Pachter : مایکروسافت بالاخره کینکت را از جعبه هر Xbox One حذف خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
microsoft-xbox-one-kinect-01-670x502.jpg

کنسول نسل هشتم مایکروسافت یعنی Xbox One از زمان معرفی در 8 می، انتقادات منفی بسیاری را دریافت کرد. جدا از بحث DRM که مایکروسافت سرانجام تغییراتی در سیاست های خود انجام داد، عرضه هر Xbox One با یک کینکت قیمت این کنسول را به 500 دلار رسانده است. با این حال Michael Pachter معتقد است که مایکروسافت سرانجام کینکت را به عنوان یک خرید اجباری همراه کنسول کنار خواهد گذاشت.
آقای Pachter گفته اند:
هر Xbox One با یک کینکت عرضه می شد زیرا مایکروسافت معتقد بود فرامین صوتی و تصویری برای قابلیت های چندرسانه ای از موارد ضروری است. بجز Skype قابلیت های بسیار محدودی وجود دارد که SmartGlass نتواند انجام دهد. مایکروسافت پشتیبانی کمی را در ضمینه بازی های بر مبنای کینکت در 2014 خواهد داشت و شاید درباره تصمیم خود برای باندل کینکت تجدید نظر کند.
آقای Pachter دلیل چنین پیش بینی را جدایی Don Mattrick و Steve Ballmer از مایکروسافت به همراه 100 دلار ارزانتر شدن کنسول اعلام کرده اند.
نظر شما چیست؟ آیا کینکت از جعبه های Xbox One خط خواهد خورد؟
DS

چي ميگي افشين براي خودت يواش يواش كم مونده ادعا كنيد كه فروش Xo بيشتر هم بوده تو اروپا كه كلا له شد تو بازار اسپانيا نسبت 5 به يك بوده تو انگليس كه بازار سنتي مايكرو بوده كه اونم با اينكه PS4 يك هفته ديرتر لانچ شده فروشش 50 در صد جلوتره ژاپن هم هنوز لانچ نشده و وقتي شد با هم صحبت ميكنيم فروش تو آمريكا هنوز در نيومده ولي با توجه به فروش بازيهاي نسل بعد اونم كه عقبيد تازه تمام اين شرايط رو با Sold out شدن PS4 تو همه ي بازارها. در نظر بگير يعني بيشتر از اين نداشتن وگرنه اونم ميفروختن اما هيچ جا خبر از كمبود Xo نيست حالا اين وسطه من نميدونم 4 صفحه تاپيكو بردي جلو ميخواي چيو ثابت كني؟:-/
قصد گفتن چیزی ندارم!:dاون دوستمون گفت PS4 تو کشورای کمتری وجود داره برای همین Xbox نمرده گفتم اتفاقا تعداد کشور های PS4 ـ 4 برابر رقیبش هست (این حرف من نیست قستی از آمار ارائه شده هست) بعد حرفشو عوض کرد .
در مورد قسمت بلد شده: اصلا علاقه ای ندارم فروش Xbox بیشتر یا مساوی PS بشه چون اونموقع مایکروسافت خیالش راحت میشه و شروع میکنه نمایشگاه هاشو با بازیهای ایندی و مسخره بازی پرکردن :dموفقیت یه کنسول باعث میشه کمپانی فکر کنه خیلی عاشق چشمو ابروشن . البته دوست هم ندارم تفاوت از 6-7 میلیون بیشتر بشه چون 3rd partyـیا کنسول رو از ساپورت میندازن, اگه مایکرو در حد 6m عقب باشه بهترین حالته به نظرم:d

بحث حقیقت هست بعضی از دوستان یا حتی افراد سر شناس طوری صحبت می کنن که ماکروسافت کاسه ی گدایی پهن کرده هیچ کس هم نیست که جنس تقلبیش رو بخره

علت استفاده از کینکت ارتقای سرگرمی هست و اینکه اکثر سازنده ها از کینکت در بازی هاشون استفاده کنن خیلی جالب میشه جای نارنجک با دست خود بازیباز پرتابش کنه یعنی مخلوط دسته با حرکات بدن که البته نمی دونم چرا تا الان ماکروسافت روش کار نکرده
زمانی که موشن پلاس برای وی اومد خیلی سازنده های کمی ازش استفاده کردن علتشم این بود که همراه کنسول عرضه نشد و همه می گفتن ای کاش از ابتدا روش بود بحث احترام به انتخاب کاربر نیست کینکت می خواد کنسول بازی رو متفاوت تر کنه

فعلاََ که در آمار فروش چندان تفاوت چشم گیری نیست
زمان میبره تا مایکروسافت به این نتیجه برسه که میخواد به قول خودش بهترین تجربه گیمنیگ رو به گیمر بده یا اینکه میخواد رقابتی برابر با رقبیش داشته باشه

قصد گفتن چیزی ندارم!:dاون دوستمون گفت PS4 تو کشورای کمتری وجود داره برای همین Xbox نمرده گفتم اتفاقا تعداد کشور های PS4 ـ 4 برابر رقیبش هست (این حرف من نیست قستی از آمار ارائه شده هست) بعد حرفشو عوض کرد .
در مورد قسمت بلد شده: اصلا علاقه ای ندارم فروش Xbox بیشتر یا مساوی PS بشه چون اونموقع مایکروسافت خیالش راحت میشه و شروع میکنه نمایشگاه هاشو با بازیهای ایندی و مسخره بازی پرکردن :dموفقیت یه کنسول باعث میشه کمپانی فکر کنه خیلی عاشق چشمو ابروشن . البته دوست هم ندارم تفاوت از 6-7 میلیون بیشتر بشه چون 3rd partyـیا کنسول رو از ساپورت میندازن, اگه مایکرو در حد 6m عقب باشه بهترین حالته به نظرم:d

می گم XBOX ONE یه هفته بعد از لانچ PS4 تو آمریکا توی 13 کشور که تمام کشور های لانچش بود منتشر شد.یعنی XBOX از اول لانچش تو 13 کشور در حال فروش بوده در حالی که PS4 فقط تو آمریکا موجود بود و تازه یه هفته بعدش تو اروپا عرضه شد.من حرفم و عوض نکردم شما به کلمه ی لانچ جهانی گیر دادید انگار وقتیدمی گیم لانچ جهانی باید تو 70 کشور لانچ شه:|

یکی بود یکی نبود
ایام کریمس و سال نوی میلادی بود ملت لهله می زدن واسه خرید
یه خریداری بود رفت bestbuy گفت سلام آقا ps4 داری آقا فروشنده مهربون گفت نه، رفت walmart گفت ps4 داری خانوم فروشنده مهربون گفت نه ، خلاصه این خریدار قصه ما هرجا رفت که ps4 بخره گیرش نیومد
رفت پهلوی خریدارای دیگه مثل خودش که ps4 گیرشون نیومده بود گفتن چی کار کنیم چی کار نکنیم با خریدار های دیگه جمع شدن ، گفتن ما داریم میمیریم از پول خرج نگردن تصمیم گرفتن برن xbox one بخرن
آخر قصه این شد که xbox one فروش رفت چون ps4 نبود

دوست عزيز شما در كنار داستان نويسي حتما شعر گويي رو هم پيگيري كن.حيفه فقط روي داستان متمركز بشي.

خوب منم خيلي وارد كل كلت با ديگران نميشم اما در مورد جوابت به قسمت بولد شده:

نميدونم نسل 6 هم ايكس باكس داشتي يا نه من داشتم و اتفاقا اونموقع هم در عين ناداني و كودكي بازياي مولتي رو ايكس باكس ميخريدم كه گرافيكش بهتر بود يعني اونموقع لااقل اينطور فكر ميكردم. همونموقع هم با اون اختلاف فاحش فروش بازياي مولتي رو ايكس باكس مي اومد تازه بعضي از از بازيا هم به اين علت روش انحصاري ميشدن كه سازنده نميتونست با سياستهاي خشن سوني كنار بياد. اينا رو گفتم كه بدوني حتي با اختلاف فروش بالا هم بعيد ميدونم بازياي TP رو وان نياد. اما از من برادر كوچكترت اينو داشته باش كه اگر بازي خاصي نيست كه بدون اون نتوني به زندگي ادامه بدي بهتره كنسول بهتر رو انتخاب كني و خودتو در بند اين مسائل نكني البته من خودم به شخصه تنها بازي سوني كه نميتونم ازش بگذرم گرن توريزمو اه. در هر صورتي بلاخره من PS4 ميخريدم شايد تو هم نسبت به بعضي از بازياي مايكرو همچين حسي داري.
داخل پرانتز اينم بگم كه اين نسل بنظرم مياد برعكس نسل قبل داره انحصاريا زياد ميشه اينجوري ادامه پيدا كنه اصلا بحث انتخاب مطرح نيست و مجبوريم هر سه رو بخريم

نميدونم نسل 6 هم ايكس باكس داشتي يا نه من داشتم و اتفاقا اونموقع هم در عين ناداني و كودكي بازياي مولتي رو ايكس باكس ميخريدم كه گرافيكش بهتر بود يعني اونموقع لااقل اينطور فكر ميكردم. همونموقع هم با اون اختلاف فاحش فروش بازياي مولتي رو ايكس باكس مي اومد تازه بعضي از از بازيا هم به اين علت روش انحصاري ميشدن كه سازنده نميتونست با سياستهاي خشن سوني كنار بياد. اينا رو گفتم كه بدوني حتي با اختلاف فروش بالا هم بعيد ميدونم بازياي TP رو وان نياد. اما از من برادر كوچكترت اينو داشته باش كه اگر بازي خاصي نيست كه بدون اون نتوني به زندگي ادامه بدي بهتره كنسول بهتر رو انتخاب كني و خودتو در بند اين مسائل نكني البته من خودم به شخصه تنها بازي سوني كه نميتونم ازش بگذرم گرن توريزمو اه. در هر صورتي بلاخره من PS4 ميخريدم شايد تو هم نسبت به بعضي از بازياي مايكرو همچين حسي داري.
داخل پرانتز اينم بگم كه اين نسل بنظرم مياد برعكس نسل قبل داره انحصاريا زياد ميشه اينجوري ادامه پيدا كنه اصلا بحث انتخاب مطرح نيست و مجبوريم هر سه رو بخريم​

منظورم این بود که اگه مایکروسافت از فروش عقب بیوفته مجبوره با انحصاری و اینا جبرانش کنه, از اونجایی که به این زودیها سه تا کنسول رو نخواهم داشت این مسئله به نفعمه:d
TP رو داشته باشه, جوری که داشته باشه زیاد مهم نیست :d

عین ادمای دوزاری که نه استعداد دارن نه کاری بلدن نه پول دارن نشستید میزنید تو سر هم‌دیگه، ای شمایی که دارید خودتون رو اتیش میزنید. اینا فقط یکسری عدد هست که به کمپانی مربوط میشه و به تو هیچ ربطی نداره !!! تو اگه خیلی ادعات میش، پاشو برو کنسول محبوبت رو بخر و از بازی هاش بصورت اورجینال حمایت کن. زور چی میزنی ؟

عین ادمای دوزاری که نه استعداد دارن نه کاری بلدن نه پول دارن نشستید میزنید تو سر هم‌دیگه، ای شمایی که دارید خودتون رو اتیش میزنید. اینا فقط یکسری عدد هست که به کمپانی مربوط میشه و به تو هیچ ربطی نداره !!! تو اگه خیلی ادعات میش، پاشو برو کنسول محبوبت رو بخر و از بازی هاش بصورت اورجینال حمایت کن. زور چی میزنی ؟
افرین به شما ادم سه زاری!!!
افرین به تو که پول داری!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or