PATAPON 2 - DON CHAKA

دوستان به محض اينكه بتونم فعال شم نقدي رو كه تو بازي نما گذاشتم اينجا هم مي ذارم.
اين تاپيك شامل:
1-نقد بازي
2-يك يوزر بار از بازي
3-سيو كامل بازي كه من تمومش كردم.
خواهد بود.

سلام
اون غوله که تو مرحله ی اخر هست که اول مثل سگه بعد به یه غوله عصا به دست تبدیل میشه و افرادو میخوره کسی میدونه چه جوری باید کشتش:-"
ممنون;)

اگه می شه یک نفر مرحله ی nanjaro hill course که روی یک برج یک تانک هست و همین طور توپ پرتاب می کنه را طریقه ی رد کردنش را بگه :cool: پیشاپیش از کسی که جواب بده ممنونم.

بچه ها من توی بازی patapon 2 نسخه انگلیسیش گیر کردم . بعد از اینکه hero رو از زیر یه تخته سنگ نجات میدیم و اون اژدها را میکشیم در مرحله بعدی که باید به همراه hero به جنگ اژدها بریم هر کاری میکنم نمیشه اون اژدها رو کشت .
کسی اگه میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه .

كسي لينك دانلود مي ذاره؟
راستي بروبكس اگه توجه كنيد تو اولين زمين غول بازي سه نوع اژدها وجود داره كه بسته به اب و هوا متفاوته.اگه هوا صاف يا باروني باشه دودونگاي ابي مي اد اگه مهي باشه قرمز واگه يخي باشه دودونگاي يخي مي اد.ولي من فقط يه بار با دودونگاي يخي روبرو شدم كسي مي دونه براي اين كه دوباره باهاش بجنگم چه كار بايد كنم؟

آخرین ویرایش:
كسي لينك دانلود مي ذاره؟
راستي بروبكس اگه توجه كنيد تو اولين زمين غول بازي سه نوع اژدها وجود داره كه بسته به اب و هوا متفاوته.اگه هوا صاف يا باروني باشه دودونگاي ابي مي اد اگه مهي باشه قرمز واگه يخي باشه دودونگاي يخي مي اد.ولي من فقط يه بار با دودونگاي يخي روبرو شدم كسي مي دونه براي اين كه دوباره باهاش بجنگم چه كار بايد كنم؟

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3019&page=95

دوستان من یک جا از بازی گیر کردم نمی دونم باید چی کار کرد توی Mission 43: Once UPON a Time in PATA-Pole زمانی که hero مون خاطراتش یادش میاد که چه بلایی سر ارتش اومده و این omen karmen میاد از آسمون مثل هشت پا هست اما روی هوا معلق و یک بار چکش می زنه و یکبار هم آتیش و از این کارا آقا من تا ته این lvl رفتم و کلی هم این را زدم اما انگار نه انگار هیچ بلایی سرش نیامده؟راه خاصی داره کشتنش؟
لطفا من را راهنمایی کنید،باتشکر

منم مثل رفیقمون که توی پست52 گفتن گیر کردم! (مرحله ی 4 فکر کنم )
میشه یکی راهنمایی کنه.من هرچی میزنم این نمیمیره و وقتی هم نمیره من رو میکشه دیگه :biggrin1:
کسی میتونهه راهنمایی کنه که چطور باید بکشمش یا با چه فنی زودتر میمیره و کلا راهنمایی کنید که بشه این رو کشت
دمتون گرم

دوستان من یک جا از بازی گیر کردم نمی دونم باید چی کار کرد توی Mission 43: Once UPON a Time in PATA-Pole زمانی که hero مون خاطراتش یادش میاد که چه بلایی سر ارتش اومده و این omen karmen میاد از آسمون مثل هشت پا هست اما روی هوا معلق و یک بار چکش می زنه و یکبار هم آتیش و از این کارا آقا من تا ته این lvl رفتم و کلی هم این را زدم اما انگار نه انگار هیچ بلایی سرش نیامده؟راه خاصی داره کشتنش؟
لطفا من را راهنمایی کنید،باتشکر

من اشکم دراومد تا این مرحله را رد کردم اما زیاد مرحله سختی نیست
شما تنها باید یه کاری بکنی. سعی نکن اصلا جلو بری و دنبال خاطرات و این چیزا نباش. فقط بزنش!! نیروهات را هم نیزه دار و کماندار و جادوگر استفاده کن.قهرمانت را هم شمشیرزن که ضدضربه بشی.روی ریتمها دقت کن که همیشه ضئ ضربه باشی. انقدر بزنش تا بمیره.من که اینکار را کردم و به نتیجه رسیدم.البته مرحله بعدش یه غولی داره که این یکی را میگذاره تو جیب بغلش!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or