PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

کسانی که مشکل گاز دارند کلا تنظیمات رو به این صورت بزارن مشکلات حل میشه برای گاز کلید 8 num برای ترمز و دنده عقب هم کلید 5 num برای چپ 4 num برای راست 6 num بقیه چیزها هم که سر جاشه. مدت ها بود دنبال همچین ترافیکی تو بازیهای اتومبیل رانی بودم لایی کشیدن لذت بخشه

سلام
آیا قرار هست برای حل مشکل کنترل کیبورد و جوی پد پچ بیاد؟

هیچ معلوم نیست. ولی با توجه به شماره های قبلی که برای همشون patch اومد, احتمالش زیاده که برای اینم بیاد
حالا مشکلت چیه؟ بگو شاید راه حلی براش باشه
اونجور که من فهمیدم با هر ورودی ای که میخوای بازی کنی, بهتره غیر از اون ورودی, تمام ورودی های دیگه رو از کامپیوتر جدا کنی
مثلا اگه میخوای با کیبورد بازی کنی, ماوس و گیم پد رو جدا کن یا
اگه میخوای با گیم پد بازی کنی, ماوس و کیبورد رو جدا کن
برای گیم پد میتونی از Xpadder هم استف کنی

این بازی چرا این جوریه؟؟ دیگه زیادی تخیلی شده!!!
داری با 300 تا میری، یه پورشه کاین میاد کنارت ، تق تق تیر میزنه!!! من موندم از کی تا حالا کاین 300 تا میره!!! تازه ازت سبقت میگیره میره!!!!
اون صحنه تعقیب با هلی کوپتر هم ترکیدم...
دنبال بن لادن هم می خواستن برن از این کار ها نمی کردن دیگه...
با هلی کوپتر افتادن تو خیابان، هر چی ماشین دیگه هست را می ترکونن!!! مگه دنبال کی هستین آخه؟ یه راننده خیابونیه دیگه، نه یه تروریست که بخواد برج 2 3 قلو بزنه!!!!

دوستانی که بازی رو بصورت اوریجینال تهیه کردن با مراجعه به سایت oldspice.ea.com سه ماشین و یک challenge جدید دریافت کنید.
قبلش به پروفایل خود در سایت EA بروید و کشور و زبان را آمریکا انتخاب کنید. یک فروند IP آمریکا هم لازم است.

کلافه شدم
نمیدونم شما هم به سختی بازی رو رد کردین؟؟؟
من روی ایزی هست ولی خودمو باید بکشم تا یک مرحله رد بشه مثلا STAGE 1 و 2 رو رد کردم توی 3 توی بیابود به 3 نفر آخری میبازم
این چه معنی داره هرچی گاز میدم ماشین مثل مرده ها راه میره تا ته دارم میگازم ولی بازم نمیتونم به ماشینا برسم این مشکل نیست؟؟دنده رو هم تا ته میبرم بالا!!!!یعنی چی؟؟
نسخه بلک باکس دارم عکر میکنم مشکل باشه یا مثلا رفتم STAGE 4 توی تاریکی میرسم به پمپ بنزین ماشینو عوض میکنم دیگه تا آخر گاز میدم حتی نزدیک ماشین آخری نمیشم
چه وضعشه من که ناراضیم

• Love
Reactions: BladeRunner
2 مرحله اول دوست داشتم دیگه بازی نکنم ولی کم کم بازی جذاب شد از وفتی که افتادی تو اتوبان میبینی که با یه بازی متفاوت طرف هستیم مراحل بعدی هم جذابتر. کنترل هم به نظرم خوبه ولی خوب بازی رو آسون کرده ماشین به سختی از جاده خارج میشه با اون سرعتهای بالا ولی ما انتظار شبیه ساز بودن رو نداریم پس بنظرم کنترل عالی هست. فقط من توی بازی دنبال آینه ماشین می گشتم تنها مشکل فکر کنم همین باشه. یه فیلم هم گرفتم دوستانی که بازی نکردن ببینن برن بازی رو بگیرن:d

8 مگ 4 دقیقه
DOWNLOAD

والا من دارم نرمال بازی می کنم چیز خاصی ندیدم که سخت باشه اگر وقتی باقی بود شاید یه دور دیگه روی درجه سخت برم ببینم چطوره
بابا من گیمر آماتوری نیستم ولی یا نسخه ی من هوششون بیشتره یا ماشینم دیر راه میره
الان میتونم به زحمت رد کنم ولی فقط یک جاش موندم
توی STAGE 3 وقتی نزدیکای آخر هست پوزیشنم 8 هست ولی این دو نفر بعد از اون پرش بزرگ اینقدر جلو میفتن که نمیشه بهشون رسید والا 200 بار رفتم اما ...
فهمیدی کجا رو میگم؟؟
همون مرحله ی اول Stage 3 که اولش یک قوطی آب ور میداره میخوره

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

میگم پچی نیومده واسه بازی شاید بهتر شد
میتونید این فایل رو برام آپلود کنید
200 کیلوبایت بیشتر نیست
G:\Program Files\Need for Speed The Run\Data\Win32\Loc\en.sb
لطفا

شما شاید با گاز مشکل دارید من که کلا جای دکمه ها رو عوض کردم ( بالا توضیح دادم )
اینم از فایل درخواستی
http://www.mediafire.com/?8d96a8yvo8qpg7i

به تاپیک مشکلات بازی مراجعه می کردید بهتر بود سریع دانلود کنید تا مدیران پاک نکردند:d
ممنون ولی فعلا که کسی جوابمو اونجا نداده اینجا 3 برابر بازدید داره

این بازی همون روال تکراری قبل رو داره یا عوض شده

نه باو داستان داره
یعنی یک نفر اومده
از نظر بعضیا جالبه ولی من ...
نمیتونم اصلا اول شم هرکاری میکنم
یک جوری میگی همونجوری هست یا روالش تغیر کرده انگار که مثلا ماست وانتد یا هات پورسوییت بازی های گندی بودن

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or