PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

بازی تو 6 ساعت تموم شد. دقیقا همین چیزیه که باید باشه! بیشتر از این تکراری میشه! واقعا تو یک کلمه این بازی خلاصه میشه واسه من و اونم "آدرنالین " ه! اگه به پیشینه بازی توجه نکینین و مقایسه نکنین فک می کنم همتون 6 ساعت لذت خالص رو تجربه می کنین. Recommended like hell!
من که هیچ لذتی از این بازی نبردمم هیچی
می گفتن 50% از مردم اصلا از این بازی خوششون نمیومده و بقیه میگفتن بازیش عالی بوده
من از این گروهی هستم که میگم اصلا حال نمیده
---
در ضمن اصل گیم پلی بازی 2/5 ساعت بود.
و بخاطر همین نمره ی پایین گرفت البته چیز های دیگه رو هم باید در نظر گرفت.

بعد از یک هفته این بازی را تموم کردم بعداز Hot Pursuit این هم بهترین Need for Speed که بازی کردم واقعا مناظر ومراحل بازی را خوب طراحی کردن بودن
چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ پس MOST WANTED کجا رفت من تاحالا کسی رو ندیده بودم که بگه MW بده اول MW بعدش UNDERGROUND (زمان خودش:دی) HOT PURSUIT بعدشم دیگه بقیه:دی

ماوس و گیم پدو جدا کن
با کــــــیبورد برو صفا کن :d
زحمت کشیدی:دی:دی:دی
من اصلا دسته وصل نمیکنم الان فقط یک فرمون وصله که ربطی به اون نداره
در ضمن اگه میخواستم با دسته بازی کنم که میرفتم توی XBOX بازی میکردم اصلا چرا PC بخرم؟؟؟

---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

کسی هست بگه چطور میشه مشکل دنده ی اوتوماتیک رو درست کرد؟؟؟
کرک داره پچ؟؟؟ چی؟؟
لطفا کمک کنید
هوار هوار.
کمک:دی

بچه ها کسی می دونه چرا تو سری NFS ماشین Ferrari وجود خارجی نداره؟:|
آخر باری که تو NFS با Ferrari روندم NFS2 بودش که تو اونم جزو آشغالترین ماشیناش محسوب می شد.:-/

زحمت کشیدی:دی:دی:دی
من اصلا دسته وصل نمیکنم الان فقط یک فرمون وصله که ربطی به اون نداره
در ضمن اگه میخواستم با دسته بازی کنم که میرفتم توی XBOX بازی میکردم اصلا چرا PC بخرم؟؟؟

:دی

کلی زحمت کشیدم تا اون یه بیت شعر رو گفتم. الکی که نیست :d

بعدش انگار خوب نخوندی. ماوس رو هم گفتم جدا کن. تازه فرمون رو هم باید جدا کنی

اگه این روشها برات کار نداد و دو سه کرک مختلف بازی رو هم امتحان کردی و نشد باید منتظر پچی نامعلوم در آینده ای نامعلوم باشی :d

من 60 -70% بازی رو روی pc رفتم ولی میخوام برم برای دانشگاه و دیگه pc دم دستم نیست . میخواستم ببینم سیو هاش رو کجا ذخیره میکنه که ادامش رو با لپ تاپ برم...

یه کمکی بهمون بکنید:-)

کلی زحمت کشیدم تا اون یه بیت شعر رو گفتم. الکی که نیست :d

بعدش انگار خوب نخوندی. ماوس رو هم گفتم جدا کن. تازه فرمون رو هم باید جدا کنی

اگه این روشها برات کار نداد و دو سه کرک مختلف بازی رو هم امتحان کردی و نشد باید منتظر پچی نامعلوم در آینده ای نامعلوم باشی :d
اون موقعی که نصب کردم فرمونه وصل نبود
بعدشم یعنی هردفعه بخوام برم تو باید موس رو بکشم و وقتی بخوام بیام بیرون باید کامپلوترو رستارت کنم دیگه
به چه درد میخوره
به موس ربطی نداره

سلام دوستان میخواستم بدونم حقیقت داره که این بازی فقط رو ویندوز سون اجرا میشه یعنی هیچ راهی نیست بشه رو XP بازیش کرد اگر کسی میدونه ممنون میشم اگر جواب بده

سلام دوستان میخواستم بدونم حقیقت داره که این بازی فقط رو ویندوز سون اجرا میشه یعنی هیچ راهی نیست بشه رو XP بازیش کرد اگر کسی میدونه ممنون میشم اگر جواب بده
به واسطه ی انجینش فقط روی 7 و ویستا اجرا میشه !!
مثل بتلفیلد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or