patcher میگوید:مسدود کردن بازی ها به نفع سونی نخواهد بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Satan1992

کاربر سایت
20120329ps4.jpg

اگه مطلع باشید بچه ها خبری تو سایت بازی سنتر گداشتن که اسم رمز کنسول بعدی سونی رو میگه،همچنین تو خبر بود که سونی میخواد کارهایی انجام بده که
بازیهای کنسول بعدیش بصورت دیجیتالی عرضه بشن و اینکه بازی های دسته دوم رو بشناسه و هم اینکه کنسول برای اجرای بازیها بخواد به شبکه psn وصل شه.حالا یکی از تحلیگرا اومده و از مشکلاتی که انجام این کارا میتونه به همراه داشته باشه گفته، در ادامه سخنان آقای patcher رو می بینید:

((این کار سونی میتونه عواقب وخیمی برای سونی و پلتفرمش داشته باشه،من چند دلیل دارم که همین دلایل شاید باعث بشن که سونی در تصمیم گیریش دچار شک و تردید بشه. با این کار دو شرکت Activision و Ea دچار ضرر میشن و همچنین این کار ضربه بزرگی به Gamespot و فروشگاهاش میزنه.اگه سونی این کار رو انجام بده Gamespot پلتفرم سونی رو نمی فروشه و این کار باعث میشه که فروش کنسول با مشکل روبه رو شه.

اگر این چنین کاری انجام بگیره، مایکروسافت و نیتندو هم باید به سمت این طرح بیان، چون اگر یکی این کار رو انجام بده و دیگران انجام ندن باعث میشه فروش یکی از اونها در مغازه ها به خطر بیفتد.

به همین دلیل آقای patcher این کار رو احمقانه میبینه و میگه یا باید هیچکدوم این کار رو نکنند یا همه با هم انجامش بدن.

این فقط حرف آقای patcher نیست بلکه تحلیل گرهای دیگر نیز میگن با این کار بازار بازی ها به خطر میفتد.

منبع

Last edited by a moderator:
نمیدونم چرا جز VG جای دیگه اسمی ازش نمیبینم ! فقط همین یه سایت راهش میده برا نظریه دادن ;))
خدا نکنه روزی صنعت گیم به کل بیافته دست این !

اقا من یه چیز بگم شاید زیاد ربط نداشته باشه :d این اسمش Pachter هست و پکتر خونده میشه نه پچر ... چند صدبار دیدم دوستان تو تاپیک های مختلف اشتباه تلفظ میکنن :d

به نظرم سونی هیچوقت این کار رو نخواهد کرد ، نه سونی و نه مایکرو و نینتندو این ریسک رو نمیکنن !

یه مساله ای که کسی توجه نمیکنه اینه که شاید در عوض قیمت بازی ها رو کم تر کنند ؟ مثلاً به جای 59 دلار بکنن 39 دلار مثلاً

یه مساله ای که کسی توجه نمیکنه اینه که شاید در عوض قیمت بازی ها رو کم تر کنند ؟ مثلاً به جای 59 دلار بکنن 39 دلار مثلاً
باید دعا کنیم 69 نشه ! :دی

چه فرقی به حال ما داره؟ :-/ اینجا بازی 40 دلاری و 50 دلاری و 60 دلاری همشون به یه قیمت فروخته میشن :biggrin1:
اون که آره ! :دی تازه هرچی بازی عتیقه تر و درپیت تر باشه ، با صفات جالبی مثل آرشیوی و گنجینه گرانبها و ... ازش یاد میشه و قیمتش بالاتر میره ! :دی

مثل تمام محصولات ماکروسافت , کنسول نسل بعدیش هم از همین الان برای ما کپی خور شدست >:d<
حالا ما دیسک کپی نو می خریم , دست اول باشه ;;)

چه فرقی به حال ما داره؟ :-/ اینجا بازی 40 دلاری و 50 دلاری و 60 دلاری همشون به یه قیمت فروخته میشن :دی
اینا وقتی بازی 39$ رو میفروشن 90 تومن پس بازی 70$ با قیمت بیشتر عرضه میشه :دی. بعد نوع و اسم و پیشینه و فن بیس بازی تاثیر مستقیم داره روی قیمت :دی.

از تمام دوستانی که در ترجمه خبر کمکم کردن تشکر میکنم،همچنین از دوستان معذرت میخوام اگه خبر رو دقیق ترجمه نکردم.تقصیر خودم بود عجله ای ترجمش کردم.دیگه از این بی نظمی ها در ترجمه ام مشاهده نمیشه.

هیچ وقت برای شروع یک چیز تازه نباید محدودیت گذاشت وگرنه استقبال ازش کم میشه

این دیگه اسمش محدودیت نیست!!

هر چند به نظرم شایعه ست،اما اگه این اتفاق بیفته دست کمی از دزدی نداره. . .online Pass بازیها هنوز قابل هضم نیست!

این تحلیلگر چیزهای زیادی گفته که هیچ کدومش به واقعیت تبدیل نشده.جز تعداد کمی؟

نه خب اونو مثال زدم :d ، منظورم اینه که شاید سونی بازی هاش رو ارزون تر از مثلاً مایکروسافتی که این سیستم رو اجرا نمیکنه بفروشه
کی سونی ؟! الان سر قیمت بازی های ویتا گیمرها شاکیند اخه چرا بازی های کنسول دستی با کنسول خانگی یک قیمت باشند ؟

کی سونی ؟! الان سر قیمت بازی های ویتا گیمرها شاکیند اخه چرا بازی های کنسول دستی با کنسول خانگی یک قیمت باشند ؟

کدام گیمر ها ایرانی ها یا خارجی ها ؟این خیلی مهمه به خاطر این که بعضی ها همین جا 10 هزار تومان پول بازی رو هم خیلی میدونن چه برسه به 70-80 هزار تومان که اون وقت هستش بقیه میشن ..... اون ها میشن .... .

یک مشکل دیگه هم هستش این وسط از کی 39 دلار با 59 دلار یکی هستش ؟ گذینه بعدی هم این هستش که قیمت بازی های 3DS هم به همین منوال هستش یعنی مختص PS VITA نیست فقط این قیمت 39 دلاری .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or