PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

برای من NFS نبود NFS برای من خلاصه میشه تو هیجان تعقیب گریز پخش آدرنالین تو خون گرفتن Bounty چپ کردن پلیس ها آرادی عمل اینا تو شیفت بود؟
درسته بازی ها ژانر عوض میکنن ولی نه این که تو سال یه ژانر بدن ببین بده دوباره برگردن سراغ قبلی!
همین تعقیب گریز پلیسی که داری می گی از MW به بعد توی سری معرفی شد و قبلش اصلا چنین چیزی وجود نداشت. یعنی حتی همین MW هم یه تغییرات اساسی توی سری بوجود آورد. با شیفت یه سری تقریبا مرده دوباره زنده شد و EA بهترین حرکت ممکن رو انجام داد همون کاری که تمامی شرکت ها برای زنده نگه داشتن فرنچایزشون انجام میدن. ریبوت کردن یا تغییر اساسی مثل تغییر ژانر که EA حتی یه کار بهتر انجام داد و سبک قدیمی سری رو هم حفظ کرد که طرفدارهای قدیمی رو هم راضی نگه داره. البته بازم می گم شیفت هنوز هم همون لذت های ارکید گونه شماره های قبل رو تا حدودی داره ولی توی یه فرم حرفه ای تر. هیجان و بالا رفتن آدرنالین هم توی شیفت هست. شما یه دور یه ترک های شب رو بری متوجه این موضوع میشی. البته انتظاری از افرادی که فقط توی بازی های ریسینگ گاز میدن تا به پایان مسابفه میرسن نیست که از شیفت خوششون بیاد چون لذت شیفت توی دنده عوض کردن دستیش هست و دائما باید ترمز بگیری یا معکوس بزنی که این کارها برای یه ارکید باز چندان جذاب نیست ولی یه عاشق ریسینگ ازش لذت زیادی میبره

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا بعضی ها عادت کردند هنوز باز ی نیامده بزنن تو سرش بزارید بیاد اگه بد بود ایراداش بگیرید بعد بگید بد بوده ;)
من دمو را رو کنسول رفتم چیز بدی توش ندیدیم به هیچ وجع اتفاقا خیلی هم خوب بود !!!!!!!!!!!!!!!!
بابا کی می خواهی بفهمید بازی های ماشین سواری تو gtو forzaخلاصه نمیشه

• Like
Reactions: Troy_ali
همین تعقیب گریز پلیسی که داری می گی از MW به بعد توی سری معرفی شد و قبلش اصلا چنین چیزی وجود نداشت. یعنی حتی همین MW هم یه تغییرات اساسی توی سری بوجود آورد. با شیفت یه سری تقریبا مرده دوباره زنده شد و EA بهترین حرکت ممکن رو انجام داد همون کاری که تمامی شرکت ها برای زنده نگه داشتن فرنچایزشون انجام میدن. ریبوت کردن یا تغییر اساسی مثل تغییر ژانر که EA حتی یه کار بهتر انجام داد و سبک قدیمی سری رو هم حفظ کرد که طرفدارهای قدیمی رو هم راضی نگه داره. البته بازم می گم شیفت هنوز هم همون لذت های ارکید گونه شماره های قبل رو تا حدودی داره ولی توی یه فرم حرفه ای تر. هیجان و بالا رفتن آدرنالین هم توی شیفت هست. شما یه دور یه ترک های شب رو بری متوجه این موضوع میشی. البته انتظاری از افرادی که فقط توی بازی های ریسینگ گاز میدن تا به پایان مسابفه میرسن نیست که از شیفت خوششون بیاد چون لذت شیفت توی دنده عوض کردن دستیش هست و دائما باید ترمز بگیری یا معکوس بزنی که این کارها برای یه ارکید باز چندان جذاب نیست ولی یه عاشق ریسینگ ازش لذت زیادی میبره
کاری به NFS های قبل ندارم با این که همشون رو بازی کردم و باهاشون خاطره دارم من نظرم رو گفتم اوج NFS تو MW بود یه بازی ریسینگ که از هر لحاظ کامل بود هنوز هم هنوزه مولتی بازی طرفداران بی شماری به سرور ها میشکه.
تغییر هم خوبه و واجب هست برای پیشرفت یه بازی ولی در صورتی که ماهیت بازی حفظ کنه من موندم این EA چه طوری بعد Underground و MW که از هر جهت عالی بودن یه دفعه بازی کشید به پیست! عالم آدم هم میدونن موفق نبوده.
بعد من که نگفتم از شیفت بدم میاد گفتم یه بازی عالی هست! و خیلی دوستش داشتم بازی رو فول هم تموم کردم ولی NFS قبولش ندارم دیگه چی کار کنم:d
در مورد آدرنالین هم کاری که MW باهات میکنه هیچ ریسینگی نمیتونه بکنه با 200 کیلومتر سرعت 8 تا Cops دنبالت راهتو میبندن میکوبی به سدشون... :d

کاری به NFS های قبل ندارم با این که همشون رو بازی کردم و باهاشون خاطره دارم من نظرم رو گفتم اوج NFS تو MW بود یه بازی ریسینگ که از هر لحاظ کامل بود هنوز هم هنوزه مولتی بازی طرفداران بی شماری به سرور ها میشکه.
تغییر هم خوبه و واجب هست برای پیشرفت یه بازی ولی در صورتی که ماهیت بازی حفظ کنه من موندم این EA چه طوری بعد Underground و MW که از هر جهت عالی بودن یه دفعه بازی کشید به پیست! عالم آدم هم میدونن موفق نبوده.
بعد من که نگفتم از شیفت بدم میاد گفتم یه بازی عالی هست! و خیلی دوستش داشتم بازی رو فول هم تموم کردم ولی NFS قبولش ندارم دیگه چی کار کنم:d
در مورد آدرنالین هم کاری که MW باهات میکنه هیچ ریسینگی نمیتونه بکنه با 200 کیلومتر سرعت 8 تا Cops دنبالت راهتو میبندن میکوبی به سدشون... :d
منم با ایشون موافقم! شیفت بازی خوبی بود و اصلاً عالی بود! ولی نباید اسم NFS روش بود! به هر حال کاملاً از نظر من درسته که MW اوج این سری بود
اون قسمت آخرش هم فکر کن ماشینت هم یه چیز مثه آستون مارتین باشه!!! وااااااااای...
ولی کلاً فکر نمیکنید کمی داریم از بحث اصلیه تاپیک خارج میشیم؟! کسی عکسی خبری چیزی از این شماره پیدا نکرد :-/ :(

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

من دمو را رو کنسول رفتم چیز بدی توش ندیدیم به هیچ وجع اتفاقا خیلی هم خوب بود !!!!!!!!!!!!!!!!
باز جایه امید داره که یکی تعریف کرد... ما که نتونستیم بازی کنیم! اوونایی که بازی کردن نظر بدن تا هم تاپیک پا برجا بمونه هم ما هم این وسط یه چیزایی دستگیرمون شه...
البته فقط پیشنهاد بودا...

• Like
Reactions: hosein me
من دموش رو بازی کردم اما بهم حال نداد یعنی هیجان خاصی نداشت فیزیکشم اصلا به دلم نشست انگار ماشین فضایی می روندی

البته شاید با نسخه ی اصلی حال کنم چون دمو همیشه اون چیزی نیست که ادم فکر می کنه ممکنه بهتر باشه ممکنه بدتر به هر حال تا الان با بلک باکس حال کردم امیدوارم این بار گند نزنه

• Like
Reactions: hosein me
فقط از ماشین پیاده نمیشد که حالا میشه :-/
دیگه چی میخواید :-/
بازی رو ترکوندن :-/
امیدوارم خوب از آب در بیاد :-/

حالا به نظر شما از ماشين پياده شدن امتيازه؟ :-/
همون درايور كه از ماشين پياده شد كافي بود ... دوباره سواره ماشينش كردن گفتن نمي خواد پياده شي :d
من هم اميدوارم بازي خوبي از آب در بياد

اخه از ماشین پیاده شه چیکار کنه ؟؟؟
بازی ریسینگه ؟
موست وانتد مگه پیاده میشد؟ اندرگراند؟ کربن :wallbash:
نه عزیزم! اشتب نکن
این واسه وقتی هست که Busted بشی! مگه آندرگراند پلیس داشت :-/ :دی
درضمن تو موست وانتد یادت باشه بعد از Busted شدن یه دمو نشون میداد که طرف پیاده میشه و میخواد فر بده پلیسا رو! حالا اینا این قسمت هم به گیم پلی اضافه کردن دیگه... خوبه! یه کم فکر کن! اینم یه جور ریس میشه دیگه! اونم آرکید :دی
فقط امیدوارم که بتونن گیم پلی این قسمت رو خوب در بیارن :( :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or