Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
یه مقدار از آهنگو (مثلا نیم دقیقه) ضبط میکنی (مثلا با Sonarca Sound Recorder Free) بعد میری سایت زیر و اونو آپلود میکنی, معمولا ظرف کمتر از 12 ساعت بهت میگن اسم آهنگ چیه: WatZatSong.com - Let the community name your tunes!

اگه اندروید یا ایفون داری برنامه shazam رو نصب کن گوشی رو میگیری جلو جایی که اهنگ داره پخش میشه کمتر از 10 ثانیه بهت میگه کیه !!!
پیوست : الان چک کردم دیدم ورژن ویندوز هم داره بزن تو گوگل .

اگه اندروید یا ایفون داری برنامه shazam رو نصب کن گوشی رو میگیری جلو جایی که اهنگ داره پخش میشه کمتر از 10 ثانیه بهت میگه کیه !!!
پیوست : الان چک کردم دیدم ورژن ویندوز هم داره بزن تو گوگل .

اولا که اون ورژن ویندوزش فقط روی 8 و از طریق windows store قابل نصب هست.

دوما روشی که من گفتم با اینکه کمی بیشتر طول میکشه ولی چون انسان بهت جواب میده, معمولا دقیق تر هست :p

ده دقیقه اولشو همین الان بازی کردم، همین که سکته نزدم و دارم پست میدم خودش خیلیه :| چرا اینقدر ترسناکه این؟! :|

ده دقیقه اولشو همین الان بازی کردم، همین که سکته نزدم و دارم پست میدم خودش خیلیه :| چرا اینقدر ترسناکه این؟! :|

فقط یه ساعت اول به خاطر نا آشنایی با محیط ممکنه ترسناک باشه و گرنه 4 ساعت بعد گیم پلی، کاملا عادی میشه.

فقط یه ساعت اول به خاطر نا آشنایی با محیط ممکنه ترسناک باشه و گرنه 4 ساعت بعد گیم پلی، کاملا عادی میشه.
برای من که عادی نشد، کلا از ترس داشتم میمردم:-s(اون واکر چاقالو همیشه دنبالم بود!!)، چطوری واسه تو عادی شد؟!:-s

برای من که عادی نشد، کلا از ترس داشتم میمردم:-s(اون واکر چاقالو همیشه دنبالم بود!!)، چطوری واسه تو عادی شد؟!:-s

نمیدونم؛ شاید من اینجوری فکر می کنم. بعد از مدتی پیش روی و آشنایی با عقاید Martin Aechimbaud بخش زیادی از حجم ترس کاسته میشه چون همه چیز قابل پیش بینی میشه.

اتفاقا جزو تنها بازی های ترسناکی بود که برای من بعد یه مدتی ترسش کم نشد به غیر از انتهای بازی .
یه اسپویل گیم پلیی :

اونجایی که اون دو تا برادر دنبالت میفتن یکیشون از جلو میاد یکشون از عقب ، هوام رعد و برق می زنه و باد می یاد و یه پنجرم بازه . منم از ترسم وقتی برادر اولی رو دیدم و فکر نمی کردم کسی پشتم باشه عقب عقبکی رفتم یه هویی دیدم یه چاقو (قمه بهتره :دی) از تو سینم رد شد .
آقا تو اینجا قلبم اومد تو دهنم خیلی ناگهانی بود . (هدستم تو گوشم بود :دی) و یه صحنه به یاد ماندنی برا من شد .
حالا نمی دونم این اتفاق برا شماها هم افتاده یا نه .

اتفاقا جزو تنها بازی های ترسناکی بود که برای من بعد یه مدتی ترسش کم نشد به غیر از انتهای بازی .
یه اسپویل گیم پلیی :

اونجایی که اون دو تا برادر دنبالت میفتن یکیشون از جلو میاد یکشون از عقب ، هوام رعد و برق می زنه و باد می یاد و یه پنجرم بازه . منم از ترسم وقتی برادر اولی رو دیدم و فکر نمی کردم کسی پشتم باشه عقب عقبکی رفتم یه هویی دیدم یه چاقو (قمه بهتره :دی) از تو سینم رد شد .
آقا تو اینجا قلبم اومد تو دهنم خیلی ناگهانی بود . (هدستم تو گوشم بود :دی) و یه صحنه به یاد ماندنی برا من شد .
حالا نمی دونم این اتفاق برا شماها هم افتاده یا نه .

واسه منم همینطور.یکی از صحنه هایی بود که یه روز قلبم داشت پشت سر هم، بدجور میزد.چرا DLC نمیاد؟دیگه خسته شدم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or