Overwatch | PC

Overwatch نام بازی جدید بلیزارد است که اینبار در سبک شوتر آنلاین عرضه می شود. کلاس های بازی در چهار دسته Offense ،Defense ،Tank و Support تقسیم بندی می شوند که گیمر با انتخاب هر کدام از این کلاس ها در تیم های 6 نفره در مقابل هم قرار می گیرند. گفته می شود بازی از المان های بازی کنسل شده Titan بهره مند بوده و اتمسفری شبیه به آن دارد. داستان بازی در زمان آینده و بحران زده اتفاق می افتد که گروه مدافع صلح Overwatch منحل شده است.
شخصیت های بازی:
Tracer
نقش: Offense

Reaper

Pharah

Hanzo

Widomaker
نقش: Defense

Torbjörn

Bastion

Winston
نقش: Tank

Reinhardt
نقش: Tank

Symmetra
نقش: Support

Mercy

Zenyatta

لیست بازیکنان
Overwatch PC Players

آخرین ویرایش:
سلام
تو بازی میشه انتخاب کنی تو کدوم سرور ها باشی ؟ مثلا تو EU یا US
یا به ریجن اکانت مربوط میشه؟
سرورهای اروپا با آمریکا متفاوت است. بهترین پینگ را سرورهای اروپا برای بازیکنان ایران دارد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام ، دوستان میشه از صفر تا صد بازی رو بگید ؟ از کجا تهیه کنم ؟ اکانت میخواد ؟ پینگ چقدر باشه ؟ قشنگ هست نیست ؟ چه سروری و ... کلا از شروع تا اخرش رو بگین لطفا :)

سلام ، دوستان میشه از صفر تا صد بازی رو بگید ؟ از کجا تهیه کنم ؟ اکانت میخواد ؟ پینگ چقدر باشه ؟ قشنگ هست نیست ؟ چه سروری و ... کلا از شروع تا اخرش رو بگین لطفا :)
کلا یه وقت بزار تاپیک و بخون

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: InNovAtion
تاپیک اونور که خیلی خلوته ، گفتم بیام این جا تعریف کنم ، هانزو خیلی خووووبه ، اصلا هر چی باش میرم بیشتر به خفنیتش پی میبرم D :

خیلی عادت بهشون سخته -_- من نمیدونم با مکری چجور کیل میگیرن ، هی میخوام فلشبنگ کنم نمیشه...
الان که player ها به mcree عادت کردن تازه معلوم شده op ترین شخصیت بازی همین هست. یه بازی که در حال باخت هست رو با یه ult میتونه راحت به برده 100% تموم کنه ×_× ult اش که تغریبا همه شخصیتها چه tank چه دیگر شخصیتها رو one shot میشه. تغریبا هم هیچ champion تو بازی الا genji تاز اونم اگر بتونه درسته E کنه نمیتونه 1v1 کنه باهاش. یه stunt میکنه راحت و راست کلیک Zarya هم one shot میرسه چه برسه به بقیه شخصیتها لول
قراره تو پچی که به زودی میاد McRee به کلی nerf بشه.
قراره یه سری buff هم برایه D.Va در نظر بگیرن چون Damage wise ظاهرا یه مقداری زیادی ضعیف هست.

الان که player ها به mcree عادت کردن تازه معلوم شده op ترین شخصیت بازی همین هست. یه بازی که در حال باخت هست رو با یه ult میتونه راحت به برده 100% تموم کنه ×_× ult اش که تغریبا همه شخصیتها چه tank چه دیگر شخصیتها رو one shot میشه. تغریبا هم هیچ champion تو بازی الا genji تاز اونم اگر بتونه درسته E کنه نمیتونه 1v1 کنه باهاش. یه stunt میکنه راحت و راست کلیک Zarya هم one shot میرسه چه برسه به بقیه شخصیتها لول
قراره تو پچی که به زودی میاد McRee به کلی nerf بشه.
قراره یه سری buff هم برایه D.Va در نظر بگیرن چون Damage wise ظاهرا یه مقداری زیادی ضعیف هست.

یعنی mccree تنها شخصیته که نباید nerf بشه ...

اگر mccree میاد و با یه ulti کل تیم شما رو می زنه عیب از تیم شماست نه mccree یه pharah می خواد که یه تیر بزنه mccree رو بکشه یه rainhart که شیلد بگیره جلوی ulti .... یا اصلا برد یه کناری قایم بشید..

اگر ulti این op باشه ماله mercy هم op که میاد یهو همه رو زنده می کنه تو آخرین لحظه نتیجه ی بازی عوض میشه...

یه genji در حد جلبک هم میتونه ulti این mccree رو deflect کنه که اونجوری خود mccree می میره ...

یعنی من کلا درک نمی کنم اینای که می گن mccree باید nerf بشه و op هست..flashbang رو مثلا هر جوری nerf کنن کی می خواد tracer یا genji یا اصلا lucio رو بزنه؟

بماند که یه tracer خوب راحت میتونه flashbang رو bait کنه و بعد از اون عملا mccree باید خودشو مرده حساب کنه....

نکته ی مهم اینه که mccree یه کاراکتر هست که ساخته شده که 1v1 برنده بشه اصلا هدف از وجودش اینه که بیاد 1v1 بکنه و ببره وگرنه که کلا به چه درد می خوره توی گیم اگر این کارم نتونه بکنه....

چیزی که به نظر من باید nerf بشه سرعت ulti گرفت torbjorn هست ... زرت زرت ulti می زنه...

• Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or