PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
هنوز این بازی تو استور امریکا هست و مجانی میشه دانلود کرد ؟

بله هستش هنوز...

دیروز داشتم دوباره بازیش میکردم.هر 4 رنگ زرد و سبز و قرمز و آبی برام پیش اومد بدون اینکه خارج بشم

جالبه 3 بار تونستم تمومش کنم هر 3 باره هم به یه شیوه.باید دوباره تست کنم ببینم شاید روش حتمی همین باشه :d

من پریروز کامل تو این لعنتی بودم اخرم نتونسم تمومش کنم روشایی که بچه ها تو صفحه قبل گفتن جواب گو نیست...تو ign هم چنتا راه حل گذاشته که اونم واسه من جواب نداد
صدای گریه بچه بیشتر از یه بار در نمیاد!!!!!!!!

من پریروز کامل تو این لعنتی بودم اخرم نتونسم تمومش کنم روشایی که بچه ها تو صفحه قبل گفتن جواب گو نیست...تو ign هم چنتا راه حل گذاشته که اونم واسه من جواب نداد
صدای گریه بچه بیشتر از یه بار در نمیاد!!!!!!!!

برای خنده دوم من دقیقا 5 بار تست کردم و جواب داد...البته ممکنه شانسی باشه

بعد از خنده اول برید کنار دری که قبل از ساعت هست و از اون در وارد راهرو میشید.به گونه ای که پشتتون به در باشه و جلو رو نگاه کنید.چند مین وایسید.هدست رو هم وصل کنید و کمی صحبت کنید.من 5 بار دقیقا همین کار رو کردم و بچه برای بار دوم هم خندید...خنده سوم هم که کار خاصی نداره.فقط تکون نخوردی تا دسته ویبره بزنه.

سلام اقا من به اون تیکش رسیدم که چراغ قوه نورش رنگی میشه قبل اینکه نورش رنگی بشه تا اخر راهرو میرفتم درست قبل اینکه برسم به در برمیگشتم(ولی توی دستشویی نمیرفتم:-") وقتی که برمیگشتم صدای دینگ دینگ میومد یک چیزی شبیه زنگ یک ساعت خیلی بزرگ بعدش اون دختره که میاد کله ادمو میگیره میاد بعدش دوباره تو اون اتاقه بیدار شدم این دفعه دیگه برنگشتم و رفتم توی در که چراغ قوم ابی شد الان من همینجوری هی باید برم جلو این درو باز کنم ؟

سلام اقا من به اون تیکش رسیدم که چراغ قوه نورش رنگی میشه قبل اینکه نورش رنگی بشه تا اخر راهرو میرفتم درست قبل اینکه برسم به در برمیگشتم(ولی توی دستشویی نمیرفتم:-") وقتی که برمیگشتم صدای دینگ دینگ میومد یک چیزی شبیه زنگ یک ساعت خیلی بزرگ بعدش اون دختره که میاد کله ادمو میگیره میاد بعدش دوباره تو اون اتاقه بیدار شدم این دفعه دیگه برنگشتم و رفتم توی در که چراغ قوم ابی شد الان من همینجوری هی باید برم جلو این درو باز کنم ؟

الان شما به آخرین معما رسیدید.از در رد بشید و اول راهرو پیش ساعت وایسید.یک دقیقه بعد ساعت 00:00 میشه و صدای ناقوس رو میشنوید.بعد از اینکه ساعت 00:00 شد دقیقا 10 قدم راه برید ( نه بیشتر و نه کمتر ) و وایسید.بچه میخنده.حالا دیگه باید تو راهرو مدام قدم بزنید تا بچه خنده دوم رو کنه.بعد از خنده دوم حرکت نکنید دسته شروع میکنه به ویبره.به هیچ وجه حرکت نکنید ! بعد از ویبره بچه خنده سوم رو میکنه و تلفن زنگ میخوره.معما همین 3 بارخندیدن بچه بود.برید رو تلفن زوم کنید و بعد از در راه پله رد بشید تا تیزر آخر بازی نمایش داده بشه.فقط واسه خنده دوم باید بگم روش خاصی نداره.هر کی به یک شیوه به این خنده رسیده.چند پست قبل و صفحه قبل رو بخونید میتونه کمکتون کنه.رنگ چراغ قوه هم اصلا مهم نیست.چند بار که بمیرید و از بازی خارج بشید رنگ چراغ قوه عوض میشه که ربطی به روند بازی نداره.در ضمن تا قبل از زنگ خوردن تلفن به هیچ وجه از در راه پله عبور نکنید و گرنه باید دوباره از خنده اول شروع کنید.

الان شما به آخرین معما رسیدید.از در رد بشید و اول راهرو پیش ساعت وایسید.یک دقیقه بعد ساعت 00:00 میشه و صدای ناقوس رو میشنوید.بعد از اینکه ساعت 00:00 شد دقیقا 10 قدم راه برید ( نه بیشتر و نه کمتر ) و وایسید.بچه میخنده.حالا دیگه باید تو راهرو مدام قدم بزنید تا بچه خنده دوم رو کنه.بعد از خنده دوم حرکت نکنید دسته شروع میکنه به ویبره.به هیچ وجه حرکت نکنید ! بعد از ویبره بچه خنده سوم رو میکنه و تلفن زنگ میخوره.معما همین 3 بارخندیدن بچه بود.برید رو تلفن زوم کنید و بعد از در راه پله رد بشید تا تیزر آخر بازی نمایش داده بشه.فقط واسه خنده دوم باید بگم روش خاصی نداره.هر کی به یک شیوه به این خنده رسیده.چند پست قبل و صفحه قبل رو بخونید میتونه کمکتون کنه.رنگ چراغ قوه هم اصلا مهم نیست.چند بار که بمیرید و از بازی خارج بشید رنگ چراغ قوه عوض میشه که ربطی به روند بازی نداره.در ضمن تا قبل از زنگ خوردن تلفن به هیچ وجه از در راه پله عبور نکنید و گرنه باید دوباره از خنده اول شروع کنید.
خب الان صدای اون یارو از توی رادیو میاد ولی صدای خنده ای نمیشنوم :|

خب الان صدای اون یارو از توی رادیو میاد ولی صدای خنده ای نمیشنوم :|

خنده اول رو شنیدی ؟ 10 قدم رو راه رفتید ؟

اون صدای رادیو مهم نیست....

خنده دوم کلا قلق خاصی نداره که بهتون بگم.من چندبار رفتمش ولی هر دفعه به یه شیوه دیگه...برای همین پیشنهاد میدم پستای قبلی رو بخونید

خنده اول رو شنیدی ؟ 10 قدم رو راه رفتید ؟

اون صدای رادیو مهم نیست....

خنده دوم کلا قلق خاصی نداره که بهتون بگم.من چندبار رفتمش ولی هر دفعه به یه شیوه دیگه...برای همین پیشنهاد میدم پستای قبلی رو بخونید
مسئله اینجاست که نمیدونم چجوری باید قدم هام رو بشمورم :دی
شما چجوری شمردی ؟

مسئله اینجاست که نمیدونم چجوری باید قدم هام رو بشمورم :دی
شما چجوری شمردی ؟

:d

صدای تلویزیون رو زیاد کنید 10 بار که صدای پا رو شنیدید یعنی 10 قدم رفته

من دیگه حفظ شدم 10 قدم رو..با لرزش تصویر هم میشه 10 قدم رو تشخیص داد..یه روش دیگه هم این که فاصله نوشته I can hear them calling to me from hell تا یک قدمی تلفن 10 قدم فاصله هست.البته صبر کنید تا 00:00 بشه بعد...

اگر بار اول 10 قدم رو اشتباه رفتی دوباره از در راه پله برو و صبر کن 00:00 بشه و از اول 10 قدم رو بشمارید

آخرین ویرایش:
:d

صدای تلویزیون رو زیاد کنید 10 بار که صدای پا رو شنیدید یعنی 10 قدم رفته

من دیگه حفظ شدم 10 قدم رو..با لرزش تصویر هم میشه 10 قدم رو تشخیص داد..یه روش دیگه هم این که فاصله نوشته I can hear them calling to me from hell تا یک قدمی تلفن 10 قدم فاصله هست.البته صبر کنید تا 00:00 بشه بعد...

اگر بار اول 10 قدم رو اشتباه رفتی دوباره از در راه پله برو و صبر کن 00:00 بشه و از اول 10 قدم رو بشمارید
من یک روش جدید ابداع کردم :دی
به عقب راه رفتم :|
درست شد حالا خنده دوم این صدایی که بچه ها گذاشتن رو میزارم دم هدست نمیخنده :| هیچ چیزی هم نیست باهاش دلقک بازی در بیارم بخنده :دی
شما خودت چیکار کردی ؟
یک نوشته ای هم روی صفحه میاد که نمیدونم به چه زبونیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or