Ori and the Blind Forest | Xbox One

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مایکروسافت امروز در جریان کنفرانس E3 بازی پلتفرم 2 بعدی Ori and the Blind Forest را برای کنسول Xbox One معرفی کرد. بازی توسط استودیو Moon در حال ساخت است. در تریلر بازی موجودی شبح مانند که به انجام حرکات پلتفرمینگ مشغول بود به همراه دوست او که یک دیو نقاب دار بود، به نمایش در آمد.

آخرین ویرایش:
بازی برای مایکروسافت انحصاری زمانی هست یا نه فقط میشه بر روی پلتفرم های مایکروسافت (XBOX ONE,XBOX360 & Windows) بازیش کرد ؟!؟!؟ :-/
آیپی از آن مایکروسافته, بازی رو داره مایکروسافت میسازه و ناشر مایکروسافته, ایده برای Moon هست:d

Fan Art
sigh.gif

Now we’ve got more insight into the story, and it really might make grown men cry
دیر متوجه این موضوع شده، من توی همون تریلر E3 اونجایی که موجود سیاه میمیره و دستش میفته پایین (مخصوصا با اون موسیقی فوق العاده ش) بغض گلومو گرفت. :(
صحنه ی نورهای سفید بعدش و هماهنگیش با مچ بند افراد داخل سالن هم که دیگه یه چیزه Sensational ـی بود.

دیر متوجه این موضوع شده، من توی همون تریلر E3 اونجایی که موجود سیاه میمیره و دستش میفته پایین (مخصوصا با اون موسیقی فوق العاده ش) بغض گلومو گرفت. :(
صحنه ی نورهای سفید بعدش و هماهنگیش با مچ بند افراد داخل سالن هم که دیگه یه چیزه Sensational ـی بود.

والا چیزی که من از طراحی بازی فهمیدن و ارتی که توی طراحی بازی بوده یه محیط حزن ناکی رو به آدم القا می کنه حتی همون تریلر اول اگه اون صحنه رو هم نشون نمی داد فک کنم همه متوجهش میشدن.
منتها طبق پیش نمایش یوروگیمر و بقیه سایتا این بازی علاوه بر داستان زیبا و طراحی قشنگی که داره گیم پلی بازی هم خیلی خوب هست و بسیار چلنجینگکه خوب این خودش می تونه یه نشونه باشه که شاید امسال Ori مثل Journey بشه تو 2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or