Overwatch | PC

Overwatch نام بازی جدید بلیزارد است که اینبار در سبک شوتر آنلاین عرضه می شود. کلاس های بازی در چهار دسته Offense ،Defense ،Tank و Support تقسیم بندی می شوند که گیمر با انتخاب هر کدام از این کلاس ها در تیم های 6 نفره در مقابل هم قرار می گیرند. گفته می شود بازی از المان های بازی کنسل شده Titan بهره مند بوده و اتمسفری شبیه به آن دارد. داستان بازی در زمان آینده و بحران زده اتفاق می افتد که گروه مدافع صلح Overwatch منحل شده است.
شخصیت های بازی:
Tracer
نقش: Offense

Reaper

Pharah

Hanzo

Widomaker
نقش: Defense

Torbjörn

Bastion

Winston
نقش: Tank

Reinhardt
نقش: Tank

Symmetra
نقش: Support

Mercy

Zenyatta

لیست بازیکنان
Overwatch PC Players

آخرین ویرایش:
آره خب صد درصد هر چیزی کانتر هم داره ... از یه طرفی هم من داشتم توی Reddit میخوندم یکی همین حرف من رو زده بود که همه بتونن یه چیز پیک کنن جالب نمیشه
بعد یکی جواب داده بود : این دقیقا مثل همونیه که توی CS:GO همه استایپ برمیدارن
یعنی جوری قانع شدم که تو عمرم اینجوری قانع نشده بودم خخخخخخخ :D
مشکل فقط این نیست، حتی اگر راه بیفتی بتونی counter کنی بازی خسته کننده میشه. همین الان میتونی صد درصد روی بودن widow maker و bastion تو بازی حساب کنی پس counter اونا رو باید برداری. بعد الان هر کس bastion برداره همه چیز بارش میکنن و مسخره میکنن جوری که من تا حالا انتخابش نکردم اصلا. کلا یا فکری به حال این باید کنن یا بازی خیلی زود یکنواخت میشه.

مشکل فقط این نیست، حتی اگر راه بیفتی بتونی counter کنی بازی خسته کننده میشه. همین الان میتونی صد درصد روی بودن widow maker و bastion تو بازی حساب کنی پس counter اونا رو باید برداری. بعد الان هر کس bastion برداره همه چیز بارش میکنن و مسخره میکنن جوری که من تا حالا انتخابش نکردم اصلا. کلا یا فکری به حال این باید کنن یا بازی خیلی زود یکنواخت میشه.
نه همون حرفی که دوستمون صفحه قبل گفت درسته
اینچیزا توی Competitive match دیگه دیده نمیشه مشکلی نیست
اتفاقا بهترم هست یه تنوعی میشه quick match واسه فان میریم

دوستان امروز یه چیزی دیدم گفتم از شما بپرسم
یکی میگفت اکانت اروپا باشه بهتره ! من کشور اکانتم ایرانه ! بازی رو توی این اکانتم فعال نکنم یعنی ؟؟؟؟؟؟ بازی مگه قراره مشکلی با ایران داشته باشه ؟

دوستان قسمت جدید انیمیشن های کوتاه اومد
اسم این قسمت HERO هستش
در یک کلام "شاهکاره"
پسر عالیه این soldier 76 .... جون خودشو به خطر میندازه تا جون دختره رو نجات بده
بی نظیرهههههههههههههه حتما ببینید

• Like
Reactions: hrm
مثل اينكه همون فايلاي بتا رو ميشناسه فقط حدود ١٠٠مگ اپديت كرد واسه من. الان هم ميره تو بازي فقط سرورها بستن،ساعت ٣:٣٠ صبح باز ميشن.

سلام.
دوستان حالت pvp از روز اول انتشار در دسترسه؟؟؟
اخه سازنده ها گفتن حالت رقابتی یه مدت بعد عرضه میشه متوجه منظورشون نشدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or