patcher میگوید:مسدود کردن بازی ها به نفع سونی نخواهد بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Satan1992

کاربر سایت
20120329ps4.jpg

اگه مطلع باشید بچه ها خبری تو سایت بازی سنتر گداشتن که اسم رمز کنسول بعدی سونی رو میگه،همچنین تو خبر بود که سونی میخواد کارهایی انجام بده که
بازیهای کنسول بعدیش بصورت دیجیتالی عرضه بشن و اینکه بازی های دسته دوم رو بشناسه و هم اینکه کنسول برای اجرای بازیها بخواد به شبکه psn وصل شه.حالا یکی از تحلیگرا اومده و از مشکلاتی که انجام این کارا میتونه به همراه داشته باشه گفته، در ادامه سخنان آقای patcher رو می بینید:

((این کار سونی میتونه عواقب وخیمی برای سونی و پلتفرمش داشته باشه،من چند دلیل دارم که همین دلایل شاید باعث بشن که سونی در تصمیم گیریش دچار شک و تردید بشه. با این کار دو شرکت Activision و Ea دچار ضرر میشن و همچنین این کار ضربه بزرگی به Gamespot و فروشگاهاش میزنه.اگه سونی این کار رو انجام بده Gamespot پلتفرم سونی رو نمی فروشه و این کار باعث میشه که فروش کنسول با مشکل روبه رو شه.

اگر این چنین کاری انجام بگیره، مایکروسافت و نیتندو هم باید به سمت این طرح بیان، چون اگر یکی این کار رو انجام بده و دیگران انجام ندن باعث میشه فروش یکی از اونها در مغازه ها به خطر بیفتد.

به همین دلیل آقای patcher این کار رو احمقانه میبینه و میگه یا باید هیچکدوم این کار رو نکنند یا همه با هم انجامش بدن.

این فقط حرف آقای patcher نیست بلکه تحلیل گرهای دیگر نیز میگن با این کار بازار بازی ها به خطر میفتد.

منبع

Last edited by a moderator:
actually blocking used games not just games !
درباره بازیهای دسته دومه خبرش.

کلا جواب خبر قبلی رو داده.هم درباره بازیهای دسته دومه و هم مشکلاتی که عرضه دیجیتال بازی ها داره و هم اینکه اگه برای اجراشون به psn وصل شی.

تیتر خبر رو چک کن

آخرین ویرایش:
جدیدیترین خبر از بازیassassin's creed3:بازی assassin's creed3 برای پلتفرم pc از صفحه کلید و ماوس پشتیبانی نمیکند بلکه این بازی رو باید با کنترلر یا همون دسته

بازی انجام داد

عزیز جان گفته که پیشنهاد می کنیم با کنترلر بازی کنین نگفته حتما .

عزیز جان گفته که پیشنهاد می کنیم با کنترلر بازی کنین نگفته حتما .

راست میگی گفته بهتره با کنترلر بازیش کنید;)

---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

actually blocking used games not just games !
درباره بازیهای دسته دومه خبرش.

کلا جواب خبر قبلی رو داده.هم درباره بازیهای دسته دومه و هم مشکلاتی که عرضه دیجیتال بازی ها داره و هم اینکه اگه برای اجراشون به psn وصل شی.

Ubisoft Recommends gamepad for assassins creed 3 Pc
نگفتن کلا ساپورت نمیکنن :دی
ولی‌ زیاد رو کنترل با کیبورد و ماوس تمرکز نمیکنن، بیشتر رو روان بودنGameplay باGamepad کار می‌کنن.
استاد خبر رو تصحیح کردم،حالا لازم نیست تا فردا اسپم بدین و اینو تکرار کنید.یکی از بچه ها گفت رفتم خبر رو خوندم ودیدم اشتباه متوجه شدم.
دقت کنین یه دقیقه بعد پست خودتون دادم اینو، ندیدم پست شمارو موقع پست دادن

آخرین ویرایش:
Ubisoft Recommends gamepad for assassins creed 3 Pc
نگفتن کلا ساپورت نمیکنن :دی
ولی‌ زیاد رو کنترل با کیبورد و ماوس تمرکز نمیکنن، بیشتر رو روان بودنGameplay باGamepad کار می‌کنن.

استاد خبر رو تصحیح کردم،حالا لازم نیست تا فردا اسپم بدین و اینو تکرار کنید.یکی از بچه ها گفت رفتم خبر رو خوندم ودیدم اشتباه متوجه شدم.

با این کار دو شرکت Activision و Ea دچار ضرر میشن و همچنین این کار ضربه بزرگی به Gamespot و فروشگاهاش میزنه.اگه سونی این کار رو انجام بده Gamespot پلتفرم سونی
Gamestop :دی.
درضمن Gamershell جان برای هر خبر یه تاپیک جدید بزن.

دو شرکت Activision و Ea دچار ضرر میشن
یعنی چی ؟؟ بازی EA رو بزاری میگه باید پول بدی از اون پولم n قدر میره واسه سونی m قدر میره واسه EA دیگه چه ضرری ؟
البته ممکنه فروش کم شه . بستگی به XBoX New داره . اینم شایعس ! استاد پچر باز هم اظهار نظر فرموندند ! این حرف نزنه سنگین تره ! من خودم از این یارو مشاوره عمرا بگیرم اومده واسه سونی شماوره میده :دی

همچنین این کار باعث میشه که مایکروسافت و نینتندو طرح و برنامه جدیدی برای پردازنده هاشون اجرا کنند.چون اگر یکی این کار رو انجام بده و دیگران انجام ندن باعث میشه

فروش یکی از اونها در مغازه ها به خطر بیفتد.
WHAT؟!!!! عزیز این چه جور ترجمه ای دیگه. کجای متن اصلی شما پردازنده می بینید؟ گفته که اگه قرار اینچنین کاری انجا بشه یا باید همشون باهم انجام بدن نه کلا انجام ندن چون اگه فقط یکیشون این کار رو بکنه فروشش لطمه میخوره. پس اگر یکیشون این کار رو انجام بده خیلی احمقه و اگه همشون انجام بدن خیلی نامردی و شیطانیه.
“It isn’t really in Sony’s or Microsoft’s best interests to block used games,” he said.
این تیکه هم کلا ترجمه نشده.

جدیدیترین خبر از بازیassassin's creed3:بازی assassin's creed3 برای پلتفرم pc از کنترلر یا همون دسته

بازی پشتیبانی میکند و آقای Alex Hutchinson پیشنهاد میکنه که بازی رو با کنترلر انجام بدید. . چون خبر کوتاه بود نخواستم براش تاپیک جداگانه بزنم.واینجام گذاشتمش چون دوس داشتم پی سی بازها این خبر رو ببینن.
خواهشن خبر های دیگه هم رو توی یه خبر دیگه جا ندین.

با این شرایط الان باید تاپیک شما قفل بشه. اما فقل نمیکنم و پستتون رو ویرایش می کنم. دفعه بعد کمی دقت کنید.

فقط 2 حالت پیش میاد همون جور که در منبع خبر اومده
اگر یکی از انها انجام دهد کاری احمقانه کرده و اگر همه انها انجام دهند کاریست شیطانی !

خبر رسما شهید شده
گفته که اگه اینکار انجام بشه EA و اکتیویژن یه مقدار کم سود می کنن ولی گیم استاپ کلی این وسط ضرر می کنه و برای همین اگه سونی اینکار رو انجام بده گیم استاپ از فروش کنسولش صرف نظر می کنه و فروش PS4 از اینرو ضرر می بینه

In typically entertaining Pachter style, he expressed his doubts that any of the three companies “are stupid enough to do this unilaterally” or “evil enough to do it together”.
اینجا هم گفته که من شک دارم که این سه کمپانی اینقدر احمق باشن که دست به این کار بزنن و یا به این اندازه شرور باشن که بخوان همه با هم این سیاست رو در پیش بگیرن.
Other analysts echoed Pachter’s sentiments that the used game market is under threat just yet.
این قسمت هم داره در مورد تحیل گرای دیگه نمونش من :دی صحبت می کنه که توی اون یکی تاپیک چنین عقیده ای در مورد این کار احمقانه داشتم :دی
:| خاک بر سر سونی
دیگه اگه این قفل های مسخره آنتی یوزد ها بیاد وسط به نظر من به فروش اصلی بازی هم ضربه میزنه چون کسایی که قصد فروش دارن هم دیگه بازی ها رو مثل قبل نمی خرن چون بعدا نمی تونن بفروشن :|

:دی

این سونی برای پی اس3 هم میخواست کاری کنه که هر بازی فقط روی یه پی اس 3 بیاد.ولی این کار رو نکرد چون خودشم میدونه خیلیها از بازیهای کرایه ای استفاده میکنن و با این کار فروشش کنسولش میاد پایین.الان هم هیچ کاری نمیکنه.

اولا سوني تنها نميخواد اين طرحو اجرا كنه مايكرو هم ميخواد
دوما الان كاري كرده كه نفر دوم كه بازيو ميگيره تروفي نگيره به Gamespot و بقيه فروشگاهها ضربه نزده؟

خبر رسما شهید شده
گفته که اگه اینکار انجام بشه EA و اکتیویژن یه مقدار کم سود می کنن ولی گیم استاپ کلی این وسط ضرر می کنه و برای همین اگه سونی اینکار رو انجام بده گیم استاپ از فروش کنسولش صرف نظر می کنه و فروش PS4 از اینرو ضرر می بینه

اینجا هم گفته که من شک دارم که این سه کمپانی اینقدر احمق باشن که دست به این کار بزنن و یا به این اندازه شرور باشن که بخوان همه با هم این سیاست رو در پیش بگیرن.

این قسمت هم داره در مورد تحیل گرای دیگه نمونش من :دی صحبت می کنه که توی اون یکی تاپیک چنین عقیده ای در مورد این کار احمقانه داشتم :دی
در تکمیل صحبتهات هم بگم این قسمت رو Wedbush Morgan گفته نه Patcher
این کار سونی میتونه عواقب وخیمی برای سونی و پلتفرمش داشته باشه،من چند دلیل دارم که همین دلایل شاید باعث بشن که سونی در تصمیم گیریش دچار شک و تردید بشه. با این کار دو شرکت Activision و Ea دچار ضرر میشن و همچنین این کار ضربه بزرگی به Gamespot و فروشگاهاش میزنه.اگه سونی این کار رو انجام بده Gamespot پلتفرم سونی رو نمی فروشه و این کار باعث میشه که فروش کنسول با مشکل روبه رو شه.

هیچ وقت برای شروع یک چیز تازه نباید محدودیت گذاشت وگرنه استقبال ازش کم میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or