(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
کسی 4850 رو تا حالا اور نکرده؟
اگه کسی از اور 4850 و نتایجش چیزی میدونه بنویسه.
9800gtx پلاس واسه اور بهتره یا 4850 ؟یعنی اگه اور بشن کدوم قوی تر میشه ؟

من اور نکردم ولی برای اور شدیدا 9800gtx + پیشنهاد میشه که برند zotac قیمتش 285.000 تومانه.
دوستان میشه یه توضیحه کوتاه و مفید درباره oc بدید

بعد من یه کارت 9500 جی تی دارم میشه oc بکنمش؟
میتونی اور کنی اما محدود و کم ! سعی کن اورت افزایش ولتاژ نداشته باشه !
riva tuner من چرا اینجوریه؟ نمیشه باهاش oc کرد .چند بارم نصب کردم .ولی بازم درست نشد! با کارت قبلیم کار میکرد ولی الان ...
ورژن ریوا تونر + کارت گرافیک؟
اگه ممکنه آموزش کامل RivaTuner یا ati tools رو به طور کامل بزارید. برای تبدیل 8600gt.1024mb.ddr2 به 8600gts
نمیتونی با اور کردن معجزه بکنی ! اما کاری نداریه دایل اپم نمیتونم عکس بزارم !
سلام دوستان. من همین امروز شروع کردم به oc و core clock رو از 520 به 730 رسوندم و بدون اضافه کردن فن یا heatsink دمای کارت زیاد بالا نرفت. اما memory clock رو بیشتر از 450 کنم ایراد پیدا میکنه(اولش 400بود). چرا نسبت به تغییر memory clock اینقدر حساسه؟ اینم مشخصات گرافیکم:
XFX 8600 gt 1024mb ddr2
خوب اگه تو بازی و تو فرم دادن و تصویر مشکلی پیدا نکنی مشکلی نداره احتمالا دیگه بیتش رتوامنایی نداره برای اورکلاک کردن !

درود
من میخواستم گرافیم رو اور کنم Axle DDr2 256 8400gs ...
آیا می تونم این کارت رو اور کنم ؟؟؟
قدرتش چقدر بیشتر میشه ؟؟
من با Riva اور کردم جواب نداد ...

درود
قدرتش چقدر بیشتر میشه ؟؟
اورکلاک این کارت اصلا ارزش نداره چون تاثیر بسیار ناچیزی داره پس از فکرش بیا بیرون . چرا جواب نداد ؟

کارت گرافیک 9500gt.512mb.ddr3 ارزش اور کردن رو داره؟
مثلا" چند فریم افزایش پیدا میکنه؟

تاثیر داره خوبم داره شما باید اور کنی تا ببینی چند فریم افزایش پیدا میکنه ولی اگه کارت شما از نوع بدون فن هستش اور نکن که خطر ناکه ولی اگه فن داره اور کن

اگه ممنکه آموزش کامل اور کردن کارت 9500gt.ddr3.512mb رو با برنامه ی ati tools بزارید؟

و تا چه حد میشه این کارت رو قوی کرد؟
چرا ati tool از riva tuner استفاده کن اموزش هم توی اینتر نت پره فقط یه سرچ کوچولو میخواد فقط مواظب باش من الان 8600 خودم رو اور کردم خیلی هم ازش راضیم :biggrin1:

درود
قدرتش چقدر بیشتر میشه ؟؟

آره دوست عزیز می تونی اور کنی خوب هم جواب میده من خودم XFX 8400GS DDR2 512(فن دار) دارم اورش کردم حدود 10 فریم هم تو هر بازی بیشتر میگیرم اینم تنضیمات من
Default 450/918/400
Overclock 600/1200/500
دمای کارت هم 5 درجه بیشتر افزایش نداشت.درضمن من از Riva Tuner استفاده کردم.

سلام
از اساتید اورکلاک دو تا سوال دارم من یکXFX 8400 GS DDR2 512 دارم و اورش کردم الان هم خیلی خوب جواب میده. در ضمن دمای کارتم از 62 درجه بالا تر نمی ره. 1. من با برنامه ی
ATITOOL ازش تست گرفتم به مدت 15 دقیقه هیچ مشکلی نداشت حالا می خوام بدونم دیگه با خیال راحت می تونم بازی کنم مشکلی نیست. 2. میتونم پروفایلمو با Startup تنظیم کنم که هر دفعه میرم تو ویندوز خودش بالا بیاد و دیگه دستی تغییرش ندم.(چون شنیدم بعد از بازی کردن باید تنضیماتو به حالت اول برگردونی.)مشکلی داره این کارو بکنم یا نه.
ممنون.

سلام
از اساتید اورکلاک دو تا سوال دارم من یکXFX 8400 GS DDR2 512 دارم و اورش کردم الان هم خیلی خوب جواب میده. در ضمن دمای کارتم از 62 درجه بالا تر نمی ره. 1. من با برنامه ی
ATITOOL ازش تست گرفتم به مدت 15 دقیقه هیچ مشکلی نداشت حالا می خوام بدونم دیگه با خیال راحت می تونم بازی کنم مشکلی نیست. 2. میتونم پروفایلمو با Startup تنظیم کنم که هر دفعه میرم تو ویندوز خودش بالا بیاد و دیگه دستی تغییرش ندم.(چون شنیدم بعد از بازی کردن باید تنضیماتو به حالت اول برگردونی.)مشکلی داره این کارو بکنم یا نه.
ممنون.

خوب با ati tool یه تست بگیر با زمان بیشتر مثلا 30 دقیقه که خیالت راحت بشه بعد ببین دما چنده البته الان دمای کارتت کاملا خوبه بعد هم چرا هی میخوای تنظیمات رو عوض کنی شما یه بار کارتو اور کنی دیگه نمیخواد که هی تنظیمات رو عوض کنی که اون تنضیمات باقی میمونه ودر اخر اورکلاک حساب شده و درست هیچ ضرری برای قطعات نداره من الان خودم یه 1 سال که کارتم اورکلاک و هیچ مشکلی ندارم :love:

آخه من از RIVA استفاده می کنم وهر وقت میرم تو ویندوز تنظیماتم دوباره به حالت Defaults بر می گرده پس اگه این کارو بکنم مشکلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or