PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
من یک روش جدید ابداع کردم :دی
به عقب راه رفتم :|
درست شد حالا خنده دوم این صدایی که بچه ها گذاشتن رو میزارم دم هدست نمیخنده :| هیچ چیزی هم نیست باهاش دلقک بازی در بیارم بخنده :دی
شما خودت چیکار کردی ؟
یک نوشته ای هم روی صفحه میاد که نمیدونم به چه زبونیه :دی

اون وشته که میاد مهم نیست.هرچی زور زدم به زبان های دیگه بفهمم معلوم نشد چی نوشته.فقط یه تلفن رو متوجه شدم که مینویسه :d

واسخ نده دوم من رفتم پیش در اول راهرو ازش وارد میشیم یه 15 دقیقه وایسادم تا خندید.شاید خود بچه خسته شد دید داره طول میکشه زد زیر خنده دیگه :d

یه بار هم داشتم راه میرفتم خندید...کلا روش خاصی نداره.بعضی ها هم میگن صدا باید دراورد چند دقیقه بعدش میخنده

اون وشته که میاد مهم نیست.هرچی زور زدم به زبان های دیگه بفهمم معلوم نشد چی نوشته.فقط یه تلفن رو متوجه شدم که مینویسه :d

واسخ نده دوم من رفتم پیش در اول راهرو ازش وارد میشیم یه 15 دقیقه وایسادم تا خندید.شاید خود بچه خسته شد دید داره طول میکشه زد زیر خنده دیگه :d

یه بار هم داشتم راه میرفتم خندید...کلا روش خاصی نداره.بعضی ها هم میگن صدا باید دراورد چند دقیقه بعدش میخنده
الان من مثل خل ها دارم تو خونه عربده میزنم که این بخنده :|

اقا من نتونستم :|
هر چی دلقک بازی بود واسه این جنینه کردم از عق عقب راه رفتن و صدا در اوردن بگیر تا نور چراغ قوه رو مینداختم رو صورتش میگفتم دالی !!:|
نمیشه عزیز من نمیشه :دی

منم هر کاری میکنم صدای خنده ی دوم نمیاد...هر چی صدا بلد بودم از خودم در آوردم نشد که نشد...حتی نوشته های روی دیوار رو با صدای بلند و رسا خوندم گفتم شاید ی اتفاقی بیافته ولی نیافتاد...:|
برای خنده ی اول من میرم سمت دری که بازه بعد وایمیستم تو چارچوب در بچه میخنده ولی دومی اصن نمیشه...

منم هر کاری میکنم صدای خنده ی دوم نمیاد...هر چی صدا بلد بودم از خودم در آوردم نشد که نشد...حتی نوشته های روی دیوار رو با صدای بلند و رسا خوندم گفتم شاید ی اتفاقی بیافته ولی نیافتاد...:|
برای خنده ی اول من میرم سمت دری که بازه بعد وایمیستم تو چارچوب در بچه میخنده ولی دومی اصن نمیشه...
واسه این دومی یک راه خیلی خوب ذهنم رسید
بازی رو اجرا کن بیارش موقع خنده دومش بعدش بگیر شب رو بخواد صدای بازی رو هم بلند کن به محظ اینکه خنده دومش رو شنیدی بیدار شو و بازیو تموم کن :دی :-"

این بازی از نظر علم روان شناسی کاملآ روی روح و روان و مغز هر کسی تاثیر میزاره.
لطفا واسه تجربه ی یه هیجان ِ زودگذر و مضر، روح و روان خودتون رو داغون نکنید. من خودم دموش رو بازی کردم و با اینکه تجربه ی بازیهای ترسناک رو خیلی دارم اما باید بگم که این بازی بیش از حد روی روحیه ی هرکسی تاثیر میزاره حتی اگر طرف نترس باشه. اون صداهای عجیب غریب توی بازی شدیدا برای روحیه ی هر کسی ضرر داره. یه جورایی این بازی بیشتر از اینکه سرگرمتون کنه، استرس، اضطراب و ترس رو توی شما نگه میداره. من منکر گرافیک فوق العاده و کیفیت کار کوجیما نمیشم اما این بازی شدیدا ترسناکه. اگه همه ی قسمت های بازی اینطوری باشه به راحتی لقب ترسناک ترین بازی تاریخ گیمینگ رو ماله خودش میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or