Pachter: کنسول PS Vita مرده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4_Remote-Play.jpg

آنالیزور آقای Michael Pachter نظر خود را پیرامون وضعیت فعلی PS Vita و Remote Play در جدیدترین برنامه Pach-Attack اعلام کردند.
سخنان ایشان:
اگر PS Vita را در رنگ های مختلف به فروش می رساندند، دیگر اصلا فروش نداشت.تنها چیزی که باعث فروش Vita می شود نرم افزار است.من لرزم میگیرد که بگویم Vita این ماه چند عدد فروش کرده است اما پاسخ بسیار کم است.Vita دیگر مرده است و همه چیز تمام شده.این دستگاه بزرگی است که کسی احتیاج به آن پیدا نمی کند پس کسی هم نخواهد خرید.
صحبت های ایشان در جهاتی درست است: ویتا بازی هایی نظیر Soul Sacrifice و Dragon’s Crown دارد اما فروشی که باید داشته باشند را ندارند و در این میان 3DS به راحتی این کنسول را هم در ژاپن و هم در آمریکای شمالی شکست داده است.
آیا Remote Play و نمایش این کنسول در E3 تفاوتی ایجاد خواهد کرد؟
Gamingbolt

الآن که دارم موج بازی های 3DS رو میبینم مخم کلّاً هنگ کرده!هیچ راه نجاتی برا ویتا نیست!مگه معجزه!!!آخه قصّه 3DS قصّه فقط ژاپن نیستش که..همه جا فروخته و چجوری ساپورت شده که کوجیما ریسک رو ذیرفته و متال گیر سولید 3 رو رو این کنسول عرضه می کنه!تو آمارهای ژاپن که وحشتناکه!نصف بازار ژاپن مال فروش انواع 3DS ـه!!!برای ویتا فقط یه راه نجات هست!معجزه!!!

آی آی آی یاد روزهایی میفتم که سونی فن ها هی می گفتند 3DS وای فای و بلوتوث نداره!من تو فروم همسایه داد میزدم می گفتم مسلمون!!کنسول دستی بلوتوث می خواد چیکار؟آنلایک ها میگرفتیم و می شستیم سر جامون حالا ببینید و لذّت ببرید!کنسول بلوتوث دارتون مــــــــُــــــرد!

سعی کنید به این بچه ایمان بیاورید..

http://forum.bazicenter.com/thread36349/
http://forum.bazicenter.com/thread37952/

Pachter : کنسول Vita کاری رو خواهد کرد که PSP نتونست انجام بده. Vita میتونه سهم بیشتری از بازار کنسول های دستی رو از چنگ نینتندو دربیاره. (نسبت به PSP)
کلاً به نظر میاد این بچه (!) بعضی جاها هم پیش بینی مثبت میکنه و هم منفی. بعد هرکدوم از اینا که به حقیقت پیوست ، دست میکنه توی کیسه و اون پیش بینی درسته رو درمیاره و میگه بفرما ! :دی

باید توجه کنید که سونی اگر یک فرصت داشته باشه برای PS Vita اون GamesCom امسال هست که خودش گفته بیشتر تمرکزش بر روی PS4 هست،البته نباید ناامید شد چرا که قطعن سونی بازی های هاردکور بزرگی برای این کنسول در دست داره که امیدوارم تو نمایشگاه پیش رو از اونها رو نمایی کنه،من و بسیاری از دوستان در زمان کنون فقط می تونیم امیدوار باشیم با عرضه بازی Kill Zone Mercenary که اواسط شهریور ماه منتشر می شه فروش این کنسول بسیار بهتر بشه تا سازنده ها بزرگ صنعت بازی به سمت ساخت بازی برای این کنسول روی بیارن چون فروش یک کنسول هست که بازیهایهای فراوانی رو رقم خواهد زد و بی بازی بودن کنسول دلیل بر کم فروش بودن اون هست مانند Wii U و همین PS Vita

الان ویتا مثه WiiU دچار یه loop شده:

کسی ویتا نمیخره چون روش بازی زیادی نمیاد
کسی رو ویتا بازی نمیسازه چون زیاد نفروخته

تنها راه حل سونی اینه که خودش ویتا رو از این وضعیت در بیاره به نظر من چنتا راه داره سونی:
1- استدیو های کوچکترش رو از ساخت بازی برای ps4 معاف کنه، و یه بودجه مناسب برا ساختن بازی برای ویتا اختصاص بده.
2- با استذیو های ثرد پارتی که قبلا امتحانشونو تو بازی های هندهلد پس دادن قرارداد ببنده.
3- نمیدونم از نظر فنی امکانش هس یا نه، ولی اگه می تونس یه نسخه اختصاصی از آندروید رو با یه آپدیت به ویتا اضافه کنه، بعد اجاره دسترسی کاربراش رو به یا یه فروشگاه آندرویدی که خودش احداث می کنه، یا به گوگل پلی بده، اون موقع می تونه به فروش ویتا امیدوار باشه، چون ویتا به نسبت قدرت سخت افزاریش قیمت تقریبا خوبی داره...

سونی تو ژاپن یه کاهش قیمت داد برای ویتا از اون موقع تا حالا تو چارت فروش همیشه تو 2تای اوله و بازی هم خوب براش میاد تو ژاپن
اولین کاری که باید سونی بکنه اینه که قیمتش رو کاهش بده تو جاهای دیگه دنیا و کار بعدیشم مانور تبلیغاتی بیشتر و معرفی بازیهای بیشتر برای ویتاس
الان من نمیدونم تو شرکت سونی یعنی یکی نیست که این چیزای تابلو رو بدونه و عملیش کنه!؟:-/

برای سونی و هیچ شرکتی جنگ تو سه جبهه PS4 , PS3 , PSVita راحت نیست. راحت نیست برای هر کدوم ستگ تموم بزاری و بازارو تمامش رو مال خود کنید و بازی های خفن خلق کنی.

این بنده خدا
Michael Pachter چیز زیادی حالیش نیست.
|-)
اومده برای ما انالیز هم میکنه
:((

یکی نیست بهش بگه صبر کن تا برادر بزرگتر ویتا بیاد .بعدش می بینی که چه فروشی خواهد داشت.

این بنده خدا
Michael Pachter چیز زیادی حالیش نیست.
|-)
اومده برای ما انالیز هم میکنه
:((

یکی نیست بهش بگه صبر کن تا برادر بزرگتر ویتا بیاد .بعدش می بینی که چه فروشی خواهد داشت.

در مقابل تحلیل های فنی شما ایشون هیچی نیستن

10 تا patcher حریف شما نمی شن

ویتا واقعا مرد و من واقعا نمیدونم چرا یک سری بعد از دو سال هنوز این حق رو به سونی میدن که میتونه کنسول رو زنده کنه
طرف میاد کنسول 8 ماهه رو میگه مرد و شکست خورده بعد این کنسول رو که دو ساله ازش میگذره و فروشش واقعا ابروریزی هست رو میگه پیروز میدانه
اینم من نمیگم بالا نوشته

برید فروش 3ds رو ببنید 100 هزار دستگاه رو توی 9 ساعت فروخته اونم نه دستگاه معمولی بلکه باندل تمام 3ds های امازون در ژاپن فروخته شدن و خاک های زیرشو جارو کردن

واقعا epic fail شدن فن های سونی دیدن داره که میگفتن با اومدن ویتا 3DS میمیره

2c76cd1548bb35721.jpg

سونی تو ps3 نصف بازار کنسولیش رو از دست داد و توی ویتا تقریبا تمامش رو از دست داده

الان چشم امیدم فقط به ps4 هستش
ببين فن ني ني تندو ويتا يه كنسول خيلي قدرتمنده برعكس اون وي يو كه ميپرستيش بعدشم ميذاريش تو بازارسنتر كسي ازت نميخره
ويتا الان بازي نداره فقط مشكلش بازيه گرفتي؟ولي اون وي يو كه ميپرستيش كلا از بيخ مشكل داره با بازي هم درست نميشه مگه اونكه قيمتش 100$ بياد پايين كسي مغز خر نخورده ps4 و xbone رو ول كن اون وي يو چرند رو بخره

یادش به خیر! اینجا با معرفی هر بازی انحصاری، 3DS به خاک سپرده میشد. البته قبلا هم گفتم، این کارا برای فن های سونی عادیه:دی اگه سونی به جای خرج کردن، از فن هاش درخواست میکرد تبلیغات مجانی براش انجام بدن تا حالا چند برابر بهتر نتیجه گرفته بود:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or