آره دیشب که تروفی ها رو نگاه میکردم چیزی برای آنلاین نداشت(که برای من مونده باشه حداقل )من چند روز پیش بازی را پلات کردم .در واقع بازی اصلا تروفی انلاین به اون شکل که پلیر پیدا کنه ندارید فقظ کافیه انلاین باشید تا به قول معرفی بازی progress داشته باشه.
منم خیلی با بازی حال کردم اون مدت که امده بود همه بازی های دیگه را گذاشته بودم کنار فقط آنراش بازی میکردم اما متاسفانه اینجا زیاد بازی تحویل گرفته نشد
نه دیگه این چلنچ را اشتباه متوجه شدی منظور این نیست که اصلا تصادف نداشته باشی تو باید اون راند را حداقل ۳ هیچ ببری .شش نفر تو گروهت هستند هر کدوم ۴ تا سوییچ دارن اخرش که راند تموم میشه شمارش میکنه ببینه از هر کس چند تا سوییچ مونده اگه از تیمت حداقل ۳ تا سوییچ مونده باشه اون چلنچ را میبریچلنج های بخش آخر به شدت رو اعصابن! به شدت
مخصوصا Switchها که یکبارم نباید بترکی... آخه با موتور نمیشه دووم اورد تو خط مقدم، از اونطرف یکم عقب بیفتی همه ماشین ها رو میترکونند و نیترویی برات نمیمونه، و تهشم عقب میفتی و تمام در کل یا مزنند لهت میکنند، یا عقب میفتی و میبازی
هیچی دیگه، دیشب با صدبار تلاش اولیش رد شد، رفتم جلوتر و باز چنین چلنجی اورد...برای دومیه دیگه اعصاب نداشتم و میخواستم دسته رو بکوبم تو TV
ببینیم امروز چه میکنیم
مطمئنی؟ تو قبلی ها یکدونه اینجوری بود فکر کنم دوتا، و با اختلاف بیشتر از دوتا هم بردیم و نداد بهم...سوتی دادم آیا و از دیشب اعصاب خودمو خورد کردم؟ امروز به یک تارگت هم رسیدیم و بوووم...ترکیدمنه دیگه این چلنچ را اشتباه متوجه شدی منظور این نیست که اصلا تصادف نداشته باشی تو باید اون راند را حداقل ۳ هیچ ببری .شش نفر تو گروهت هستند هر کدوم ۴ تا سوییچ دارن اخرش که راند تموم میشه شمارش میکنه ببینه از هر کس چند تا سوییچ مونده اگه از تیمت حداقل ۳ تا سوییچ مونده باشه اون چلنچ را میبری
سخت ترین چلنج بازی با اختلاف ۱۲ تا تیکداون با enforcer هست که البته اونم میتونی با یکی از دوستات با هم ترکیبی بازی کنید
اره مطمئنا خودم گرفتمشمطمئنی؟ تو قبلی ها یکدونه اینجوری بود فکر کنم دوتا، و با اختلاف بیشتر از دوتا هم بردیم و نداد بهم...سوتی دادم آیا و از دیشب اعصاب خودمو خورد کردم؟ امروز به یک تارگت هم رسیدیم و بوووم...ترکیدم
اون 12تا با Titan میخواست، قبل از این سوییچه یکم روی اون گیر بودم ولی بالاخره گرفتمش! با 18 تا فکر کنم رفتم رو Rage Mode بی اعصاب همه رو میزدم تا حالا 18تا تو هیچ مودی نگرفته بودم
این سوئیچه هم آخریشه، غیر از این یک مرحله مونده که چلنجی نداره گویا جز بردن
همین الان ردش کردم! دمت گرم نجاتم دادیاره مطمئنا خودم گرفتمش
راست میگی اون با تایتان بود
دوستان برای بازی کردن onrush باید به نت وصل باشید درسته؟! یعنی تجربه بخش تک نفره ش اصلا امکان پذیر نیست به صورت تمام آفلاین؟ و بعد اینکه منظور از اینکه پیشرفت شما ذخیره نمشیه تو بازی یعنی چی؟! یعنی باید اکانت پلاس داشته باشی یا اینکه با اکانت psn ت کافیه صرفا به اینترنت وصل شی برای پیشرفت تو بخش تک نفره؟ و اینکه اگر به نت وصل شید چقدر حجم میخواد برای استفاده تو بازی؟همین الان ردش کردم! دمت گرم نجاتم دادی
خوب بریم مسابقه ی آخر بعدش دیگه ماییم و چندتا تروفی خورده ریزه...(4دور چرخش فکر کنم اینم وقت ببره )
برای بازی کردن اتصال به نت اجباری نیست ، بازی تک نفره داره و پیشرفت شما تو کنسولتون ذخیره میشه و آفلاین قابل بازیهدوستان برای بازی کردن onrush باید به نت وصل باشید درسته؟! یعنی تجربه بخش تک نفره ش اصلا امکان پذیر نیست به صورت تمام آفلاین؟ و بعد اینکه منظور از اینکه پیشرفت شما ذخیره نمشیه تو بازی یعنی چی؟! یعنی باید اکانت پلاس داشته باشی یا اینکه با اکانت psn ت کافیه صرفا به اینترنت وصل شی برای پیشرفت تو بخش تک نفره؟ و اینکه اگر به نت وصل شید چقدر حجم میخواد برای استفاده تو بازی؟