4 رو از استیم گرفتن
آقایون من میخوام Pre Order کنم بازی رو ! کسی راهی بلده ؟![]()
خو بریم دسته جمعی از دی سی بخریم قیمتش هم به اندازه استیم در میاد
ازش؟من همین دو هفته پیش Retail بازی های Crysis 2 و Portal 2 رو ازش خریدم !

اين روي SFIV نصب ميشه؟ يا جدا؟درسته، البته احتمالاً هکرها همون روز اول این مشکل رو حل میکنن.اگه نسخه اورجینال رو تهیه نکنی به شخصیتهای اضافی و map های جدید نمیتونی دسترسی داشته باشی.
برای باز شدن تمام DLC ها باید به LIVE وصل شد که با نسخه کرک شده این امکان وجود نداره.