PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

يه شيش ماه قحطي بازي بود.يه دفه اين ماه چرا هر چي بازي خوبه داره مياد؟
بابا من شبي 3 ساعت بيشتر وقت ندارم آخه :d
اين قضيه فرار و حركات بيرون از ماشين به نظر من اشتباهه.مگر اين كه واقعا چيز خوبي از آب در بيارن

ماشالله همه بازیا داره میشه 4 dvd خدا به خیر بگذرونه یعنی واقعا nfs تو این 4 dvd چی چپونده :D
آره واقعا. یه دفعه همه بازیها حجمشون شده بالای 12 گیگ.
جالبه که این اتفاق که برای سی دی افتاده بود ، قیمت دی وی دی متعادل شده بود اما الان بعد این همه سال همچنان بلوری گرونه و درایوش هم گرون.
راستی این NFS داستان داره ؟ شده شبیه بازی درایور ؟ چون من تریلرهاش رو دیدم انگار اینجوری بود.

بازی رو اجرا کردم.
:-& اومدن گاز رو کردن A ترمز رو Z رو کیبورد.
EA بازی های جدیدش مثل B*F3 یا NFS Run خیلی نور پردازی خوبی داره اما کلا این بازی که 10 دقیقه بازی کردن اصلا جالب نبود و خیلی چیز ها مصنوعی.

توی بخش اخبار بازی های یکی از کاربرام تاپیکی با موضوع این که سینگل بازی رو میسه 2 ساعته تموم کرد زده
از دوستان که بازی رو بازی کردن میخوساتم ببینم یعنی اینقدر مراحل راحت ان که میشه اینقدر زود تمومش کرد؟؟؟

اینم تاپیکی که در موردش گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or