PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

بازیه جالبی بود به نظر چند نسخه آخر NFS داره اونو به دوران اوجش بر میگردونه
ولی یه چیزش خیلی رو مخ بود یارو از روی ساختمون پرید اون همه ارتفاع تا برسه به زمین وقتی خورد زمین بدون هیچ مشکلی به راهش ادامه داد و از روی شیربونی افتاد و لبه پله استراری رو گرفت و باز هم چیزیش نشد،درسته بازی تخیلیه ولی تو دنیای واقعی این اتفاقها آدم رو نکشه حداقل میتونه یه دستی پایی چیزیرو بشکونه....این طور نیست؟

ویرایش:

دوستانی که میگن NFS Hot Pursuit خوب نبود یا این بازی مثل NFS:HP نشه میشه بگن کجای HP مشکل داشت؟

آخرین ویرایش:
موافقم .نید فور اسپید به معنی واقعی یعنی همون ارکید. امیدوارم مثل هات پورسویت نشه .
پورسویت چیزی از خودش تقریبا کم نذاشت فن های NFS نباید همچین حرفی بزنند بالاخره بهتر از شیفت بودش! بازم ببینم Nfs میتونه دوباره اسمشو مثل سال پیش زنده کنه

پورسویت چیزی از خودش تقریبا کم نذاشت فن های NFS نباید همچین حرفی بزنند بالاخره بهتر از شیفت بودش! بازم ببینم Nfs میتونه دوباره اسمشو مثل سال پیش زنده کنه
من که امیدوارم و به نظر منم هات پورسیوت سری NFS رو دوباره زنده کرد! شیفت یک و دو کلا در حد NFS نبودند.

دوستانی که میگن شیفت ضعیف بود براشون متاسفم
من نمیخواد الکی هایو هوی کنم من الان 25 سالمه از بچیگی گیمر بودم هر کنسولی که فکر کنید. نیدفور اسپید رو همه شمارهاش با همه کنسول بازی کردم . تو همه سری نیدفور اسپیدها شماره 5 که اختصاصی پورشه بود فوق العاده بود.
شیفت 2 به نظر واقعا زیبا بود. آدم لذت میبرد از بازیش. همه ماشین ها خودشون بودن از صدا کنترل مشصات. گرافیک هم فوق العاده بود. دوستانی که دنباله داستان هستند برن درایور بازی کنند یا جی تی ای.
کسایی اینجا هست که شیفت 2 رو بیشتر 40% بازی کرده باشه و بگه قشنگ نیست؟؟؟
اگه میگه نیست با دلیل بگه!

دوستانی که میگن شیفت ضعیف بود براشون متاسفم
من نمیخواد الکی هایو هوی کنم من الان 25 سالمه از بچیگی گیمر بودم هر کنسولی که فکر کنید. نیدفور اسپید رو همه شمارهاش با همه کنسول بازی کردم . تو همه سری نیدفور اسپیدها شماره 5 که اختصاصی پورشه بود فوق العاده بود.
شیفت 2 به نظر واقعا زیبا بود. آدم لذت میبرد از بازیش. همه ماشین ها خودشون بودن از صدا کنترل مشصات. گرافیک هم فوق العاده بود. دوستانی که دنباله داستان هستند برن درایور بازی کنند یا جی تی ای.
کسایی اینجا هست که شیفت 2 رو بیشتر 40% بازی کرده باشه و بگه قشنگ نیست؟؟؟
اگه میگه نیست با دلیل بگه!
شیفت 1 و 2 رو بیش از 1 هفته من نتونستم تحمل کنم،شیفت 1 رو هم 50-60% رفتم بعد پاکش کردم...کلا خیلی درگیر بازی نمیشدم،خیلی برام مهم نمیشد که 10% برم یا 100%،در کل این نظر منه، و قبول دارم که از لحاظ فنی خیلی سطح بالایی داشت ولی باید این رو هم قبول کنیم سیمولیشن صرف گاهی اوقات خسته کننده میشه!
با این حال به نظر شما احترام خاصی قائلم.

• Like
Reactions: rainman_8506
تو این عکس ها نورپردازی و همچنین طراحی ماشین ها عالی به نظر میرسه ، جاده و Maps هم نشان از حالتی از بازی شبیه و یادی از Most Wanted میده .
امیدوارم مثل MW هم قابلیت فول از Sporting و Tuning ماشین رو به صورت کامل داشته باشه .

اون hot pursuit که اصلا نیازی به یاد گرفتن DRIFT نداشت و همینجوری تو پیچ خیلی خیلی راحت Drift میشد بکنی ، این نسخه جاده هاش حالت hp داره اما حال و هوای mw ، امیدوارم مثل hp حالت race و free ride ـش جدا نباشه و sporting , tuning ـش و همچنین racing و free ride ـش مثل MW توی یه شهر کامل باشه ، من هنوز MW بازی میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or