Pachter : مایکروسافت بالاخره کینکت را از جعبه هر Xbox One حذف خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
microsoft-xbox-one-kinect-01-670x502.jpg

کنسول نسل هشتم مایکروسافت یعنی Xbox One از زمان معرفی در 8 می، انتقادات منفی بسیاری را دریافت کرد. جدا از بحث DRM که مایکروسافت سرانجام تغییراتی در سیاست های خود انجام داد، عرضه هر Xbox One با یک کینکت قیمت این کنسول را به 500 دلار رسانده است. با این حال Michael Pachter معتقد است که مایکروسافت سرانجام کینکت را به عنوان یک خرید اجباری همراه کنسول کنار خواهد گذاشت.
آقای Pachter گفته اند:
هر Xbox One با یک کینکت عرضه می شد زیرا مایکروسافت معتقد بود فرامین صوتی و تصویری برای قابلیت های چندرسانه ای از موارد ضروری است. بجز Skype قابلیت های بسیار محدودی وجود دارد که SmartGlass نتواند انجام دهد. مایکروسافت پشتیبانی کمی را در ضمینه بازی های بر مبنای کینکت در 2014 خواهد داشت و شاید درباره تصمیم خود برای باندل کینکت تجدید نظر کند.
آقای Pachter دلیل چنین پیش بینی را جدایی Don Mattrick و Steve Ballmer از مایکروسافت به همراه 100 دلار ارزانتر شدن کنسول اعلام کرده اند.
نظر شما چیست؟ آیا کینکت از جعبه های Xbox One خط خواهد خورد؟
DS

سونی توی 18 روز 2.1 میلیون فروخته (15 نوامبر تا 3 دسامبر) و مایکروسافت توی 18 روز 2 میلیون (22 نوامبر تا 10 دسامبر)
آمار eBay هم 7000 به 10000 بوده
Sony Reveals 2.1 Million Global PS4 Sales - Forbes
Microsoft sells more than 2 million Xbox One consoles in 18 days | The Verge
Nearly 7,000 Xbox One units sold on auction site last weekend, compared to more than 10,000 for PlayStation 4 earlier in the month.
PS4 outsells Xbox One on eBay during respective launch weekends - GameSpot

ببين چيز خيلي عجيبي نيست الان ايام كريسمسه و مردم تشنه ي خريد وقتي PS4 نباشه شما چاره اي نداري جز خريد Xone نميشه تو تعطيلات غاز چروند مخصوصا كه پول تو جبيبت باد كرده باشه حالا نميخوام اصلا وارد اين مسائل بشم شما جوري جواب حرف رو ميدي كه انگار طرف حرف خنده داري زده
جواب کیو دادم من؟اتفاقا به بهرام گفتم به این فکت ثابت شده "شک داری؟":d

آخرین ویرایش:
لانچ هیچ تضمینی برای فروش کل کنسول نیست ... تو بازه 5 ساله باید دید کنسول ها چه کاره ان ... تو یه دوره 3 هفته یه ماهه میتونه فروش خیلی بالا باشه ... به خصوص سر لانچ ... که فن ها و هر کسی به طور قطع یه دستگاه رو میخوان میرن میخرن ... وقتی نوبت خرید کسایی برسه که منتظرن ببینن عملکرد کدوم دستگاه بهتره برن سمتش اونوقت وضعیت فروش مشخص میشه

منبع ؟
مگه آماره فروش به ازای هر 2 تا 1 دونه نبود؟؟؟ آمار از خودتون میسازید؟؟؟
آمارهای فروش Ebay: کنسول Ps4 دو برابر Xbox One می‌فروشد
http://www.zoomit.ir/articles/game-console/8479-ps4-xbox-one-sales

کی همچین حرفی رو زده از کی تا حالا امار فروش یه سایت می شه بست داد برای کل امار؟؟؟؟؟ شما فن ها دیگه اخرشین

امار فروخته شده ملاک هست که همینی هست که گفتم شما هم از اون فن ها هستید که بعد از یه قرن یه نمره به forza اضافه شد متاش 0.1 کم شد سریع کردینش امضا که اره gt6 بهتره و فلان

ادم از این همه بچه بازی فقط خندش می گیره بدم نیست ادم شاد می شه چون ps4 تموم شده مردم رفتن x1 خریدن عجب با این حساب دم ماکروسافت گرم که نذاشته بچه ها تو خماری بمونن کنسول بیشتری تولید تولید کرده:d

يكي تو راست ميگي يكي من
:d
یه موضوع کُلیه!هرکی بگه طرف رفته PS4 بخره نبوده One خریده ...! چی میشه گفت خب؟ البته نمیگم فن بازی بده و اینا ولی انتظار کف و سوت و تشویق نباید داشت برای یه سری از حرفا :d

کی همچین حرفی رو زده از کی تا حالا امار فروش یه سایت می شه بست داد برای کل امار؟؟؟؟؟ شما فن ها دیگه اخرشین

امار فروخته شده ملاک هست که همینی هست که گفتم شما هم از اون فن ها هستید که بعد از یه قرن یه نمره به forza اضافه شد متاش 0.1 کم شد سریع کردینش امضا که اره gt6 بهتره و فلان

ادم از این همه بچه بازی فقط خندش می گیره بدم نیست ادم شاد می شه چون ps4 تموم شده مردم رفتن x1 خریدن عجب با این حساب دم ماکروسافت گرم که نذاشته بچه ها تو خماری بمونن کنسول بیشتری تولید تولید کرده:d
چه جالب حرف بدون منبع میزنی بعد ما بچه بازی کردیم همین هست که میگم ر خوب اومدی =))
منبع برا بچه هاست با این حرف شما ;)

یه موضوع کُلیه!هرکی بگه طرف رفته PS4 بخره نبوده One خریده ...! چی میشه گفت خب؟ البته نمیگم فن بازی بده و اینا ولی انتظار کف و سوت و تشویق نباید داشت برای یه سری از حرفا :d

والا من كه تو خاك وطن زندگي ميكنم و از اين مسائل دورم چه ميدونم تو آمريكا چي ميگذره اما اين حرفو من خيلي جاهاي ديگه هم شنيدم مثلا گف. كلا اين چيزيه كه اونا تو دهن بچه هاي بازي سنتر گذاشتن آمارها هم نشون ميده كه PS4 رو دارن رو هوا ميزنن به محض اينكه جايي براي فروش مياد سريع فروش ميره اونوريا (گف) ميگن One به وفور پيدا ميشه و كمبود وجود نداره به هر حال براي مقايسه فروش بايد صبر كرد تا بعد بشه قضاوت كرد به هر حال الان همه ميخوان COD و BF4 بازي كنن و طبيعيه كه به هر قيمتي كنسولو ميخرن حالا شد PS4 نشد One . البته اين نظر منه شايد شما و خيلياي ديگه بهش بخنديد تاريخ همه چي رو نشون ميده

- - -ویرایش - - -

8-|
نه واقعا میخوام بدونم این پچر تازه این قضیه رو فهمیده؟

البته اين حذف كينكت خبر خوبيه ها مايكروفنا بايد خوشحال باشن كي بدش مياد كنسول مورد علاقشو 100 دلار ارزونتر بخره؟

البته اين حذف كينكت خبر خوبيه ها مايكروفنا بايد خوشحال باشن كي بدش مياد كنسول مورد علاقشو 100 دلار ارزونتر بخره؟
خب احسان جان منم واسه همین گفتم!:dمیگم این یارو تازه این قضیه رو فهمیده؟

والا من كه تو خاك وطن زندگي ميكنم و از اين مسائل دورم چه ميدونم تو آمريكا چي ميگذره اما اين حرفو من خيلي جاهاي ديگه هم شنيدم مثلا گف. كلا اين چيزيه كه اونا تو دهن بچه هاي بازي سنتر گذاشتن آمارها هم نشون ميده كه PS4 رو دارن رو هوا ميزنن به محض اينكه جايي براي فروش مياد سريع فروش ميره اونوريا (گف) ميگن One به وفور پيدا ميشه و كمبود وجود نداره به هر حال براي مقايسه فروش بايد صبر كرد تا بعد بشه قضاوت كرد به هر حال الان همه ميخوان COD و BF4 بازي كنن و طبيعيه كه به هر قيمتي كنسولو ميخرن حالا شد PS4 نشد One . البته اين نظر منه شايد شما و خيلياي ديگه بهش بخنديد تاريخ همه چي رو نشون ميده
الان به صورت کلی گف خیلی علاقه به شکست مایکروسافت داره از سر هیتری اینجوری میگن!مختص کنسول هم نیست این قضیه در بقیه موارد مثل تبلت و موبایل این چیزا هم یه سری هستن که بگن " دیروز رفتم مغازه محلی دیدم یه کوه Ipad/galaxy/surface 2 رو هم جمع شده کسی نمیخره" :dچیزی که مشخصه اینه که در طول 18 روز Xboxـ 2 میلیون فروخته PSـ 2.1 که خیلی چیزا رو نشون میده:dتا اعلام بعدی (احتمالا 3 ماه دیگه) باید صبر کرد برای نتیجه گیری

این همه انتقاد این همه موج منفی این همه نظر سنجی 80 به 20 این همه اختلاف عددی سخت افزار ولی فروش XONE دوش به دوش PS4 داره انجام میشه این یعنی ماکرو درست عمل کرده و این خبرهای دنیا مجازی پوچی بیش نیست..

شما نشنیدین میگن جوجه رو آخر پائیز میشمارن ؟
خوب معلومه الان که اول نسله, فروش هر کدوم از کنسولا بسته به میزان تولیدشون خواهد بود ... همینم الانشم فروش ps4 بالاتره و آماره درست از میزان فروش رو وقتی میشه داد که عطش بازار بخوابه .....

شما نشنیدین میگن جوجه رو آخر پائیز میشمارن ؟
خوب معلومه الان که اول نسله, فروش هر کدوم از کنسولا بسته به میزان تولیدشون خواهد بود ... همینم الانشم فروش ps4 بالاتره و آماره درست از میزان فروش رو وقتی میشه داد که عطش بازار بخوابه .....

شما شنیدی که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست؟:d آیا
من فکر نمیکردم با این تفاصیر xone یک میلیونم فروش کنه ولی دیدیم که الان xoneتوی خیلی کشورها هنوز عرضه نشده

ببين چيز خيلي عجيبي نيست الان ايام كريسمسه و مردم تشنه ي خريد وقتي PS4 نباشه شما چاره اي نداري جز خريد Xone نميشه تو تعطيلات غاز چروند مخصوصا كه پول تو جبيبت باد كرده باشه حالا نميخوام اصلا وارد اين مسائل بشم شما جوري جواب حرف رو ميدي كه انگار طرف حرف خنده داري زده
کدوم مردم؟
اون مردمی که اینقدر تشنه خرید ps4 هستن مطمئن باش که xbox one نمیخرن
در ضمن اونها تفریحات سالم و ناسالم دیگه ای هم دارن که مجبور نشن که اگر کنسول نداشتن برن غاز بچرونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or