PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

سلام دوستان
من برای pc رو گرفتم و دارم بازی میکنم
ولی من یه مشکلی تو بازی میبینم که واقعا تو عصابم رفته !!!
نمیدونم مشکل از کجاست !! شاید به خاطر نسخه black box باشه...یا کلا از نسخه pc

مشکل من اینه که بازی روی esay هم میگذارم به این ماشینهای دیگه نمیرسم...البته با هزار بد بختی تا level 8 رفتم ولی از اون به بعد نه میشه بازی داستان بازی زو زد کرد نه مشه این challenge series ها رو رد کرد !!!! challenge series نمیشه esay کرد !!!!!
واقعا تو مخی شده !!!! هر کاری میکنم انگار من لاکپشتم همه ازم جلو میزنن !!!! جالب اینجاست که هیچ کدومشون اصلا سوتی نمیدن !!!!!!!!
حتی 1 بار !!!!!!

خدا وکیلی hotproshe و سرس shif یه چیز دیگه بود
خواهش میکنم کمکم کنید
نمیدونم چکار کنم
راضی نیسم از این نسخه ولی بازم عاشق سری بازیهای N4s هستم و همه ورژناشو بازی کردم

سلام دوستان
من برای pc رو گرفتم و دارم بازی میکنم
ولی من یه مشکلی تو بازی میبینم که واقعا تو عصابم رفته !!!
نمیدونم مشکل از کجاست !! شاید به خاطر نسخه black box باشه...یا کلا از نسخه pc

مشکل من اینه که بازی روی esay هم میگذارم به این ماشینهای دیگه نمیرسم...البته با هزار بد بختی تا level 8 رفتم ولی از اون به بعد نه میشه بازی داستان بازی زو زد کرد نه مشه این challenge series ها رو رد کرد !!!! challenge series نمیشه esay کرد !!!!!
واقعا تو مخی شده !!!! هر کاری میکنم انگار من لاکپشتم همه ازم جلو میزنن !!!! جالب اینجاست که هیچ کدومشون اصلا سوتی نمیدن !!!!!!!!
حتی 1 بار !!!!!!

خدا وکیلی hotproshe و سرس shif یه چیز دیگه بود
خواهش میکنم کمکم کنید
نمیدونم چکار کنم
راضی نیسم از این نسخه ولی بازم عاشق سری بازیهای N4s هستم و همه ورژناشو بازی کردم

کسی نمیخواد منو کمک کنه !!! از ایکس باکسیها پرسیدم منو اینجا پاس دادن !! ولی کسی کمک نمی کنه چرا !!!!!!:((

من بازیرو تمام کردم. می تونم بگم یه افتضاح به تمام معنا. بازی کلا 2 ساعت و 18 دقیقه طول کشید.
من نمی دونم سازنده ها با چه رویی بازی رو ساختن؟ :|
من به بازی 6.5 از 10 میدم. بیشتر از این لیاقتش رو نداره.

من بازیرو تمام کردم. می تونم بگم یه افتضاح به تمام معنا. بازی کلا 2 ساعت و 18 دقیقه طول کشید.
من نمی دونم سازنده ها با چه رویی بازی رو ساختن؟ :|
من به بازی 6.5 از 10 میدم. بیشتر از این لیاقتش رو نداره.
سیاست EA در مورد NFS چند ساله همینه بعد 2005 تنها SHIFT ها خوب بودن. اسلحه گذاشتن رو سرشون که حتما سالی یه NFS ول بدن!

سیاست EA در مورد NFS چند ساله همینه بعد 2005 تنها SHIFT ها خوب بودن. اسلحه گذاشتن رو سرشون که حتما سالی یه NFS ول بدن!
من هم همین نظر رو دارم.
به جز Shift 1 و 2 و البته تا حدودی Undercover بقیه NFS ها بعد از Most Wanted حرفی واسه گفتن نداشتن. حتی من Hot Pursuit رو هم قبول ندارم.
به نظرم Shift 2 بسیار دلچسب تر از Hot Pursuit بود. و البته Run هم که یه گند به تمام معنا بود. بازی نکردنش خیلی سنگین تر بود تا اینکه تو 2 ساعت بازیرو تموم کردم.
نه به Most Wanted و Shift که حدود 10-15 ساعت گیم پلی داشت و نه به این Run در پیت که فقط 2 ساعت هست.

چیه Shift ها خوب بود؟! میخواستن خبر مرگشون با Forza و GT5 رقابت کنن کنترل که فاجعه بود! من 10 15 ساعت اون زمان که SHift اومده بود Forza میزدم یک ساعت به زور نشستم پاش واقعا مسخره بود!
نکته ی بعدی اینکه Shift شبیه همه ی بازی ها بود به جز NFS!! باز این یه حالت داستانی داشت هرچند ضعیف گیم پلی قوی ایی داشت هیجان بازی عالی بود که نسخه ی قبل اونطور نبود
انتظار زیاد از بازی ها نداشته باشید
Most wanted تموم شد هنوز یه سری منتظرن یه بازی بیاد در حد اون!

سلام ، من مشکل دارم تو بازی ...
تو بازی nfs : the run ، در stage 8 ... داخل یکی از مراحل "وقت جبرانی" که محیط پاییزی داره ، وقتی که به ماشین پلیس lamborghini میرسه وارد demo میشه ، وقتی میخواد برگرده به صحنه ، هربار ماشین پرت میشه تو دره (قبل از اینکه من کنترل رو بدست بگیرم)! میخوام ببینم مشکل از کجاست.
اگه پچ یا کرکی از بازی هست ، کسی از دوستان داره برای من بذاره .
سیو بازی هم باشه فرق نداره.
من اون قسمتی که باید از پلیس ها فرار کنی گیر کردم دهنم سرویس شده تو دسته که هیچی نمیزنه و رو کیبورد هم وقتی میزنم A رد نمیشه هی میگیرنم لطفا بگید چیکار کنم دو ساعته گیرم

من اون قسمتی که باید از پلیس ها فرار کنی گیر کردم دهنم سرویس شده تو دسته که هیچی نمیزنه و رو کیبورد هم وقتی میزنم A رد نمیشه هی میگیرنم لطفا بگید چیکار کنم دو ساعته گیرم
اگه درست یادم باشه دکمه هایی که نشون میده برای گیم پده.
اگه با کیبورد میخوای بزنی A احتمالا اسپیس باشه یا اینتر.
مابقی دکمه ها همینطور.

باید سرچ کنی ببینین چی هستن.

• Wow
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or