Pachter: کنسول PS Vita مرده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4_Remote-Play.jpg

آنالیزور آقای Michael Pachter نظر خود را پیرامون وضعیت فعلی PS Vita و Remote Play در جدیدترین برنامه Pach-Attack اعلام کردند.
سخنان ایشان:
اگر PS Vita را در رنگ های مختلف به فروش می رساندند، دیگر اصلا فروش نداشت.تنها چیزی که باعث فروش Vita می شود نرم افزار است.من لرزم میگیرد که بگویم Vita این ماه چند عدد فروش کرده است اما پاسخ بسیار کم است.Vita دیگر مرده است و همه چیز تمام شده.این دستگاه بزرگی است که کسی احتیاج به آن پیدا نمی کند پس کسی هم نخواهد خرید.
صحبت های ایشان در جهاتی درست است: ویتا بازی هایی نظیر Soul Sacrifice و Dragon’s Crown دارد اما فروشی که باید داشته باشند را ندارند و در این میان 3DS به راحتی این کنسول را هم در ژاپن و هم در آمریکای شمالی شکست داده است.
آیا Remote Play و نمایش این کنسول در E3 تفاوتی ایجاد خواهد کرد؟
Gamingbolt

ببين فن ني ني تندو ويتا يه كنسول خيلي قدرتمنده برعكس اون وي يو كه ميپرستيش بعدشم ميذاريش تو بازارسنتر كسي ازت نميخره
ويتا الان بازي نداره فقط مشكلش بازيه گرفتي؟ولي اون وي يو كه ميپرستيش كلا از بيخ مشكل داره با بازي هم درست نميشه مگه اونكه قيمتش 100$ بياد پايين كسي مغز خر نخورده ps4 و xbone رو ول كن اون وي يو چرند رو بخره
ببین فن سو نی نی( :d )خطاب ایشون به کسانی بود که کنسول 8 ماهه رو متهّم به شکست سنگین می دونند و از پایه نقصش می کنند و بعد به کنسول 1 سال خورده ای ویتا شانس میدن و امیدوارند!بعدم یه جوری میگی فقط مشکل بازی داره انگار اصلاً مهم نیست!همین الآن داره Pokemon X & Y میاد و پشتش آن چنان صف خرید کنسول 3Ds ـی به پا شه که ملّت فراموش کنند تو نمایش GC برای ویتا چی گذشت و چی شد و چی رفت!در مورد وی یو هم در برخی موارد موافقم ولی هنوز من هر دو کنسول رو کاملاً شکست خورده نمی بینم و هنوز شانس برا هر دوشون هست(بیشتر Wii U)

• Like
Reactions: Sega_genesis
ببين فن ني ني تندو ويتا يه كنسول خيلي قدرتمنده برعكس اون وي يو كه ميپرستيش بعدشم ميذاريش تو بازارسنتر كسي ازت نميخره
ويتا الان بازي نداره فقط مشكلش بازيه گرفتي؟ولي اون وي يو كه ميپرستيش كلا از بيخ مشكل داره با بازي هم درست نميشه مگه اونكه قيمتش 100$ بياد پايين كسي مغز خر نخورده ps4 و xbone رو ول كن اون وي يو چرند رو بخره
اینم اضافه کن هر هفته کلی بازی ایندی داره برای ویتا میاد که حرف ندارن

اگه به قدرت باشه کنسول NVIDIA که بهتره.:|این هم که کسی توی بازی سنتر ازت نمی خره دلیل داره,توی ایران ملت بیشتر طرفدار سونی و مایکرو هستند تا نینتندو
لازم به ذکر هست که من هم ویتام رو گذاشتم برای فروش,اما اخرش کسی نخرید. تعویضش کردم.
مصطفی می دونمWii U رو کلا باهاش بازی نکردی پس الکی نگو چرند هست.
این که کسی دیوانگی کرده باشه به جای اون دو تا بره Wii U بخره حرف غلطی هست.ارزش هر کنسولی به بازی هاش هست نه به قدرت سخت افزاری
کسی که Wii U می خره برای بازی هاش هست.باورت نمی شه
امار فروش رو زمانی نگاه کن که یک بازی انحصاری براش منتشر می شه.
فروش Wii U به طرز عجیبی زیاد می شه.
Wii U هم مشکلش بازی هست مثل ویتا
اما سونی به کل فراموش کرده که یک کنسول دستی هم زده به اسم ویتا,هر چی ریمیک و بازی های INDIE هست براش میاد
بازی های خوبی هستند اما بازی نیستند که من رو برای خرید ویتا جذب کنه.

ویتا واقعا مرد و من واقعا نمیدونم چرا یک سری بعد از دو سال هنوز این حق رو به سونی میدن که میتونه کنسول رو زنده کنه
طرف میاد کنسول 8 ماهه رو میگه مرد و شکست خورده بعد این کنسول رو که دو ساله ازش میگذره و فروشش واقعا ابروریزی هست رو میگه پیروز میدانه
اینم من نمیگم بالا نوشته

برید فروش 3ds رو ببنید 100 هزار دستگاه رو توی 9 ساعت فروخته اونم نه دستگاه معمولی بلکه باندل تمام 3ds های امازون در ژاپن فروخته شدن و خاک های زیرشو جارو کردن

واقعا epic fail شدن فن های سونی دیدن داره که میگفتن با اومدن ویتا 3DS میمیره

2c76cd1548bb35721.jpg

سونی تو ps3 نصف بازار کنسولیش رو از دست داد و توی ویتا تقریبا تمامش رو از دست داده

الان چشم امیدم فقط به ps4 هستش

اول این که همین آقا تا حالا بارها گفته وی یو نسل هشتمی نیست و اینکه موفق نمیشه!شما مسخرش کردید

Michael Pachter: ناشران خارجی بر روی Wii U موفق نخواهند بود

Wii U ، دو سال دير آمد!

Pachter:دیگر نمیشود روی Nintendo حساب باز کرد

پکتر: نینتندو در یک دنیا از دردسر است
حالا حرف های پکتر در مورد ویتا معتبر شده! فرق ویتا با وی یو اینه که وقتی ویتا اومد یه غولی به نام 3DS وجود داشت و رقابتش تنها با همون هست.متاسفانه رقبای اصلی وی یو نیومده وی یو وا داده!خدا به داد نینتندو برسه!بعد شما نتیجه گیری میکنی ویتا مرده و وی یو می خواد در حد ps4 و x1 بفروشه:))
پ.ن:
فعالیت گسترده شما در تاپیک های ویتا واقعا قابل ستایشه!مشخص میکنه که سر وی یو چه فشاری به شما وارد شده

صحبت‌های دوستان درمورد تایید بازی برای ویتا:
بای بای 3DS

سلام
خوب رسما فاتحه 3DS حداقل تو ژاپن خونده شد(!) برای بازار غرب هم که سونی سنگ تموم گذاشته و هیچ کم و کسری وجود نداره. به فن های سونی تبریک و به طرفداران نینتندو تسلیت می گم..!:d

VITA
پ.ن: بیچاره نینتندو...بهتر قبل از عرضه ویتا یکی دوتا ماریو و زلدا بده بیرون...:d
نمی‌دونم فروش Wii U چه ربطی به ویتا و این تاپیک داره؟ سونی هم انتظار بازده بلند مدت رو داره نه کوتاه مدت یعنی بازده بین 5 تا 10 سال نه 2تا 3 سال.

آخرین ویرایش:
تعریف هر کسی از مرگ متفاوته
مرگ واسه من یعنی کنسولم حتی نتونه یه mp3 رو به راحتی پلی کنه و یه فروشگاه انلاین نداشته باشه... عمرش تو دستای من 24 ساعت بود
الان من موندم اشکال ویتا چیه دقیقا؟
سوای بازی خیلی کارای دیگه من و راه میندازه دست کم از اسکایپ و 3g استفاده میکنم
منتظر کرنل و اپدیتم واسه پلی کردن mp3 نمیمونم :-&
فقط عزیزان نینتندو فن بازارچه همسایه رو ببینن که مهدی ارتگلی موسس نینتندولند در ایران کنسولش رو داره میفروشه :d
مرگ یعنی بری بازار ... هیچکس ندونه ماریو چیه و جز 1 مغازه هیچکس 3ds کار نکنه و بگی ماریو چند بگه 165 بگی چرا؟ بگه چون فقط من 3ds دارم ارشیو دست منه
و تو 24 ساعت شایدم 48 ساعت و 1 هفته دنبال این بازی باشی ... این یعنی مرگ
ویتا یعنی زندگی زیر باد کولر خونتون بازیرو بخر و اون علامت و نشونه اقای ارشیو دار بده
انقدرم ژاپن رو مثال نزنید لطفا ... اطلاعاتتون رو بیشتر کنید
اون موقع ما میگفتیم از سری اتلیر کسی چیزی داره؟ میگفتن در مورد عکاسی داری حرف میزنی؟
یا میرفتیم بازار میگفتیم نی نو کونی داری؟فک میکردن فحشه
چند نفر اسم اتلیر رو شنیدن اینجا؟ اونم ژاپنیه ها پس چرا کسی بازی نمیکنه؟
ژاپن(شرقیا کلا) از غذاهاش تا گیماش و سلیقشون زمین تا زیرزمین با ما فرق داره
یکی ماریو دوست داره یکی اتلیر و انچارتد و ...
مرگ و زندگی حالا زوده صحبت در موردش.... صبر کنیم بهتره

آخرین ویرایش:
بجای اینکه بحث های پر حاشیه کنید بهتره چاره اندیشی کنید و به سونی در این باب ایمیل بزنید و پیشنهاداتتون رو ارائه بدید
سونی تو نسل جدید کنسول دستیش باعث یک سر در گمی شد،واقعا سخته که بخوای در یک زمان به ساخت بازی برای سه تا از محصولاتت (PS3,PS4,PS VITA) فکر کنی و کلی سرمایه بذاری،شاید دلیل اینکه PSP خیلی بازیهای بیشتری داشت به این خاطر بود که سونی در اون روزها سرش خلوت تر بود و با فروشی که PS2 داشت دیگه از نظر ساخت بازی برای PS2 اوکی بود و این کار رو به استودیوهای Third Party واگذار کرده بود به همین خاطر تونست بر روی PSP تمرکز کنه و با اینکه در همون حال برای عرضه PS3 کم کم داشت آماده می شد اما تو اون یک سال فرصت عرضه PS3 تونست تعداد بسیاری از کنسول PSP اش رو بفروشه و بازیهای خوبی هم براش عرضه کنه اما این در زمان حال برای سونی و کنسول زندگیش 180 درجه بر عکس شد!!
به نظر من پس از اینکه PS VITA به پیروزی و یا شکستی مطلق تبدیل شد باید سونی از بازار کنسولهای قابل حمل دست بکشه و این بازار رو شرکتهای سازنده گوشی های هوشمند بسپاره و تنها بر روی کنسولهای خانگی تمرکز و سرمایه گذاری کنه

یادش به خیر! اینجا با معرفی هر بازی انحصاری، 3DS به خاک سپرده میشد. البته قبلا هم گفتم، این کارا برای فن های سونی عادیه:دی اگه سونی به جای خرج کردن، از فن هاش درخواست میکرد تبلیغات مجانی براش انجام بدن تا حالا چند برابر بهتر نتیجه گرفته بود:دی

همین فن ها با همون بازی های انحصاری و ویتا زندگی میکنن;;)

quote_icon.png
نوشته شده توسط mostafa682
آقا مصطفی دمت گرم داداش چرا اینجوری صحبت میکنی !
ببینم که wiiu رو گذاشته تو بازار سنتر برای فروش اون صاحبش یکی دیگست . میدونی تا الان چند تا کنسول wiiu خرید و فروش کردم ؟
کلا کارم کنسول نینتندو هست و کنسول های خودمو نگه داشتم
خیال میکنی wiiu به خاطر چی فروش نداره ؟ کمبود بازی مثل ویتا . فقط فرق قضیه اینه که نینتندو استدیو زیاد داره چند تا انحصاری رو میکنه فروش خوب میشه ولی سونی به اندازه نینتندو انحصاری و استدیو نداره

در ضمن اینقدر هی میگید ps4 مگه چی نسبت به ps3 داره ؟ سخت افزار قوی تر + چند اپشن جدید نرم افزاری
فقط عزیزان نینتندو فن بازارچه همسایه رو ببینن که مهدی ارتگلی موسس نینتندولند در ایران کنسولش رو داره میفروشه :d

آقا کی گفته من دارم کنسولمو میفروشم تازه pikimin 3 و wonderful 101 شاهکار pg اومده اونوقت من برم کنسولمو بفروشم

بزین تریلر مولتی Killzone mercenary رو بگیرین،ببینین سونی چه کرده با این کنسول.ولی من امیدوارم هنوز بهش.چون بازیهای خوبی براش داره میاد.Teraway هم بازی جالبی هست.سونی داره ساپورت میکنه عملا چون بازیهاش یکی یکی دارن میان،این مردمن که باید اعتماد کنن و Third parties.

بجای اینکه بحث های پر حاشیه کنید بهتره چاره اندیشی کنید و به سونی در این باب ایمیل بزنید و پیشنهاداتتون رو ارائه بدید
سونی تو نسل جدید کنسول دستیش باعث یک سر در گمی شد،واقعا سخته که بخوای در یک زمان به ساخت بازی برای سه تا از محصولاتت (PS3,PS4,PS VITA) فکر کنی و کلی سرمایه بذاری،شاید دلیل اینکه PSP خیلی بازیهای بیشتری داشت به این خاطر بود که سونی در اون روزها سرش خلوت تر بود و با فروشی که PS2 داشت دیگه از نظر ساخت بازی برای PS2 اوکی بود و این کار رو به استودیوهای Third Party واگذار کرده بود به همین خاطر تونست بر روی PSP تمرکز کنه و با اینکه در همون حال برای عرضه PS3 کم کم داشت آماده می شد اما تو اون یک سال فرصت عرضه PS3 تونست تعداد بسیاری از کنسول PSP اش رو بفروشه و بازیهای خوبی هم براش عرضه کنه اما این در زمان حال برای سونی و کنسول زندگیش 180 درجه بر عکس شد!!
به نظر من پس از اینکه PS VITA به پیروزی و یا شکستی مطلق تبدیل شد باید سونی از بازار کنسولهای قابل حمل دست بکشه و این بازار رو شرکتهای سازنده گوشی های هوشمند بسپاره و تنها بر روی کنسولهای خانگی تمرکز و سرمایه گذاری کنه

ببین اینکه سونی روی 4 تا کنسول تمرکز داره و نمیتونه به همش برسه حرف بیخودی هست نینتندو هم در همین وضعه
بحث ویتا بحث تمرکز نیست بحث فقدان بازی و عدم حمایت third party هستش که wiiu هم به این وضعه دچار شده که البته از سپتامبر به بعد انحصاریهایش هر ماه یکی دو تا میاد

اگه به قدرت باشه کنسول NVIDIA که بهتره.:|این هم که کسی توی بازی سنتر ازت نمی خره دلیل داره,توی ایران ملت بیشتر طرفدار سونی و مایکرو هستند تا نینتندو
لازم به ذکر هست که من هم ویتام رو گذاشتم برای فروش,اما اخرش کسی نخرید. تعویضش کردم.

مرد مومن سونی با پولی که اول برای فروش کنسول دستی Nvidia گذاشته بود داره PS4 پیش فروش می کنه ! :دی
اصلاً چه ربطی داره به ایرانی بودن ؟ یعنی چی ؟ مگه تیم فوتبال ِ ؟ :ی خب مشصه دستگاهی که قوی تر باشه و بازی های بهتری داشته باشه طرفداراهاش بیشترن ! نینتندو طرفدارهای خاصی داره اما اینکه به ایران بودن ربط داشته باشه ! نــه ! :دی
الان مردم معمولی طرف نینتندو نمی رن ! کی میاد Halo , FM , The Last of Us, MGS,GOW و خیلی IP های دیگرو ول کنه بره یه کنسولی بخره که بازی هاش بیشتر فانتزی ان و بیشتر بازی های مولتی پلتفرم رو ساپورت نمی کنه ؟! :دی اونم با پولی که میشه باهاش یه کنسولی مثل Xbox یا PS خرید ؟! تازه هنوز نسل جدید پا به عرصه نزاشته اگه بزاره عرصه تنگ تر هم خواهد شد !

در مورد ویتات هم کلاً فصل تابستون فصل نقل و انتقالات نیس تو بازار سنتر ! خیلی ها الان ایکس باکس و PS ـشون رو نتونستن بفروشن ! من Vita رو زمستون پارسال یه هفته ای فروختم تو بازار سنتر !! نمی دونم چه سریه تابستون به جای اینکه رونق پیدا کنه دنیای خرید و فروش ! کساد میشه ! :دی ولی به هر حال اگه از دیدگاه غیر فن بویی نگاه کنیم ویتا داره کله پا میشه ! باید صبر کرد و دید که این ریموت بودنش کاری می کنه واسش یا نه، البته چه شکست بخوره چه نه در اینکه با این قیمت این همه امکانات و این کنسول دستی فوق العاده رو آدم می تونه داشته باشه کلیه ! و این فروش کم مقصرش سونی ِ ! فقط و فقط سونی !!
البته به این موضوع هم ربط داره که بازی های کمی داشت و نسخه فیزیکیش کمی گرون بود، هک نشده و نیاز به اتصال به اینترنت داره برای خرید و اکانت PSN و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه ! :دی که این دستگاه رو کمی خاص می کرد و فقط گیمرهایی که حرفه ای هستن بیشتر سمتش می رن! البته این موضوع استثناً به ایران مربوط میشه بخاطر اینکه این کنسول ساخته شده تو مترو و خیابون و سفر با اینترنت آنلاین بازی کنی صفا کنی ! اینجا اما باید تو مترو درش بیاری مبادا بخوره تو دماغ کسی که 1 میلیمتر باهات فاصله داره ! :دی و ترس از دزدیده شدن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or