PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

منم با کنترل Logitech F710 مشکل دارم درضمن گیم اورجینال هم گرفتم و بدونه کرکه :(

شما هم دسته رو بکشید و کانفیگ مربوطه رو روی کیبورد امتحان کنید !
اگر کیبورد تنظیم شد ب درستی یعنی مشکل بازی هست با دسته !

درایور دسته رو هم بریزید بی ربط نیست

شما هم دسته رو بکشید و کانفیگ مربوطه رو روی کیبورد امتحان کنید !
اگر کیبورد تنظیم شد ب درستی یعنی مشکل بازی هست با دسته !

درایور دسته رو هم بریزید بی ربط نیست
کل این روش هارو تست کردم اما متاسفانه نه کیبرد و نه کنترل کار نمی کنه :(البته من از نسخه رلودد برای اوریجن استفاده میکنم شاید هم دلیلش همین باشه ;)

من یه مشکلی دارم تو بازی
Stage 2 هرچی گاز میدم سرعت ماشین از 140-150 بیشتر نمیشه و به بقیه ماشین ها نمیرسم ، در اواسط مسابقه هم از راه فرعی که میرم میتونم اول بشم ولی وقتی راه فرعی تمام میشه و به جاده اصلی برمیگردم دوباره همه ماشین ها ازم جلو میزنند.
چه جوری باید اول شد؟
ماشینم BMW هست.

جواب شما اینه که جوی پد رو بکشید !!
این بازی با جوی پد های قدیمی مچ نیست، اصلا نمیتونی تنظیم کنی کلید دسه و کیبورد رو 1

جوی پد رو کشیدم اما همون مشکل هست.
مثلا وقتی میخوام دکمه گاز دادن رو بزارم روی up هیچ تصویری جلوش نمیاد انگار که هیچ دکمه ای براش ست نمیشه!

به نظر من بازی ها دودسته هستن
1-تون بازی هایی که آدمو منتظر میزارن و وقتی میاد واقعا باهاش حال میکنیم(batman-cod-....... carbon)
2-اون دسته از بازیهایی که آدمو منتظر میزارن ولی وقتی میان آدمو واقعا نا امید میکنن از پولی که دادن و وقتی که گذاشتن(RUN-GO-.......)
RUN واقعا از گرافیک قشنگی برخورداره ولی فرمون ماشین ها به طرز نا امید کننده ای خشک و سفت شده
وقتی اول بازی AUDI میده بهت فک میکنی فقط همین اینجوریه ولی وقتی ماشین های دیگه رو هم امتحان میکنی میبینی همینجورین همشون
من با شلبی باید 5 دقیقه قبل از اینکه به پیچ برسم فرمونو بچرخونم تا یه پیچ بدون برخورد رو داشته باشم
به نظر من ارزش وقت گذاشتن نداره

دوستان من ی مشکلی دارم این هست که.

نمی تونم با دکمه های Keyboard جهت دار بازی کنم می خوام ماشین رو گاز بدم و حرکت کنم هر کاری می کنم رو دکمه سمت راست Up قرار نمی گیره مجبورم روی دکمه دیگه مانند A گاز رو قرار بدم ماشین حرکت کنه.

دوستان راه حلی دارند کمک کنند خسته شدم ماشین راه نمیره.

من یه مشکلی دارم تو بازی
Stage 2 هرچی گاز میدم سرعت ماشین از 140-150 بیشتر نمیشه و به بقیه ماشین ها نمیرسم ، در اواسط مسابقه هم از راه فرعی که میرم میتونم اول بشم ولی وقتی راه فرعی تمام میشه و به جاده اصلی برمیگردم دوباره همه ماشین ها ازم جلو میزنند.
چه جوری باید اول شد؟
ماشینم BMW هست.

نیترو بزن.و سعی کن برخورد نکنی با کناره ها!
من تا استیج 3 با بی ام و همه مسابقات رو می بردم!

من یه مشکلی دارم تو بازی
چه جوری باید اول شد؟
ماشینم BMW هست.
دوست من فکر کنم همه این مشکل گاز نخوردن ماشین رو داشته باشن من که بیشتر از 10 دقیقه نتونستم RUN رو تحمل کنم و پاکش کردم و دوباره hot persuit نصب کردم و عجب حالی میده با اینکه تکراریه! حیف اون 5 تا دی وی دی که که واسه Run حروم شد!

دوست من فکر کنم همه این مشکل گاز نخوردن ماشین رو داشته باشن من که بیشتر از 10 دقیقه نتونستم RUN رو تحمل کنم و پاکش کردم و دوباره hot persuit نصب کردم و عجب حالی میده با اینکه تکراریه! حیف اون 5 تا دی وی دی که که واسه Run حروم شد!
دقیقن !!! من تا نیویورک تحمل کردم! ولی دیگه اعصابم رو خورد کرد! پاکش کردم رفت . . . !!!

من از این سری (the run) لذت بردم.
واقعا جالب بود
وقتی بازی تموم شد تازه متوجه شدم که 3 تا ماشین بیشتر عوض نکردم:d

دوستانی که بازی نکردن بهشون پیشنهاد میکنم بازی کنن.
بازی از stage دو جذاب تر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or