patcher میگوید:مسدود کردن بازی ها به نفع سونی نخواهد بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Satan1992

کاربر سایت
20120329ps4.jpg

اگه مطلع باشید بچه ها خبری تو سایت بازی سنتر گداشتن که اسم رمز کنسول بعدی سونی رو میگه،همچنین تو خبر بود که سونی میخواد کارهایی انجام بده که
بازیهای کنسول بعدیش بصورت دیجیتالی عرضه بشن و اینکه بازی های دسته دوم رو بشناسه و هم اینکه کنسول برای اجرای بازیها بخواد به شبکه psn وصل شه.حالا یکی از تحلیگرا اومده و از مشکلاتی که انجام این کارا میتونه به همراه داشته باشه گفته، در ادامه سخنان آقای patcher رو می بینید:

((این کار سونی میتونه عواقب وخیمی برای سونی و پلتفرمش داشته باشه،من چند دلیل دارم که همین دلایل شاید باعث بشن که سونی در تصمیم گیریش دچار شک و تردید بشه. با این کار دو شرکت Activision و Ea دچار ضرر میشن و همچنین این کار ضربه بزرگی به Gamespot و فروشگاهاش میزنه.اگه سونی این کار رو انجام بده Gamespot پلتفرم سونی رو نمی فروشه و این کار باعث میشه که فروش کنسول با مشکل روبه رو شه.

اگر این چنین کاری انجام بگیره، مایکروسافت و نیتندو هم باید به سمت این طرح بیان، چون اگر یکی این کار رو انجام بده و دیگران انجام ندن باعث میشه فروش یکی از اونها در مغازه ها به خطر بیفتد.

به همین دلیل آقای patcher این کار رو احمقانه میبینه و میگه یا باید هیچکدوم این کار رو نکنند یا همه با هم انجامش بدن.

این فقط حرف آقای patcher نیست بلکه تحلیل گرهای دیگر نیز میگن با این کار بازار بازی ها به خطر میفتد.

منبع

Last edited by a moderator:
خبر رسما شهید شده
گفته که اگه اینکار انجام بشه EA و اکتیویژن یه مقدار کم سود می کنن ولی گیم استاپ کلی این وسط ضرر می کنه و برای همین اگه سونی اینکار رو انجام بده گیم استاپ از فروش کنسولش صرف نظر می کنه و فروش PS4 از اینرو ضرر می بینه

اینجا هم گفته که من شک دارم که این سه کمپانی اینقدر احمق باشن که دست به این کار بزنن و یا به این اندازه شرور باشن که بخوان همه با هم این سیاست رو در پیش بگیرن.

این قسمت هم داره در مورد تحیل گرای دیگه نمونش من :دی صحبت می کنه که توی اون یکی تاپیک چنین عقیده ای در مورد این کار احمقانه داشتم :دی

:دی

من ایراداتی که به حق باشه رو می پذیرم ولی شما همون خبر منو داری میگی بعد از ترجمه ام ایراد میگیری.متن ترجمه رو بخون همین حرفایی که تو گفتی منم گفتم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or