Ori and the Blind Forest | Xbox One

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مایکروسافت امروز در جریان کنفرانس E3 بازی پلتفرم 2 بعدی Ori and the Blind Forest را برای کنسول Xbox One معرفی کرد. بازی توسط استودیو Moon در حال ساخت است. در تریلر بازی موجودی شبح مانند که به انجام حرکات پلتفرمینگ مشغول بود به همراه دوست او که یک دیو نقاب دار بود، به نمایش در آمد.

آخرین ویرایش:
yt0ubk1fzqp601h4uo85.jpg

ic3gvn1sr2a3q1e3057y.jpg

5w09ku7r7i2ixzvirwnq.jpg

واقعا چرا pre-order برای بازی فعال نمیشه؟؟:|
همه بازی ها pre order دارند ولی این رو باید صبر کنیم تا عرضه شد 7.6 گیگ سختی بکشیم:|.اونم قشنگ سر بازی ـی که کلی وقته منتظرشم:d

واقعا چرا pre-order برای بازی فعال نمیشه؟؟:|
همه بازی ها pre order دارند ولی این رو باید صبر کنیم تا عرضه شد 7.6 گیگ سختی بکشیم:|.اونم قشنگ سر بازی ـی که کلی وقته منتظرشم:d

برامن هم جای سوال داره امروز میخواستم پیش خرید منم که.../:)

واقعا بعضی کارهای مایکروسافت مسخره هست، من الان نگاه کردم Dark Souls II که قراره 1 ماه دیگه عرضه بشه pre load واسش فعال شده، اونوقت این بازی که تا الان با کیفیت ترین انحصاری مایکروسافت بوده و همین فردا هم قراره عرضه بشه pre load نداره :|
آقا قیمتش چنده رو Xbox؟ تو Steam هنوز نزده!
20 دلار.

برای بازی پیج نزدن تو استور؟ هرچی امروز سرچ کردم هیچی نبود!! واقعا مسخره ست بازی ای که چند ساعت دیگه ریلیز میشه پری اردر که چه عرض کنم اصلا نشانی ازش تو استور نیست!

الان چک کردم توی قسمت کامینگ ســون استور اومده منتها قسمت خرید و دانلودش رو Unavailable زدن ... من که Pin to Home کردم به محض موجود شدن خریداری میشه :x

برای بازی پیج نزدن تو استور؟ هرچی امروز سرچ کردم هیچی نبود!! واقعا مسخره ست بازی ای که چند ساعت دیگه ریلیز میشه پری اردر که چه عرض کنم اصلا نشانی ازش تو استور نیست!
اتفاقا داره. من از سه روز قبل pin كردمش:d
ويرايش: پيش خريد بازي همين الان اومد :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or