PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

این بازی جزو کدوم سبکه؟ ماست وانتد و کربن یا شیفت و پرو استریت؟ از شیفت و پرو استریت خوشم نیومد.
هات پورسویت هم مثل شیفت بود؟ (من اینطور دیدم)
کامپیوتر قوی لازم نداره؟ هات پورسویت نسبت به شبفت سخت افزار ضعیفتری لازم داشت

این بازی جزو کدوم سبکه؟ ماست وانتد و کربن یا شیفت و پرو استریت؟ از شیفت و پرو استریت خوشم نیومد.
هات پورسویت هم مثل شیفت بود؟ (من اینطور دیدم)
کامپیوتر قوی لازم نداره؟ هات پورسویت نسبت به شبفت سخت افزار ضعیفتری لازم داشت
تو سبک Shift که نیست ، اما مثل most wanted هم نیست
پلیس داره ،اما بیشتر نمایشی هست . سالی یک بار راهت رو میبندن ، اونم طوری که به اندازه 2 تا ماشین فضای گریز داری
در کل یک NFS جدید با سبک و سیاق خاص خودش رو خواهید دید. ولی من به شخصه بخوام بگم بیشتر شبیه کدوم NFS هست ، میگم حال و هوای Hot Pursuit رو داره با محیطی طبیعی تر و زیبا تر .

تو سبک Shift که نیست ، اما مثل most wanted هم نیست
پلیس داره ،اما بیشتر نمایشی هست . سالی یک بار راهت رو میبندن ، اونم طوری که به اندازه 2 تا ماشین فضای گریز داری
در کل یک NFS جدید با سبک و سیاق خاص خودش رو خواهید دید. ولی من به شخصه بخوام بگم بیشتر شبیه کدوم NFS هست ، میگم حال و هوای Hot Pursuit رو داره با محیطی طبیعی تر و زیبا تر .
ولی اصلا به Hot Pursuit نمیرسه
HP خیلی خصوصیات داشت و هیجان بیشتری هم داشت و میشد هم پلیس باشی هم متهم و سلاح هم داشت ( EMP - jammer و ... ) اما این خیلی ساده هست
زیاد قشنگ نیست از نظر من

ولی اصلا به Hot Pursuit نمیرسه
HP خیلی خصوصیات داشت و هیجان بیشتری هم داشت و میشد هم پلیس باشی هم متهم و سلاح هم داشت ( EMP - jammer و ... ) اما این خیلی ساده هست
زیاد قشنگ نیست از نظر من
تا حدودی باهات موافقم . ولی در بعضی موارد Run رو بهتر از H.P می‌دونم
بودن همون سلاح ها (اگر چه هیجان و زیبایی بازی رو زیاد میکرد) گاهی باعث میشد اون حس NFS رو نداشته باشه . (ماشین جنگی شده بود)
از طرفی گرافیک محیط در RUN خیلی چشم نواز تر از H.P هست .
حالت داستانی RUN قبل از هر مسابقه ، بازی رو خیلی لذت بخش میکنه
و اینکه تا حدودی میشه ظاهر ماشین رو تغییر بدی

من هم بازی رو دیروز گرفتم و دو ساعت پیش هم تموم شد.
بازی همه‌ی انتظارات من رو برآورده کرد. چیزی که خیلی از بازی دوست داشتم نقشه‌های بازی و جاده‌هاش بود که زیبایی خاصی به بازی داده بودن و از این نظر به‌هیچ وجه بازی برام تکراری نشد.
هیجان بازی هم خوب بود به‌نظرم. دست‌فرمون ماشین‌ها هم روش خیلی کار شده بود و هر ماشین خصوصیات مخصوص به‌خودش رو داشت.
این روال داستانی که بازی داشت هم اون رو زیباتر کرده بود.
نمی‌شه گفت اینبار هم EA برای رفع تکلیف این بازی رو منتشر کرده. چون واقعاً روش کار شده بود.

درکل من شدیداً از این بازی لذت بردم، آخرین باری که NFS رو تا آخر بازی کردم و ازش لذت بردم در Carbon بود، ولی توی این بازی دوباره همون هیجان و لذت تکرار شد برام.

بازی همه‌ی انتظارات من رو برآورده کرد. چیزی که خیلی از بازی دوست داشتم نقشه‌های بازی و جاده‌هاش بود که زیبایی خاصی به بازی داده بودن و از این نظر به‌هیچ وجه بازی برام تکراری نشد.
هیجان بازی هم خوب بود به‌نظرم. دست‌فرمون ماشین‌ها هم روش خیلی کار شده بود و هر ماشین خصوصیات مخصوص به‌خودش رو داشت.
این روال داستانی که بازی داشت هم اون رو زیباتر کرده بود.
نمی‌شه گفت اینبار هم EA برای رفع تکلیف این بازی رو منتشر کرده. چون واقعاً روش کار شده بود.

درکل من شدیداً از این بازی لذت بردم،

دقیقا منم همین چیزا رو باید بگم
ولی واسم عجیبه که چرا ، خیلی هاااا از این بازی خوششون نیومد ؟

تا حدودی باهات موافقم . ولی در بعضی موارد Run رو بهتر از H.P می‌دونم
بودن همون سلاح ها (اگر چه هیجان و زیبایی بازی رو زیاد میکرد) گاهی باعث میشد اون حس NFS رو نداشته باشه . (ماشین جنگی شده بود)
از طرفی گرافیک محیط در RUN خیلی چشم نواز تر از H.P هست .
حالت داستانی RUN قبل از هر مسابقه ، بازی رو خیلی لذت بخش میکنه
و اینکه تا حدودی میشه ظاهر ماشین رو تغییر بدی
درسته ولی خیلی هیجان HP بیشتر بود
ولی بازم هر نسخه ای از نید رو با MW مقایسه کنی کم میاره
قبول داری؟؟

درسته ولی خیلی هیجان HP بیشتر بود
ولی بازم هر نسخه ای از نید رو با MW مقایسه کنی کم میاره
قبول داری؟؟
100%
من هر وقت در مورد NFS حرف زدم گفتم ، Only Most Wanted
اما قبل از اینکه H.P بیاد با عکس ها و دمو هایی که ازش دیدم (تو یکی از تاپیکهای همین انجمن) نوشتم که ممکنه این بازی جای M.W رو بگیره و بهترین بازی از این سری بشه
بعد از تموم کردن H.P اومدم و گفتم ، هنوز و احتمالا برای همیشه . Only Most Wanted
پ.ن : از اونجا که تایپیک در مورد RUN هست پست ما اسپم حساب نشه :d. هدف مقایسه بود.

داستان داره یا نه؟ هات پورسویت فکر کنم داستان نداشت.

میشه ماشین رو تیونیگ کرد؟ یکی از جذابیتهای nfs های قبلی همین تیونینگ و تغییرات ظاهری بود نمیدونم چرا ورش داشتن.

سیستم من athlon II x2 250 - radeon 4200 (onboard) هست میتونه این بازی رو اجرا کنه؟ هات پورسویت روی جزئیات کم و رزولوشن 1366 رو راحت اجرا میکرد. اما تو شیفت به تته پته می افتاد

داستان داره یا نه؟ هات پورسویت فکر کنم داستان نداشت.
میشه ماشین رو تیونیگ کرد؟ یکی از جذابیتهای nfs های قبلی همین تیونینگ و تغییرات ظاهری بود نمیدونم چرا ورش داشتن.
سیستم من athlon II x2 250 - radeon 4200 (onboard) هست میتونه این بازی رو اجرا کنه؟ هات پورسویت روی جزئیات کم و رزولوشن 1366 رو راحت اجرا میکرد. اما تو شیفت به تته پته می افتاد
1. داستان داره ، اما داستانش سر و ته نداره
2. Tuning که نمیشه گفت . موقع انتخاب هر ماشین چند تا Body مختلف هست که میتونید یکیش رو انتخاب کنید. اما جزئیات رو نمیتونید تغییر بدید.
3. نمی‌دونم.

از زمانی که این لوگوی نید فور اسپید درست شد.
ماشینا اسپورت نمیشن مثلا توی MW و underground ماشینا اسپورت میشدن ولی الا نمیشن
من عاضق اسپورت کردنم همین که نداره خیلی بده

بازی تو 6 ساعت تموم شد. دقیقا همین چیزیه که باید باشه! بیشتر از این تکراری میشه! واقعا تو یک کلمه این بازی خلاصه میشه واسه من و اونم "آدرنالین " ه! اگه به پیشینه بازی توجه نکینین و مقایسه نکنین فک می کنم همتون 6 ساعت لذت خالص رو تجربه می کنین. Recommended like hell!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or