PATAPON 2 - DON CHAKA

سلام به همگی این بازیه پر طرفدار رو اینجا قرار میدم برای دانلود البته فعلا زبان ژاپنیش اومده، من خودم دانلود کردم و اجراش کردم و مرحله ی اولش اومد ولی چون دستگام تا 3.80 آپدیت شده برای همین تو لودینگش گیر میکنه:( بقیه ی دوستان هم همین مشکلو دارن؟ چون یکشم هنگام لودینگ گیر میکرد و روی هر دستگاهی نمی یومد.

UMD ISO MODE رو بذار روی SONY NP 9660
دیگه تو لودینگ گیر نمی کنه .

سلام به همگی
دوستان منم تو اون مرحله که قل چماقه و یه ستاره میاد موندم راهنمایی کنید ممنون میشم!!!

باید تو اون مرحله دووم بیاری تا ستاره ه بره بعد میتونی بکشیش. پهلوانتو پیاده نظام وردار که وقتی به فور رسیدی قدرت دفاعش زیاد میشه بعد افرادتم اسب سوار و قلچماق و نیزه دار یا روبات وردار. مرحله قبلی ها رو چند بار برو که وسایل و تجهیزات جمع کنی بعد برو دخلشو بیار.:biggrin1:

بچه ها یه جا رسیدم یه دونه از این کلاه قرمزا میاد تو صفحه سربازای من نیستن بعدشم مینیویسه شما مرحله رو باختید
منم همون جا گير كرده بودم برو تو شكارگاه قبليش يكم جلو مي ري مي بيني يه تابلو هست كه روش 4 تا شكل كشيده.
فكر كنم مربع مربع مثلث دايره بود فكر كنما.
هي بزن پاتا پاتا چكا پون يه چند بار بزني تابلو مي ياد بالا و يه چيزي بهت مي ده كه باهاش مي توني مرحله رو رد كني.
من يه جا گير كردم اخراشه مي رم جلو مي رسم به يه ساختموني كه رئيس بومي ها روشه اون ساختمونرو نابود مي كني بعد شروع مي كنه باهات مي جنگه يكم كه بري جاو هي تو رو بر مي گردونه عقب و يه عالمه سرباز مي رسزن سرت بايد چي كار كنم؟

آخرین ویرایش:
راه حلش رو فهميدم ديديد مرحله رو شروع مي كنيد چند تا علف اولاش هست كه شما از پشتشون ديده نمي شيد مسئله اينه بايد اروم اروم بريد جلو يعني چي.يعني شما نبايد به فور برسيد اول يه پاتا پاتا پاتا پون مي زنيد برا بار دوم مي زنيد ولي برا بار سوم چون ممكنه به فور برسيد نمي زنيد مكس مي كنيد مي ريد پشت ساختمونه بعد تصوير مي ره جلو اون سه تا ناميرا هستند مي يان با رئيسشون اون يارو كه بالا ساختمونه صحبت مي كنن بعد مي رن پي كارشون(يكي يكي ميرن)بعد شما با بقيه ي اون لشكره وارد جنگ مي شيد تا اخر مي ريد مرحله تمومه .من بازي رو تموم كردم.هر كي سوالي داشت بپرسه

با تشکر از شما.
یه سوال درباره مرحله دوم : سه تا پایه سنگی هست که بالاش سه تا توپه
این مرحله رو چطوری تمام کنم چون هر چی بهشون حمله میکنم هیچیشون نمیشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or