Pachter : مایکروسافت بالاخره کینکت را از جعبه هر Xbox One حذف خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
microsoft-xbox-one-kinect-01-670x502.jpg

کنسول نسل هشتم مایکروسافت یعنی Xbox One از زمان معرفی در 8 می، انتقادات منفی بسیاری را دریافت کرد. جدا از بحث DRM که مایکروسافت سرانجام تغییراتی در سیاست های خود انجام داد، عرضه هر Xbox One با یک کینکت قیمت این کنسول را به 500 دلار رسانده است. با این حال Michael Pachter معتقد است که مایکروسافت سرانجام کینکت را به عنوان یک خرید اجباری همراه کنسول کنار خواهد گذاشت.
آقای Pachter گفته اند:
هر Xbox One با یک کینکت عرضه می شد زیرا مایکروسافت معتقد بود فرامین صوتی و تصویری برای قابلیت های چندرسانه ای از موارد ضروری است. بجز Skype قابلیت های بسیار محدودی وجود دارد که SmartGlass نتواند انجام دهد. مایکروسافت پشتیبانی کمی را در ضمینه بازی های بر مبنای کینکت در 2014 خواهد داشت و شاید درباره تصمیم خود برای باندل کینکت تجدید نظر کند.
آقای Pachter دلیل چنین پیش بینی را جدایی Don Mattrick و Steve Ballmer از مایکروسافت به همراه 100 دلار ارزانتر شدن کنسول اعلام کرده اند.
نظر شما چیست؟ آیا کینکت از جعبه های Xbox One خط خواهد خورد؟
DS

ضر زیادی زده اینم دقیقا عین حرف های قبلی دیگر منتقدان هست این حرف مثل: این می مونه که بگیم قابلیت موشن از روی وی برمیداشتن یا حذف دسته ی تاچ wiiu اینا همه حرفه طبق نقدهایی که از من این کنسول دیدم کینکت جزئی از دستگاه هست اصلا نمی شه حذفش کرد

به علاوه تا الان 2 ملیون دستگاه فروختن که تنها 500 هزار از ps4 با توجه به لانچ دیرترش عقب تره اصلا شرایط بحرانی در کار نیست خیلی هم فروش خوبی تا اینجا داشته یا اینا می خوان خودشون رو جر بدن اما حقیقت چیز دیگه ای

ببین XBOB ONE تو کل جهان لانچ خورده و هست ولی PS4 هنوز تو خاورنیانه و ژاپن لانچ نخورده که اگه بخوره تو خواب آمار فروش XBOX ONE به یک کیلومتری فروش PS4 برسه$:|

ببین XBOB ONE تو کل جهان لانچ خورده و هست ولی PS4 هنوز تو خاورنیانه و ژاپن لانچ نخورده که اگه بخوره تو خواب آمار فروش XBOX ONE به یک کیلومتری فروش PS4 برسه$:|
اتفاقا اگر اشتباه نکنم PS4 تو خاورمیانه لانچ شده و وان نشده!:d

شما شنیدی که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست؟:d آیا
من فکر نمیکردم با این تفاصیر xone یک میلیونم فروش کنه ولی دیدیم که الان xoneتوی خیلی کشورها هنوز عرضه نشده

کاملا باهات مخالفم ...:d بهتره یه نگاهی به نسل قبل داشته باشین با وجوده اینکه 360 چند ماهی زودتر اومد و خیلی زودتر هک شد و در بازی های مشترک عملکرده بهتری داشت (عموما, که اونم به خاطره ذات پیچیده ی ps3 بود ) آخر سر فروش ps3 تو خیلی از کشورها بالاتر شد...
حالا چه برسه به ps4 که ..........
من که میگم جوجه رو آخر پائیز میشمارن منظورم 6 سال بعده ;)

چه جالب حرف بدون منبع میزنی بعد ما بچه بازی کردیم همین هست که میگم ر خوب اومدی =))
منبع برا بچه هاست با این حرف شما ;)

برادر منبع رو دوست خوبم eury گذاشته تازه تاپیک امار هم هست

حرف شما حتی راجب ebay هم درست نبوده چه برسه به 2 به 1 کلی که در مدت مشابه فقط 100 هزار دستگاه فرق داشتن

برگ برنده ی ماکروسافت همین کینکت هست حالا بگذریم که بلد نیست ازش درست استفاده کنه در غیر این صورت باید 350 دلارش می کرد تا فروشش بیشتر از ps4 می شد

برادر منبع رو دوست خوبم eury گذاشته تازه تاپیک امار هم هست

حرف شما حتی راجب ebay هم درست نبوده چه برسه به 2 به 1 کلی که در مدت مشابه فقط 100 هزار دستگاه فرق داشتن

برگ برنده ی ماکروسافت همین کینکت هست حالا بگذریم که بلد نیست ازش درست استفاده کنه در غیر این صورت باید 350 دلارش می کرد تا فروشش بیشتر از ps4 می شد
شما داری از zoomit ایراد میگیری که من این خبر ر عینا از اونجا گذاشتم یه سر به اونجا بزن

اینقدر سخته فن بازی رو بزارین کنار و فقط از بازیتون لذت ببرین؟ هر روز مثل بچه های 4-5 ساله باید این بحثارو بکنید؟ آخه به چی میرسید که مثلا فلان کنسول بیشتر فروخته فلان کمتر؟ پولش میره جیبتون؟ حالا جالبش اینه نسل پیش اکثرا هر دو کنسول رو داشتین!
بخدا آدم یاد این بچه ها میوفته که میگن اسباب بازیه من خوشگلتره و بحثشون میشه

نمی دونستم کل جهان 13 تا کشور هست . با تشکر از اطلاعات مفید شما :d

واسه Xbox One بله هر جا که قرار بود لانچ بشه شده بود که 13 کشور بود ولی Ps4 فقط تو آمریکا منتشر شده بود8-|خودت و زدی به کوچه ی علی چپ؟l-)

- - -ویرایش - - -

اینقدر سخته فن بازی رو بزارین کنار و فقط از بازیتون لذت ببرین؟ هر روز مثل بچه های 4-5 ساله باید این بحثارو بکنید؟ آخه به چی میرسید که مثلا فلان کنسول بیشتر فروخته فلان کمتر؟ پولش میره جیبتون؟ حالا جالبش اینه نسل پیش اکثرا هر دو کنسول رو داشتین!
بخدا آدم یاد این بچه ها میوفته که میگن اسباب بازیه من خوشگلتره و بحثشون میشه

الان این مثالی که زدی نابودمون کرد=((:-o
اسباب بازی و این چیزا رو از کجا آوردی خودش نوبره:دی اگه با منطق و این چیزا قانع می شدن مشکلی نبود ولی نمی دنم چرا اینجوری هستن:|

هر چند انتخابی بودن کینکت می تونست احترام به انتخاب کاربر باشه ، اما شاید مایکروسافت خواسته تکنولوژی کینکت جا بیفته .
کینکت اونقدرها هم که نقد می شه بد نیست ، مخصوصا این که الان پخته تر هم شده و این که روی ایکس وان قطعا با تخفیف بیشتر ارائه
می شه و تجربه خیلی مفرحی رو مخصوصا برای کودکان ارائه میده خواهر کوچک من از وقتی یکی از بازیهای کینکت و تو منزل یکی از دوستان
دیده دیونش شده و هر روز می گه کینکت کینکت !
البته من به شخصه دوست دارم کینکت برای ویندوز عرضه بشه اون موقع تهیه کنم هر چند می دونم ممکنه اینطوری گرونتر در مبیادیا امکانات مشابه کنسول رو نداشته باشه.

نوستالژی خوبی بود
اون زمون 2013 بود الان تو سال 2014 ـیم;)
چي ميگي افشين براي خودت يواش يواش كم مونده ادعا كنيد كه فروش Xo بيشتر هم بوده تو اروپا كه كلا له شد تو بازار اسپانيا نسبت 5 به يك بوده تو انگليس كه بازار سنتي مايكرو بوده كه اونم با اينكه PS4 يك هفته ديرتر لانچ شده فروشش 50 در صد جلوتره ژاپن هم هنوز لانچ نشده و وقتي شد با هم صحبت ميكنيم فروش تو آمريكا هنوز در نيومده ولي با توجه به فروش بازيهاي نسل بعد اونم كه عقبيد تازه تمام اين شرايط رو با Sold out شدن PS4 تو همه ي بازارها. در نظر بگير يعني بيشتر از اين نداشتن وگرنه اونم ميفروختن اما هيچ جا خبر از كمبود Xo نيست حالا اين وسطه من نميدونم 4 صفحه تاپيكو بردي جلو ميخواي چيو ثابت كني؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or