Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
من که هنوز جرات نکردم بشینم بازی کنم فقط رفتم تو چیز تیوب چند تا ویدیو هاش را دیدم و کلی ترسیدم :d این amnesia جدید ترسناکتر از اینه ؟:d

سلام.
یکی از اقوام نسخه kaos رو دانلود کرده اما بعد از نصب ,فولدری که توش بازی بوده ,خالی میشه! و حجمش طرفای 4 مگ میشه؟!
کسی این مشکل رو داشته؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام.
یکی از اقوام نسخه kaos رو دانلود کرده اما بعد از نصب ,فولدری که توش بازی بوده ,خالی میشه! و حجمش طرفای 4 مگ میشه؟!
کسی این مشکل رو داشته؟
ممنون میشم جواب بدید.

تو نسخه Kaos باید حدود 9 گیگ فضای خالی برای فایل های Temp داشته باشید. در غیر اینصورت مشکلی نداره و احتمالا درست نصب نشده.

Outlast Update v1.0.11774.0-RELOADED اومده! که میتونید از اینجا بگیریدش! گویا کسانی که با اجرای بازی مشکل داشتن و ارور 0xc000007b میگیرفتن تو این آپدیت حل شده!!

کاملترین نسخه حجمش چقدره؟

کلا دو نسخه از بازی هست ریلودد و WaLMaRT ! و یه نسخه کم حجم KaOs ! هر سه نسخه به آپدیت نیاز دارند تا بخوبی اجرا شن!
هر سه نسخه تو کلوب دانلود بازی با لینک مستقیم قرار داره! ;)

آخرین ویرایش:
Outlast Update v1.0.11774.0-RELOADED اومده! که میتونید از اینجا بگیریدش! گویا کسانی که با اجرای بازی مشکل داشتن و ارور 0xc000007b میگیرفتن تو این آپدیت حل شده!!

کلا دو نسخه از بازی هست ریلودد و WaLMaRT ! و یه نسخه کم حجم KaOs ! هر سه نسخه به آپدیت نیاز دارند تا بخوبی اجرا شن!
هر سه نسخه تو کلوب دانلود بازی با لینک مستقیم قرار داره! ;)

من به کلوب دسترسی ندارم
چطوری میتونم دسترسی داشته باشم؟

به نظرم بازیش ترس نداره هیجان داره خیلی به موقع یکی رو سرت خراب می شه 6 مرت می ری هوا این بازی با صدای 6 کاناله به شدت هیجانی تر می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or