Outlast

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود.
news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4/Xbox One
تاریخ انتشار نسخه Xbox One: ماه June 2014

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

با تشکر از احسان (R43)

Last edited by a moderator:
تمام لذتش به اینه که 2 صبح در یک محیط کاملا تاریک + یک هدست حرفه ای بازی کنی تا معنای واقعی ترس رو بفهمی !! :d

که قشنگ سکته کنیم بیافتیم بمیریم دیگه ؟ :|
من ps4 رو بردم به tv حال وصل کردم که کمتر بترسم همه اهالی خونه با هم ترسیدیم :))
یکی از بچه ها هم میگفت بازی رو پاک کرد از رو هاردش :))

تمام لذتش به اینه که 2 صبح در یک محیط کاملا تاریک + یک هدست حرفه ای بازی کنی تا معنای واقعی ترس رو بفهمی !! :d

نیازی به ساعت 2 و هد ست نداره....من یکی دیگه بغل دستم نشسته بود دو تایی باهم میپریدیم هر دو دقیقه یه بار....کلا استرس بدی به آدم وارد میکنه ولی وقتی میپیچونی طرف رو واقعا اون چند لحظه آرامش لذت بخشن....:d

نیازی به ساعت 2 و هد ست نداره....من یکی دیگه بغل دستم نشسته بود دو تایی باهم میپریدیم هر دو دقیقه یه بار....کلا استرس بدی به آدم وارد میکنه ولی وقتی میپیچونی طرف رو واقعا اون چند لحظه آرامش لذت بخشن....:d

کنار دستدت گربهای نازنازیت بودن

کنار دستدت گربهای نازنازیت بودن

نه یکی از دوستان که 30 سال سن داره نشسته بود بغل دستم، گربه که به این چیزا توجه نمی کنه(یا خوابن یا دارن غذا میخورن)

این چرا اینجوریه؟:d همش 20 دقیقه 20 دقیقه میرم جلو....استرسی که بهم وارد میکنه Too much ه بعضی جاها، پا میشم یه دور تو خونه میزنم بعد دوباره ادامه میدم به بازی....واقعا Nerve Wrecking ه بازیش.... اصلا از من بعیده، من خواب بد نمی بینم حتی چون تو خواب هام دارم چیزایی که ازشون باید بترسم رو شکنجه میکنم! ولی این که دست من رو بسته نمیگذاره بکشم اون آشغال اعصاب خورد کن رو خیلی رو مخه!

دارم بازی رو دانلود میکنم ، تا 2 ساعت دیگه تمومه :دی
من که بازی یا فیلمی وقتی ترسناک باشه اولاً سعی میکنم تنها نبینم :دی ، ولی اگر هم تنها دیدم با هزار بامبول اون رو بازی میکنم :دی مثلآً صداش رو خیلی کم میکنم تا وقت هایی که یکهو صدا زیاد میشه تا مخاطب بترسه من نترسم :دی یا دیر وقت بازی نمیکنم ، از بس میترسم :دی
اولین بازی که واقعاً نمیتونستم از ترس بازی رو جلو برم Alone in the Dark پلی استیشن 1 بود ، خیلی بد بود همون اولاش دیگه ادامه ندادم :| :دی

اقا سلام این بازی
تو پی اس ان هست
من دستگاهم ریجن 3 هست
ولی اکانتم US هست
بزنم برا دانلود مشکلی نیست؟
از این جهت که ریجن دستگاه و اکانت یکی نیست

سلام دوستان من بازی رو گذاشتم واسه دانلود 45 ساعت طول میکشه............اینترنت منم نفتی هست..........دوستانی که دانلود کردن کلا دستگاشون روشن بوده .....چون pause نداره................اگه دستگاه رو خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم دانلود از اول شروع میشه؟....
یا بقشو دانلود میکنه.........

سلام دوستان من بازی رو گذاشتم واسه دانلود 45 ساعت طول میکشه............اینترنت منم نفتی هست..........دوستانی که دانلود کردن کلا دستگاشون روشن بوده .....چون pause نداره................اگه دستگاه رو خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم دانلود از اول شروع میشه؟....
یا بقشو دانلود میکنه.........

خاموش کنی روشن کنی از همون جایی که داشته دانلود میشده ادامه داده میشه مشکلی نداره

اقا سلام این بازی
تو پی اس ان هست
من دستگاهم ریجن 3 هست
ولی اکانتم US هست
بزنم برا دانلود مشکلی نیست؟
از این جهت که ریجن دستگاه و اکانت یکی نیست
بزنم دانلود کن خیالت راحت ... اصلا ریجن اکانت به ریجن دستگاه ربطی نداره

موزیک بازی حرف نداره. شاید بگم 80% ترس بازی رو همین موسیقیش انتقال میده. دیشب با هم خونه ـم دو نفری برای بار اول بازی کردیم، جفتمون سکته رو زدیم.

موزیک بازی حرف نداره. شاید بگم 80% ترس بازی رو همین موسیقیش انتقال میده. دیشب با هم خونه ـم دو نفری برای بار اول بازی کردیم، جفتمون سکته رو زدیم.
منم با کمک ۵ نفر بازی رو تموم کردم .. :دی اره موزیک بازی خیلی خوب گنجونده شده :دی دنبالت که میفتن ....

خب بعد از 2 روز بازی رو دانلود کردم و بعد 20 دقیقه بازی رو پاک کردم :| :d
همچین شوکی تو همون اولش به من وارد شد نزدیک بود دسته رو پرت کنم تو tv :-" حالا خودشم که هیچ! این موسیقیش منو روانی کرد !
در کل خواستم بگم بازی رو پاک کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or