Pachter: کنسول PS Vita مرده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4_Remote-Play.jpg

آنالیزور آقای Michael Pachter نظر خود را پیرامون وضعیت فعلی PS Vita و Remote Play در جدیدترین برنامه Pach-Attack اعلام کردند.
سخنان ایشان:
اگر PS Vita را در رنگ های مختلف به فروش می رساندند، دیگر اصلا فروش نداشت.تنها چیزی که باعث فروش Vita می شود نرم افزار است.من لرزم میگیرد که بگویم Vita این ماه چند عدد فروش کرده است اما پاسخ بسیار کم است.Vita دیگر مرده است و همه چیز تمام شده.این دستگاه بزرگی است که کسی احتیاج به آن پیدا نمی کند پس کسی هم نخواهد خرید.
صحبت های ایشان در جهاتی درست است: ویتا بازی هایی نظیر Soul Sacrifice و Dragon’s Crown دارد اما فروشی که باید داشته باشند را ندارند و در این میان 3DS به راحتی این کنسول را هم در ژاپن و هم در آمریکای شمالی شکست داده است.
آیا Remote Play و نمایش این کنسول در E3 تفاوتی ایجاد خواهد کرد؟
Gamingbolt

مرد مومن سونی با پولی که اول برای فروش کنسول دستی Nvidia گذاشته بود داره PS4 پیش فروش می کنه ! :دی
اصلاً چه ربطی داره به ایرانی بودن ؟ یعنی چی ؟ مگه تیم فوتبال ِ ؟ :ی خب مشصه دستگاهی که قوی تر باشه و بازی های بهتری داشته باشه طرفداراهاش بیشترن ! نینتندو طرفدارهای خاصی داره اما اینکه به ایران بودن ربط داشته باشه ! نــه ! :دی
الان مردم معمولی طرف نینتندو نمی رن ! کی میاد Halo , FM , The Last of Us, MGS,GOW و خیلی IP های دیگرو ول کنه بره یه کنسولی بخره که بازی هاش بیشتر فانتزی ان و بیشتر بازی های مولتی پلتفرم رو ساپورت نمی کنه ؟! :دی اونم با پولی که میشه باهاش یه کنسولی مثل Xbox یا PS خرید ؟! تازه هنوز نسل جدید پا به عرصه نزاشته اگه بزاره عرصه تنگ تر هم خواهد شد !

در مورد ویتات هم کلاً فصل تابستون فصل نقل و انتقالات نیس تو بازار سنتر ! خیلی ها الان ایکس باکس و PS ـشون رو نتونستن بفروشن ! من Vita رو زمستون پارسال یه هفته ای فروختم تو بازار سنتر !! نمی دونم چه سریه تابستون به جای اینکه رونق پیدا کنه دنیای خرید و فروش ! کساد میشه ! :دی ولی به هر حال اگه از دیدگاه غیر فن بویی نگاه کنیم ویتا داره کله پا میشه ! باید صبر کرد و دید که این ریموت بودنش کاری می کنه واسش یا نه، البته چه شکست بخوره چه نه در اینکه با این قیمت این همه امکانات و این کنسول دستی فوق العاده رو آدم می تونه داشته باشه کلیه ! و این فروش کم مقصرش سونی ِ ! فقط و فقط سونی !!
البته به این موضوع هم ربط داره که بازی های کمی داشت و نسخه فیزیکیش کمی گرون بود، هک نشده و نیاز به اتصال به اینترنت داره برای خرید و اکانت PSN و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه ! :دی که این دستگاه رو کمی خاص می کرد و فقط گیمرهایی که حرفه ای هستن بیشتر سمتش می رن! البته این موضوع استثناً به ایران مربوط میشه بخاطر اینکه این کنسول ساخته شده تو مترو و خیابون و سفر با اینترنت آنلاین بازی کنی صفا کنی ! اینجا اما باید تو مترو درش بیاری مبادا بخوره تو دماغ کسی که 1 میلیمتر باهات فاصله داره ! :دی و ترس از دزدیده شدن !

همون 100 میلیونی که رفتن کنسول ضعیف تر از ps3 رو خریدن به عشق بازی های انحصاریش ، ول کردن

همون 100 میلیونی که رفتن کنسول ضعیف تر از ps3 رو خریدن به عشق بازی های انحصاریش ، ول کردن
منظورش این بوده
الان هاردکور گیمرا طرف نینتندو نمی رن ! کی میاد Halo , FM , The Last of Us, MGS,GOW و خیلی IP های دیگرو ول کنه بره یه کنسولی بخره که بازی هاش بیشتر فانتزی ان و بیشتر بازی های مولتی پلتفرم رو ساپورت نمی کنه ؟! :d​
:d

والا من نمیدونم دوستان با این ویتا چه جوری بازی میکنن.دکمه هاشو آنالوگاش خیلی کوچیکن!من بدم نمیمود بگیرم ولی یه بار تستش کردم حس کردم فقط واسه دستای ژاپنیا طراحی شده::(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

والا من نمیدونم دوستان با این ویتا چه جوری بازی میکنن.دکمه هاشو آنالوگاش خیلی کوچیکن!من بدم نمیمود بگیرم ولی یه بار تستش کردم حس کردم فقط واسه دستای ژاپنیا طراحی شده::(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

فک کنم اولين نفرى باشى که مشکل داشته باشى :d
اتفاقا ويتا طراحيش به نظرم فوق العادس, من خودم از psp و دسته ps3 باهاش راحت تر گيم ميزنم

دوستان بالاخره این خبر صحت داشت که ویتا موقع عرضه پلی4 توی جعبه پلی4 قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله کاملا صحت داره . همچنین گفته شده داخل جعبه یک عدد تلویزیون 46 اینچ براویا سونی هم قرار داده خواهد شد که به سبک خاصی توی باکس جا داده شده .

منبع: مشتری مداری سونی

یکی از قشنگترین پستایی که تا حالا درباره ویتا دیدم:
اسم این PSV میاد آدم نا خودآگاه خندش میگیره اسم چه بازیایی قبل عرضش میومد که قراره واسش عرضه شن و حالا ببین کارش به کجا رسیده
اصلا نمیدونم ویتام کجای خونه هست... اهمیتی هم واسم نداره

اشکال نداره Pachter تو هم یه روز میمیری ! یه بهتر جایگزینت میکنن .

حداقل مرده ی اون به یه کار گیمر میاد ، تو که زندتم مفید نیست . چقدر منو یا دوست خوبم Terova میندازه Pachter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or