PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
دوستان اونجا که همه چی قرمز میشه و کاراکتر بازی سرعتش زیاد میشه و تابلوها دیوار متحرک میشن چیکار باید کرد؟؟
من هر چی میرم دور خودش میچرخه:d

دوستان اونجا که همه چی قرمز میشه و کاراکتر بازی سرعتش زیاد میشه و تابلوها دیوار متحرک میشن چیکار باید کرد؟؟
من هر چی میرم دور خودش میچرخه:d

بگرد تا یه سوراخ روی دیوار پیدا کنی بعد زوم کن توی سوراخ ...

کوجیما گفت P.T تا حالا 30 میلیون بار دانلود شده اما سریع تصحیحش کرد و گفت 30 میلیون بار دیده شده. وگرنه کلا 10 میلیون PS4 توی کل جهان بیشتر فروخته نشده:d

آخرین ویرایش:
Del Toro در کنفرانس SCEJA قول داد که با ترکیب کردن توانایی هاش با Kojima چیزی بهتر از بازی های قبلیشان خلق کنند .:دی
Del Toro explained how the idea was born, and praised Kojima for his art and ingenuity, promising to combine their abilities to create something “better than anything they’ve done before.”

یکم بیشتر راهنمایی میکنی؟؟؟محل سوراخ کجاست
تو دستشویی یکی هست که زوم میکنی هیچ اتفاقی نمیفته

باید انقدر بری تا داخل یکی از راهرو های یک قاب عکس افتاده زمین و روی دیوار رو نگاه کنی یه سوراخ دیده میشه.

[LTR]“But guess what? I will be coming back, and I’m bringing my new toys with me”[/LTR]

آیا میتونه منظورش از New Toys همون Morpheus Project باشه ؟ :d معانی مختلفی درون بازی نهفتست ، آیا ممکنه اینم یکیش باشه ؟!

آخرین ویرایش:
همین الان دوستم اومده بود خونمون و یه سر رفت تو بازی . چراغ قوه آبی ک شنیده بودم, ولی آیا تا حالا قرمز و زرد هم کسی دیده؟ از قرمزش ک یادم رفت عکس بگیرم, این زردش

همین الان دوستم اومده بود خونمون و یه سر رفت تو بازی . چراغ قوه آبی ک شنیده بودم, ولی آیا تا حالا قرمز و زرد هم کسی دیده؟ از قرمزش ک یادم رفت عکس بگیرم, این زردش

هر 3 رنگ قرمز و آبی و زرد برای من پیش اومده

وقتی از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم رنگ چراغ عوض شد...در طول بازی تغییری برای من نمیکرد

نه از بازی خارج نشدیم, هر دفعه از در رد میشد یه رنگ میشد. دفعه اول قرمز شد, بعد ابی و آخر هم زرد شد!
جالبه موقعی ک آبی شده بود ترس از محیط اطراف چند برابر شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or