PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

اینکه اندازه ی بازی اصلی کارکتر اضافه کرده :d

ما با یه Abel هنوز روون نشدیم ، خدا به دادمون برسه با این همه ...
شما crimson viper روون باش بقیه حله منکه عاشقشم :d:d:>
و از اون دختر انگیلیسه هم خوشم میومد که بدلیل عدم رعایت شئونات اسلامی بازی نمیکردم :d:((:-s:d

دوست عزیز من منظورم Super Street Fighter IV هست که واسه Xbox 360 و Ps3 اومده.
Evil Ryu و Oni و Yun و Yang برای نسخه آرکید بازی(روی دستگاه های ارکید) بصورت آپدیت عرضه شدند و توی نسخه کنسولی حضور نداشتند، اونایی که نسخه کنسولی SSF IV رو دارند میتونن این شخصیت ها رو بصورت DLC دانلود کنند و دیگه لازم نیست SSFIV: AE رو خریداری کنن.

Evil Ryu و Oni و Yun و Yang برای نسخه آرکید بازی(روی دستگاه های ارکید) بصورت آپدیت عرضه شدند و توی نسخه کنسولی حضور نداشتند، اونایی که نسخه کنسولی SSF IV رو دارند میتونن این شخصیت ها رو بصورت DLC دانلود کنند و دیگه لازم نیست SSFIV: AE رو خریداری کنن.

والاما که دی ال سی ندیدیم!:d شما اگه لینکی چیزی داری بزار تا ما هم فیض ببریم.:d

Steam از امروز بازی رو پیش فروش میکنه ، دوستانی که قصد خرید اوریجینال دارند میتونند 10 $ تخفیف بگیرند .
فکر کنم گفته بودن که اون 10 درصد تخفیف(یا 10 $ ) رو به اونایی میدن کهSF4 رو از استیم گرفتن
آقایون من میخوام Pre Order کنم بازی رو ! کسی راهی بلده ؟ :دی

فکر کنم گفته بودن که اون 10 درصد تخفیف(یا 10 $ ) رو به اونایی میدن کهSF4 رو از استیم گرفتن
آقایون من میخوام Pre Order کنم بازی رو ! کسی راهی بلده ؟ :دی

نُچ :دی

فعلا با پیش خرید 10 دلار تخفیف میگیری میشه 39.99 $

برای خرید از استیم هم ایشون کمکت میکنه :دی

خو بریم دسته جمعی از دی سی بخریم قیمتش هم به اندازه استیم در میاد

کمتر از 75 در نمیاد ، من همین دو هفته پیش Retail بازی های Crysis 2 و Portal 2 رو ازش خریدم !

Requirements and Recommendations

So the next question is, what sort of hardware do you need? The reality is, it doesn’t take a very high spec PC to deliver a console-like experience. Look to the recommended setup for even better than a console like experience.

Minimum Requirements:
Processor: Intel Pentium 4 2.0 GHz and up
Memory: 1 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c/Shader3.0 and up supported (operation on-board is not guaranteed)
Video: NVIDIA GeForce 6600 and up (except for NVIDIA GeForce 7300), VRAM: 256MB and up (operation sharing with main memory is not guaranteed) or ATI Radeon X1600 and up VRAM: 256MB and up.
Hard Drive: 4.5 GB free hard drive space
Sound: DirectSound, DirectX9.0c Compatible Audio
Other Requirements: Online play requires software installation of and log-in to Games For Windows – LIVE

Recommended Hardware:
Processor: Intel Core2 Duo 2.0 GHz and up
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c/Shader3.0 and up supported (operation on-board is not guaranteed)
Video: NVIDIA GeForce 8600 and up, VRAM: 512MB and up (operation sharing with main memory is not guaranteed)
Hard Drive: 4.5 GB free hard drive space
Sound: DirectSound, DirectX9.0c Compatible Audio

چیزایی که میخواین راجع به نسخه PC آرکید ادیشن بدونین

اگه نسخه اورجینال رو تهیه نکنی به شخصیتهای اضافی و map های جدید نمیتونی دسترسی داشته باشی.
برای باز شدن تمام DLC ها باید به LIVE وصل شد که با نسخه کرک شده این امکان وجود نداره.

اگه نسخه اورجینال رو تهیه نکنی به شخصیتهای اضافی و map های جدید نمیتونی دسترسی داشته باشی.
برای باز شدن تمام DLC ها باید به LIVE وصل شد که با نسخه کرک شده این امکان وجود نداره.
درسته، البته احتمالاً هکرها همون روز اول این مشکل رو حل می‌کنن.
به هر حال همین الان هم چند تا از بچه‌ها بازی رو روی استیم Pre-Order کردن و مشکلی از اون نظر ندارن.
شما هم تشریف بیارین خوشحال می‌شیم (...که کتک‌تون بزنیم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or