ایا بخش سینگل Need For Speed: The Run فقط دو ساعت است ؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بله این حقیقت دارد .شما می توانید بخش single player این بازی رو تنها در 2 ساعت به پایان برسانید این گزارش reports است
ان ها بر روی این بازی سه سال کار کردند و اگر فقط 2 ساعت بخش سینگل این بازی باشد بهتر است اگر بازی را خریده اید
پولتان را پس بگیرید چون ارزش 60 دلار را ندارد
مثل این که اعضای ان فروم توانسته اند در 14 دقیقه مرحله اول را رد کنند و بازی در کل 10 مرحله دارد
نظر شما چیست؟ایا ea تمرکز خود را بر روی بخش mp گذاشته است ؟

• Like
Reactions: Mr.Death
ان ها بر روی این بازی سه سال کار کردند
:arrowd:
شما می توانید بخش single player این بازی رو تنها در 2 ساعت به پایان برسانید
مثل این که اعضای ان فروم توانسته اند در 14 دقیقه مرحله اول را رد کنند و بازی در کل 10 مرحله دارد
xuqln45uo46l9c2f8o9.gif

• Like
Reactions: ASYLUM MANAGER
=))

خدایی این EA چی فک کرده!؟مردم رو یابو فرض کرده یا چی!؟
اون یکی بازیه قبلی رو روش رنگ و لعاب جدید میریزه میکنه تو پاچه مردم این یکی بازی میده بیرون که فقط 2 ساعت!=)) زمان میبره بازیش!

سر گردنه شده متاسفانه هنر هشتم!

باو وقتی بازی آر پی جی رو تو نیم ساعت میرن بازم این چیزا واستون عجیبه ؟ خوبه همین 2 روز پیش یکی رکورد زده بود آنچرتد رو2 ساعته رفته بود... . اینم مثل همون اگه عادی بازی کنید یه همچین چیزی غیر ممکنه تقریبا.

=))

خدایی این EA چی فک کرده!؟مردم رو یابو فرض کرده یا چی!؟
اون یکی بازیه قبلی رو روش رنگ و لعاب جدید میریزه میکنه تو پاچه مردم این یکی بازی میده بیرون که فقط 2 ساعت!=)) زمان میبره بازیش!

سر گردنه شده متاسفانه هنر هشتم!
بعدا این اکتیویژن چی فکر کرده ؟! :d
نمیزارین در مورد بحث ، بحث کنیم دیگه:d

هر چمند من عاشق این بازی هستم، ولی اگه بخش سینگل 2 ساعت باشه، اون وقت خاک بر سر EA که رسما گند زد به کل اعتبار nfs.
من موندم چرا نسخه pc حجمش 17 گیگ هست؟:-/

بابا اینا سره هوا حرف زدن حالا میگم چطوری ...
گفتن که مرحله ی اول 14 دقیقه است و کل مراحل 10 مرحله هست
امدن این کارو کردن
14x10=140
140/60=2.33
اخه مگه ممکنه که 2 ساعت باشه بعدش کی اینا فهمیدن که از سه سال قبل داشتن روش کار میکردن!!!!

دوستان بزارید بازی بیاد , بازی کنید اگه 2 ساعت بود اون موقه بیائید از بازی بد بگید. این عمل زود قضاوت کردن است. در ضمن خارجی ها همشون cheat دارن :دی بازیو سریع میرن تا آخر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or