آخرین ویرایش:

برای من که افت فریم نداره :d .نزدیک سه ساعت بازی کردم، به راحتی یکی از بهترین بازیهایی بوده که روی X1 رفتم. از نظر بصری که اصلا قابل وصف نیست، یکی از چشم نوازترین بازی هایی هست که تو عمرم بازی کردم. موسیقی بازی شاهکاره و از گرافیکش هم خفن ترهو البته گیم پلی بازی که فوق العاده هست و بعد از بیشتر بازی کردن توضیحات کامل تری در موردش میدم
درجه سختی بازی هم نسبتا بالا هست و به نظر میاد به مرور سخت تر هم بشه. تنها مشکل بازی افت فریم هست که یه سری جاها اذیت میکنه.
:d
غیر از تریلر e3 چیز زیادی ازش ندیده بودم ولی با همون یک تریلر شیفتش شدم:dمگه تریلرهای گیم پلی رو ندیده بودی؟؟؟!!!!! :d
اصن بازی از اول داشت داد میزد تو همه ی موارد فوق العاده س.![]()
مگه تریلرهای گیم پلی رو ندیده بودی؟؟؟!!!!! :dبازی فوق العادست از همه نظر من شخصا فکر میکردم گیم پلی زیاد جذاب نباشه ولی بعد از 1 ساعت بازی واقعا جذب گیم پلی شدم

اکثرا آخر گیم گریشون گرفته :d من به اندازه کافی سره Valiant Heart آبروم رفت :d این یکی رو دیگه تحمل ندارم
Moon Studios is pleased to share something very special with the world today. From the very start of the development on Ori and the Blind Forest, we knew that we wanted to create a whole new world and craft an emotional tale with believable characters. And just like in film, we needed an amazing soundtrack to really make the emotional moments count.
We believe that our composer, Gareth Coker, has outdone himself with the work he delivered for Ori and the Blind Forest. That’s why we went all out: A few months ago, we had the entirety of Ori and the Blind Forest’s Soundtrack orchestrally recorded at the Nashville Music Recording Studios.
We hope that you’ll agree with us that the result is something quite magical
We’d like to thank Gareth Coker and the amazing talent at the Nashville Recording Studios for making this happen. Special Thanks goes to Cassie Brooksbank